X

CANADA: Acuzatie de “incitare la ură” pentru criticarea agendei LGBT

Featured Image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Activist creștin acuzat de “incitare la ură” este învinuit de un judecător pentru criticarea agendei LGBT

TORONTO, douăzeci și unu septembrie 2018 (LifeSiteNews) – Un activist creștin acuzat de incitare la ură a fost redus la tăcere joi de către un judecător, când a încercat să citească o scrisoare în instanță, critică fostulului guvern liberal din Ontario și prim-ministrului Justin Trudeau pentru „alianța lor puternică politică cu comunitatea LGBT. 

Bill Whatcott, în vârstă de 51 de ani, este acuzat de infracțiunea de instigarea intenționată a urii împotriva unui grup identificabil – “comunitatea homosexualilor” – și se confruntă cu doi ani de închisoare dacă este condamnat.

Avocatul său, Charles Lugosi, susține că acuzația este motivată politic, “ofensează statul de drept” și este un abuz al procesului.

Acuzațiile de incitare la ură trebuie să fie aprobate de procurorul general, iar fostul liberal din Ontario Yasir Naqvi a inițiat acuzația în luna mai – cu o lună înainte de a-și pierde locul datorită alunecarilor de teren din Tory, și doi ani după ce poliția din Toronto a lansat ancheta.

Începutul anului 2016, când Whatcott și alți câțiva au mers la Parada Gay Pride din Toronto, deghizați ca “zombi gay“, și au înmânat 3.000 de fluturași “zombie în condiții de siguranță” care avertizează asupra pericolelor spirituale și biologice ale practicilor homosexuale orale sau anale.

Canada sub “opresiunea inspirată de homosexuali”

Flyer-ul conținea un grafic al verucilor(negi) anale, un cadavru aparent descris ca o “fatalitate cu SIDA”, și o imagine a “verucilor genitale în gură”, alături de un avertisment pentru prim-ministrul Trudeau.

Image
Creștini îmbrăcați ca “homosexuali” conduși de Bill Whatcott

“Legea naturală este clară, homosexualitatea este incompatibilă cu natura umană. Boala, moartea și confuzia sunt realitățile triste și sordide ale stilului de viață homosexual “, scria în broșura.

Broșura a condamnat, de asemenea, “activismul homosexual” al lui Trudeau și a condamnat curriculum-ul emis de fostul premier liberal, Kathleen Wynne, și legătura cu un vicepremier al educației Ben Levin, condamnat în 2015 de trei acuzații de pornografie infantilă.

“Canada s-a angajat într-o călătorie distrugătoare către anarhia sexuală și opresiunea inspirată de homosexuali”, a afirmat el.

Poliția din Toronto a emis un mandat pentru tot teritoriul canadian pentru Whatcott în luna mai. Acum, trăind în Alberta împreună cu soția sa, Jadranka și doi copii, activistul creștin s-a întors în 22 iunie și a mers de la Calgary la Toronto pentru procesul intentat.

După un week-end în închisoare , Whatcott a fost eliberat pe cauțiune, dar și-a pierdut locul de muncă ca șofer.

Crown refuză să dezvăluie informații

Image
Whatcott a protestat împotriva homosexualității în 2009. Postmedia News

Whatcott a mers la Toronto pentru cea mai recentă apariție în fața curții de joi, a dezvăluit avocatul său, Lugosi, și avocatul coroanei, Jennifer Epstein, la un moment dat.

Lugosi, care nu a fost prezent în instanță, se pregătește să depună o moțiune împotriva procesului de corupție la Curtea Supremă din Ontario.

El a cerut Coroanei să dezvăluie sfaturile juridice pe care Naqvi le-a primit, ceea ce a condus la aprobarea acuzației de instigare la ură, dar Epstein a refuzat, susținând că este apărat de confidențialitatea consilierii juridice.

Epstein a declarat judecătorului, Tina Wassenaar, că, indiferent de modul în care Lugosi acționeză în privința procesului, pe care Coroana îl va iniția, dorește o dată stabilită pentru un proces judiciar care să înainteze procedurile penale.

