X

Huiduieli și reclamații pentru Jean- Claude Van Damme din partea HETEROFOBILOR. Actorul crede în căsătoria dintre un bărbat și o femeie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Weekend-ul acesta, Jean- Claude Van Damme și-a făcut apariția în mare stil la emisiunea „On n’est pas couché” la French TV.

Actorul a făcut câteva comentarii mai puțin drăguțe despre căsătoria între persoane de același sex și asta la dus la o reacție acidă din partea publicului.

Van Damme a avut mai multe ocazii să vorbească cu Ministrul francez pentru egalitatea genurilor, Marlène Schiappa. Întrebat de ministru ce crede despre căsătoria între persoane de același sex, Van Damme a replicat că rolul femeii în familie este acela de a avea grijă de copii în timp ce bărbatul merge și muncește pentru familie.

Văzând că publicul îl hiuduiește ușor și râde de comentariile actorului, ministrul a încercat să calmeze situația, spunând că în timpul paradelor gay, fiecare dintre participanți își cere drepturile.

Ultimul său comentariu, cel în care Van Damme spunea că „Dacă băieții se căsătoresc cu băieți și fetele cu fete, cum o să mai avem copii?” a primit de la difuzare 20 de reclamații.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Nu mai folositi termeni inventati de poponari !
    Heterofobie se traduce – teama de cei diferiti, de diversitate !
    Noi suntem OAMENI NORMALI. Sodomitilor le putem spune diferiti.

    Titlul ar arata corect asa: …din partea NORMALOFOBILOR.

    1. Ai perfecta dreptate. Si de ce trebuie sa ii numim in limba engleza? (gay, lgbt, etc.). Cum ar veni sa le spunem la tigani, mai nou romi, gipsyes? Nu e normal sa ii numim si pe ei tot in limba romana? Adica poponari sau bulangii?

      1. Corect si multumesc , caci ocultismul mondial tinde intens sa lase popoarele fara limba materna si fara demnitatea credintei traditionale.Esti curajos cu un umor transant, sus inima, IISUS DUMNEZEU va mai salva odata – omenirea !

    2. Bravo, fratioare crestin – eu iti multumesc pt comentariu si sus inima, Dumnezeu conduce lumea – oricat s – ar parea ca o face internationalismul ocult.. .Propun tuturor sa ne rugam curat , DOAMNE, SFINTESTE – I PE ROMANI ! SI pe cei ca Van Damme in aceasta uluitoare actiune de crestinesc bun – simt ! Si vitejie ! Cu bine, prieteni. dolly

  2. Arlene Foster, preşedinte al DUP şi fost premier al Irlandei de Nord, femeia care ţine în şah lobby-ul homosexual: “I believe that marriage is between a man and a woman”.

  3. Emisiunea nu a fost “weekend-ul acesta”. A fost acum vreo 2 luni. Si da asa e….din pacate toti cei din studio se temeau sa il sustina pe Jean Claude. Ba mai mult, incercau sa minimizeze ceea ce spunea acesta in termeni foarte simpli si corecti.
    .

  4. Nu a fost huiduit de oameni ca toti oamenii – ci de naimiti vanduti special sa faca asta. Sunt aranjamente diversioniste cu tendinta poluticianista.Sus inima, cand omenirea va trece curajos langa ADEVARUL CRESTIN, atunci IISUS DYMNEZEU – VA INTERVENI SI IN SFARSIT SE VA TERMINA Cu ocultismyl sionist masonic, mondial.AMIN! dolly

  5. Da- si multumesc pt comentariu, sus inima, la DUMNEZEU, El conduce lumea – chiar daca pare ca oculta mondiala ! Si – DOAMNE, SFINTESTE – I PE ROMANI !! dolly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button