X

Sofia Vicoveanca: Voi vota pentru unirea dintre un bărbat și o femeie așa cum a lăsat Bunul Dumnezeu. Vă invit să mergem cu toții la vot!

Sofia Vicoveanca, Doamna muzicii populare, o mare artistă daruită în totalitate neamului românesc suştine referendumul pentru definirea căsătoriei ca uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie si va vota pe 7 Octombrie. Vino si TU la vot !

facebook.com | Vino si tu la vot!

Sofia Vicoveanca, suştine referendumul pentru definirea căsătoriei ca uniunea liber consimţită între un bărbat si va vota pe 7 Octombrie.Vino si TU la vot!

Sofia Vicoveanca, Doamna muzicii populare, o mare artistă daruită în totalitate neamului românesc suştine referendumul pentru definirea căsătoriei ca uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie si va vota pe 7 Octombrie.Vino si TU la vot !

Gepostet von Prodocens Media am Montag, 17. September 2018

Categorii
Familia ortodoxă
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.