Dar într-o scrisoare către Epstein că Whatcott a adus în instanță, Lugosi a declarat că nu este “pregătit” să stabilească datele când “procuratura în sine este un abuz al procesului și pretinde în mod abuziv privilegiul de a divulga informația corectă”.

Un proces de 104 milioane dolari eșuat

Lugosi scrie că Naqvi a aprobat acuzația de instigare la ură după ce judecătorul Paul Perell a emis acuzația de calomnie de 104 milioane de dolari, acuzat de LGBTQ, de avocatul activist Douglas Elliott, împotriva lui Whatcott și aliaților săi.

Reclamanții reprezentativi în acțiunea judiciară au fost George Smitherman, fostul MPP liberal și un vicepremier adjunct al Ontario, și proprietarul barului “gay” Christopher Hudspeth.

În proces se pretinde că Whatcott a defăimat 500 000 de persoane care au participat sau au mers în Parada Gay Pride, cei 9000 care au văzut broșura și o subclasă a liberalilor.

Perell a exclus o acțiune judiciară, dar a spus că Whatcott trebuie să dezvăluie identitatea celorlalți “zombi”, precum și a susținătorilor săi financiari și că ar putea să fie aduse la îndeplinire costurile individuale de defăimare civilă. Ambele părți contestă decizia.

Politica de prescripție a lui Whatcott precizează că el rămâne departe de Elliott, Smitherman, Hudspeth și Michael Riverso, ultimii trei care au depus plângerea împotriva lui.

Destituirea acțiunii de tip “a condus reclamanții frustrat, Partidul Liberal din Ontario, să inițieze proceduri penale, care pot fi lansate numai cu permisiunea Procurorului General al Ontario sau a desemnatului său”, a declarat Lugosi în scrisoarea sa către Epstein.

“Conflictul evident de interes ridică o problemă serioasă de abuz de proces, dat fiind că aceasta este o urmărire penală motivată politic”, a scris el.

“La origine, această urmărire penală aduce atingere statului de drept și necesită investigații imparțiale serioase de către autoritățile nepolitice”.

Liberalii: aliații politici ai comunității homosexuale

Lugosi a cerut ca acest caz să fie adus în atenția Premierului Conservator Progresist Doug Ford și a Procurorului General Caroline Mulroney, astfel încât aceștia să aibă șansa “de a nu aproba o posibilă urmărire penală motivată politic, menită să realizeze ceea ce acțiunea de clasă nu a reușit să facă”.

Într-adevăr, petițiile circulă, inclusiv unul lansat de LifeSiteNews, cerând guvernului Ford să renunțe la taxe.

Whatcott a cerut să citească scrisorile lui Lugosi în instanță, iar Wassenaar a acceptat fără rezerve pe baza faptului că “îl vrei luat în evidență”, în ciuda obiecțiilor lui Epstein față de “retorica politică despre Partidul Liberal”.

Cu toate acestea, Wassenaar a părut că își pierde răbdarea deoarece Whatcott a citit că fostul procuror general liberal, premierul, actualul ministru federal al justiției și prim-ministru al Ontario și “sute de alți membri ai partidului liberal” sunt “susținători ai unei puternice alianțe politice cu comunitatea LGBT” și că paradele din Toronto și Ottawa sunt “evenimente politice organizate de activiștii liberali LGBT pentru a demonstra solidaritatea cu agendele politice și juridice ale partidelor liberale din Ontario și Canada”.

Judecătorul l-a împiedicat să mai vorbească pe Whatcott la scurt timp după aceea, punând sub semnul întrebării relevanța.

Wassenaar a hotărât apoi data stabilirii unui proces judiciar și a îndreptat părțile să se întoarcă la instanța Colegiului Park din 4 octombrie pentru gestionarea cazurilor.

Whatcott se confruntă, de asemenea, cu o plângere privind drepturile omului în British Columbia de către activistul transgender Morgane Oger . Audierea pentru această chestiune a fost stabilită pentru luna septembrie, dar a fost reprogramată pentru 11-14 decembrie.

Pentru mai multe informații, vizitați portalul web al lui Bill Whatcott FreeNorthAmerica.ca .

