X

HULELE lui MIRCEA DINESCU cu ocazia Referendumului

Foto: https://b1.ro/stiri/eveniment/dezvaluiri-incendiare-despre-andrei-plesu-si-mircea-dinescu-ce-doi-ar-fi-agenti-externi-154343.html

Mircea Dinescu a postat pe Catavencii articolul Un referendum anticreştin:

Dacă socotim că Iisus Hristos n-a fost chiar rodul unei căsătorii tradiționale, ci mai degrabă al unui binecuvîntat ménage-à-trois, e lesne de înțeles că referendumul născut din concubinajul Bisericii noastre ortodoxe cu Partidul Social Democrat e o țîră anticreștin.

Să vedem pe unde își vor scoate cămeșile preoții puși să stea de veghe la urdinișul școlilor cînd elevii din clasele primare îi vor întreba de ce obișnuia Învățătorul să cineze doar în compania burlacilor și de ce fetele nemăritate și cu probleme aveau mai mare trecere în ochii lui decît nevestele habotnice.

Dar cetele de îngeri de ce au ocolit mai bine de două mii de ani închisorile Stării Civile? Dorește oare Preafericitul Daniel să-i caute acum la prepuţ? Într-o țară în care a fost însfinţit nu demult un mare voievod, iute la mînie și degrabă vărsătoriu de sînge nevinovat, avînd la activ un șirag de ibovnice și la fel de multe neveste ca Tăriceanu, e lucrul dracului ca Biserica Ortodoxă să umble cu detectoarele de păcat pe sub plǎpumile mirenilor şi sǎ oficieze relația tradițională dintre sulă și prefectură.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asadar, Mircea Dinescu continua pe aceeasi linie:

HULELE demonice ale lui MIRCEA DINESCU la inceput de Post

Cititi va rugam si:

Video: #BOICOT nu are limite. HULE si RUGURI intr-o furibunda campanie impotriva Referendumului

Se pare că și colegul său (din foto), Andrei Pleșu, va boicota referendumul:

Ţin să precizez că nu voi vota, pentru că e vorba de un referendum care, pe lîngă formularea ineptă din întrebare (cum să fiu de acord cu schimbarea constituției în general, adică să dau dreptul oricărui potentat rău-voitor să-mi modifice viaţa?!), valorifică în mod impur un interes politic în care nu cred, o anumită ignoranţă din rîndurile electoratului şi un capital de intoleranţă şi judecată tăioasă a „aproapelui” care n-are nimic de a face cu creștinismul. (DilemaVeche)

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

    1. Acesti tradatori…trebuie sa raspunda pt cine a lucrat …la LOVILUTIA DIN 89…Sigur fac parte din tagma sorosistsionista ….TRADAREA SE CONDAMNA IN TOATE LUMEA!

  1. Harsiharsisiharsisiharsi
    N-avem boi, dar avem ursi (Mircea Dinescu)
    Versul e greu de inteles fara diacritice. Adevarul e ca avem boi. Ursi mai putini.

  2. O mizerie de om, un antiroman. Sa arunci cu rahat in stramosii tai care au luptat pentru aceasta tara si popor dar sa si hulesti pe Dumnezeu e de cea mai joasa speta, un satanist. Va veni vremea cand fiecare va da seama pentru faptele lui.
    Doamne ajuta!

  3. Apartenenta la ONG urile soros obliga. D acolo le vin banii nemuncici si prosperitatea.
    Ambii, in special Dinescu e probabil sa faca parte din masonerie.

    CHIAR SA VREA NU MAI POT DA INAPOI DECAT CU BOTEZUL SANGELUI….

  4. Asa hulea si Huidu. De fapt nu atat de direct la adresa Mantuitorului. E doar o chestiune de timp pana la a-si primi si el plata, vom intelege ceva sau o vom pune tot pe seama hazardului ???

  5. nu se poate asemana decat cu diavolul din iad aceasta creatura jalnica… pai mai dinescule numai om nu esti in rest de toate poti fi oricum lucrurile astea numai secaturile antiromanesti le pot face“` spurca fiecare centimetru de pamant pe unde trec. in curand vine si vremea voastra…

  6. stomacul unui poet PSD -ist

    când mintea o ia încet spre tubul digestiv
    morala și cu conștiința
    au ajuns demult să treacă
    prin stomacul unui troglodit

    pe ecrane-n multe case
    dinescu ca burghez se etalează
    stomacul la copii oftează
    uitându-se la pocul care-i nesimțit

    dinescu-i mare psd-ist
    nenorocit din genă
    cu vocea lui de bâlbâit
    ne demostrează cum se mănâncă
    când se fură!

    @ viorel muha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button