X

SUA: Parintii pierd custodia fiicei deoarece se opun deciziei sale de a-si schimba sexul …

judge ohio transgender

Un Judecător american neagă dreptul părintelui de a opri procedura medicală de schimbare de sex a copilului

Doi părinți din Ohio Statele Unite s-au angajat într-o luptă față de stat datorită unei potențiale terapii hormonale transsexuale pe care fiica lor o va efectua în curând. Încercau să își recupereze fiica ca o modalitate de a interzice terapia.

Avocatul părinților susține că fata nu a fost „aproape de a fi capabilă să facă o astfel de decizie de schimbare a vieții în acest moment”. Cei care reprezintă fetița de 17 ani pretind că tratamentul este o chestiune de „viață” sau “moarte. ”

Judecătorul Districtului Hamilton, Sylvia Sieve Hendon, acordă custodia bunicilor fetei de partea mamei sale. Bunicii sustin procedura medicala a fetei, care îi alterează nivelul de hormoni.

În plus, părinții fetei au refuzat să o numească pe fată cu numele ei nou, de sex masculin. Bunicii au afirmat că nu doar vor folosi noul nume de bărbat al fostei fete dar și petiționează statul să îi schimbe in mod oficial numele.

„Bunicii, mai degrabă decât părinții, vor fi cei care vor ajuta la luarea deciziilor medicale pentru ca copilul să meargă înainte. Dar, înainte ca orice tratament hormonal să fie permis, instanța a dispus ca adolescentul să fie evaluat de un psiholog care nu este afiliat la unitatea în care primește tratamentul, în ceea ce privește „coerența prezentării sexului copilului și sentimentele de conformitate „, notează CNN .

Judecătorul le permite părinților să își viziteze fiica, dar nu mai au nici o putere juridică în ceea ce privește creșterea ei.

Părinții au fost, de asemenea, condamnați pentru credințele lor creștine, care au jucat un rol substanțial în pierderea lor legală de custodie.

„Părintele a mărturisit că orice fel de tranziție ar merge împotriva principiilor sale de convingeri și ar fi ca și cum ar trebui să își scoată inima din piept și să o așeze pe masă”, a declarat Donald Clancy de la procurorul Districtului Hamilton.

Avocatul părinților a afirmat că părinții au simțit că terapia hormonală este „inutilă” și că „ar face mai mult rău decât bine”.

Judecătorul Hendon solicită, de asemenea, o nouă legislație care „ar da o voce și o cale pentru tineri”, ceea ce ar permite copiilor să obțină tratamente medicale care modifică genul, indiferent de consimțământul părinților lor.

„Ceea ce este clar din mărturia prezentată în acest caz și din creșterea interesului mondial față de îngrijirile transsexuale este că există cu siguranță o așteptare rezonabilă ca circumstanțe similare celei judecate acum să se repete”, a scris Hendon. „Acest tip de legislație ar da o voce și o cale pentru tineri, situații asemănătoare in care sunt implicați adolescenți, fără a implica părinții care la rândul lor să deschidă litigii prelungite care pot distruge unitatea de familie”.

Mass-media liberală sărbătorește pierderea drepturilor părintelui ca victorie majoră neutră față de gen.

„Băiatul transsexual câștigă dreptul de a trăi in felul lui”

Este important ca părinții unui copil să se implice într-o astfel de procedură medicală care modifică viața. Mulți transsexuali se sinucid în urma procedurii.

“Persoanele transsexuale, după schimbarea sexului, au riscuri considerabil mai mari pentru mortalitate, comportament suicidar și morbiditate psihică decât populația generală. Constatările noastre sugerează că schimbarea sexului, deși atenuarea disfuncției sexuale, poate să nu fie suficientă ca tratament pentru transsexualism și ar trebui să inspire îmbunătățirea îngrijirii psihiatrice și somatice după schimbarea sexului pentru acest grup de pacienți.”

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Transgender
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. fata este bolnava mintal, adica are mintea ravasita de draci care ii soptesc; de fapt tu esti un barbat in corp de femeie (sau invers in alte cazuri) de tratament duhovnicesc au nevoie asa zisii „transsexuali” nu de pastile.

 2. NU stiu de ce relatati astfel de cancanuri;ce vi se pare anormal in a lasa unui om libera alegere?ca acest om este minor si inca imatur pentru astfel de decizii,vina survine exclusiv parintilor;daca ei nu au stiut sa si creasca copilul in simtamantul rabdarii,sa i explice ca anumite decizii se iau doar dupa ce se maturizeaza,ii priveste doar pe ei!

 3. @MP
  Astea nu-s cancanuri, este lumea in care traim! Vina nu este doar a parintilor, copilul de la o varsta relationeaza mai mult cu cei de varsta lui decat cu parintii. Scoala, prietenii, influenteaza foarte mult deciziile pe care le ia tanarul si nu intotdeauna se potrivesc cu ce ar incuraja sau aproba parintii. Si daca si statul se implica dand legi care sa protejeze deciziile proaste luate de copii… tu ca parinte esti pierdut!

 4. @MP
  Prietene cred ca nu stii despre ce vorbesti. Lucrurile astea sunt ingrozitoare, se trece peste capul parintilor, care ei au in primul rand dreptul la a educa copilul. Ca parinte trebuie sa fie groaznic sa vezi cum copilul tu se duce in mana necuratului. Observ cu tristete ca unii dintre noi nu mai sunt in mintile lor si accepta toata politica LGTB fara scrasnire. Chiar azi am avut un dialog cu un cunoscut care era pentru casatorii homosexuale si chiar cu animale. Oare nu ne e teama un pic de mania lui Dumnezeu?
  Doamne ajuta!

 5. Inteleg ca e vorba de o domnisoara in articolul de fata, dar rau s-a mai ajuns daca castrarea chimica (prin hormoni) sau chirurgicala este considerata „terapie” sau „tratament”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.