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Evident, site-ul fiind american (cred), ei numesc crestini si pe neoprotestanti.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Pt prima oara a simt ca incepe sa-mi fie teama pt acest referendum… Am stat aseara de vorba in curtea blocului amical de vorba cu cateva familii vecine din bloc. Este prima abordare, si asta vaga, pe teme sociale, religioase etc cu oamenii cu care sunt vecin, altfel oameni chiar foarte decenti. Stupoare totusi. Unii dintre ei era f distanti, impasibili, fiind destul de convinsi ca aici de mana rusilor care-si trag interesele din aceasta “tevatura”, si a a altora din tara care vor sa-si mareasca “scorul” politic. Nici un gand despre subiectul in sine al referendumului, despre firesc, normalitate sanatate a copiilor, nimic, erau numai argumente paralele. Propaganda acestui smartphone a facut ravagii in mintea oamenilor din toate paturile sociale. Altul, care stia cate ceva de prapadul din sistemul educational din alte tari si era singurul de acord cu mine a fost “rapus” totusi de “argumentul” la fel de paralel cum ca s-ar vota de fapt, fara ca lumea sa stie, intrebarea nefiind chipurile explicita, pt un alt referendum anume acela pt intitativa psd din 2018 pt ca cei cu probleme penale sa poate candida daca se vrea (printr-un referendum) pe functii de administratie in alegeri, lucru care poate fi hotarat de popor decat tot in urma unui referendum. Si iata deci, pt ce votam noi maine si poimaine!!! Nici macar siderat nu poti sa ramai. N-am cuvinte, sunt dezgolit de orice parere, senzatie, nu mai am argument in fata acestor ineptii, nici nu mai stiu cum sa le zic. Argument ai in fata unuia care intra intr-o minima logica. Am constatat in scurt timp ca vorbesc singur. Si eram chiar singurul de acolo care urma sa merg la vot. Si asta m-a socat.., si m-a facut sa simt pt prima oara teama pt votul din weekend. Si mi-am amintit de parintele care spunea la predica sa vadeti cum veti ramane perplecsi cand veti pune mana pe telefon si veti suna pe unul pe altul din afara familiei dvs apropiate si veti vedea pe cine te mai poti baza. Sa nu ramaneti socati, ne-a avertizat. N-am crezut chiar asa, dar “chiar asa” este. Post si rugaciune pt cat a mai ramas, sac si cenusa pe noi, cati constientizam imensul pericol, altfel vine tavalugul ..

    1. Luptam prin mărturisire.
      Nu este referendumul rușilor sau al lui Dragnea, e al celor 3 milioane.
      Se face rost de capital politic de către PSD, da, dar e mai onorabil așa decât cu mici și ulei. Câștigă acest capital politic pe drept, pentru că fac ce trebuie.
      Întrebarea nu e clara, dar așa este prevăzut în legislația actuală de revizuire.
      Se poate modifica orice, nu e chiar așa, deoarece doar ce prevede legea de modificare a constituției se poate modifica.
      E treabă lor, este și a mea deoarece având în vedere direcția ce se urmează în statele care au acceptat acest liberalism mă va afecta personal prin copii mei și prin reducerea mea la tăcere.
      E democrație și fiecare face ce vrea, nu, e democrație și fiecare accepta ce vrea majoritatea.
      Ne întoarcem în evul mediu, din contra conservam ceea ce este normal și natural. Daca acceptăm ce vom întoarce în stadiu animalic, in barbarism.
      E ideea bisericii, biserica este formata din oamenii care o alcătuiesc și care cred in Dumnezeu.
      E normal sa îi acceptăm că sunt și ei oameni, nu e normal sa ii acceptăm, e normal si impus de natura sa ii ajutam și să nu-i lăsăm prada sinuciderii morale a lor.
      Așa e in UE, nu e chiar așa, iar istoria ne-a arătat că Europa nu a ținut cont de noi în nenumărate rânduri. Pe UE nu-i interesează decât să încaseze facturile la apa, gaz, curent…
      Dam dovada de ura, e iubire faptul că le arătăm că greșesc. Daca i-am fi urat… Nu mai aveam aceste dileme acum.
      Nu e politic corect, e moral.
      In fata familiei mele îmi reafirm da-ul de la cununia civila și faptul că vom fi la bine și la rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button