X

FLORIN ZAMFIRESCU: “Dragă Uniune Europeană, ești o curvă satanistă”

tot-ce-voiai-sa-stii-despre-scandalul-unatc-dar-ti-a-fost-lene-sa-citesti-365-body-image-1433346242
Foto: http://www.vice.com/ro/read/tot-ce-voiai-sa-stii-despre-scandalul-unatc-dar-ti-a-fost-lene-sa-citesti-365

Florin Zamfirescu (Facebook):

 

„Draga Uniune Europeana. 

Trebuie sa-ti marturisesc ceva important.

Acum mai bine de zece ani am dorit sa ma cuplez cu tine.

Erai plina de promisiuni, prevedeam un mariaj fericit.

Abia mai tarziu am inteles ce le-ai impus celor pe care i-am trimis se te peteasca. 

Si ceeace noua nu ne-au spus: ca ne voiai fara industrie, fara agricultura si ca mai voiai ca toate averile noastre sa fie instrainate.

Fiindca veneam la tine, cea bogata, poate ca am fi acceptat…

Dar, mai Uniune Europeana, am observat apoi ca esti o curva perversa, ca vrei sa dereglezi mintile oamenilor, ca nu ai nimic sfant. 

Am inteles apoi ca averile tale, care ne-au atras, sunt de fapt furate chiar de la cei care, ca si noi, au crezut ca le aduci fericirea.

Nu mai vreau cu tine, Uniune!

Ne-ai distrus,ne-ai adus in sapa de lemn, ne-ai facut dusmani cu vecinii nostri, chiar si cu Sarbii cu care eram cuscri.

Crezi ca pe noi ne multumeste ca-ti recunosti „greseala” cu Milosevici?

Tu ucizi si pe urma regreti!

Ne-ai distrus invatamantul, cultura, ne-ai readus comunismul de care noi fugisem!

Ne-ai distrus creativitatea si identitatea!

Esti mai perversa decat Satana, sau esti chiar Satana, stimata Uniune, care te-ai transformat intr-o inchisoare din care nu se mai poate iesi.

Nu mai pot sa fac nimic, sunt singur si scarbit, o sa dispar si gata. Ma gindesc insa la copiii si nepotii nostri pe care i-am nenorocit, renuntand la identitate, la autonomie, la cultura si la traditii.

Sub „corectitudinea ta politica” ai introdus rasismul, fiindca numai asa pot sa-mi explic interesul tau pentru decaderea moravurilor si smintirea mintilor europene.

Ne vom reintalni, Uniune, in campii cu verdeata si vom mai discuta noi,fiindca cine rade la urma, rade mult mai bine!

 

se dedica filosofului 

Andrei Plesu…”

 

Cititi va rugam si:

FLORIN ZAMFIRESCU: Cei ce-si apara tara nu sunt TERORISTI

Stricarea Romaniei prin studentii ei. Cazul FLORIN ZAMFIRESCU si HOMOSEXUALITATEA

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

24 comentarii

 1. Se va destrama in cele din urma și acest imperiu blestemat și malefic numit pompos UE ,dar asta după al treilea razboi mondial tot conform profețiilor ortodoxe ; a se vedea profetiile sf Paisie Aghioritul

 2. Dar acest lucru se va face pt a lasa locul la ceva și mai groaznic și anume statul mondial antihristic cu tot ce va presupune el , asta bine-nțeles pt cei puțini care vor supraviețui ororilor și grozăviilor celui de al treilea război mondial

 3. Adevarat roman domnul Florin Zamfirescu .

  Poate daca ar fi mai multi ca el, s’ar mai putea faca ceva . Dar …

 4. Da,adevarat roman…probabil i-a venit mintea la cap ca pana nu de mult pupa in fund #rezist ,si-dat seama ca e idiot.

 5. S-a implinit profetia sfantului Antonie:
  M-a cutremurat acest citat cu situatia mondiala a legalizarii homosexualitatii:
  „VA VENI VREMEA ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva sanatos, se vor scula impotriva lui zicandu-i ca el este nebun, pentru ca nu e asemenea lor”

 6. ,,Nu știți oare ca voi sunteți templu al lui Dumnezeu și cadrul lui Dumnezeu locuiește în voi? De va strica cineva templul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe el, pentru ca sfânt este templul lui Dumnezeu care sunteți voi.” (Corinteni, 3, 16-17)
  Uniunea Sexomarxista nu va putea lupta cu Dumnezeu la nesfarsit. Ori se va întoarce la Dumnezeu, ori va fi pustiita precum Sodoma și Gomora! Dumnezeu îngăduie aceasta provocare pentru a ne încerca precum pe aur și pe argint în topitorie, așa cum este prorocit. Nu vom putea fi căldicei în aceste vremuri. Ori suntem cu Dumnezeu, ori cu adversarul.

  SEXOMARXISMUL este o ideologie care se dorește a fi impusă. Nu e o joaca. Sexomarxistii luptă împotriva mântuirii omului, deci lupta împotriva legilor lui Dumnezeu. Poporul român, dacă este crestin-ortodox, ar trebui sa influențeze în bine această uniune, nu să lase influențat. Așa sărac cum este, acest popor poate îndeplini o misiune sfântă. Sărăcia nu-l poate împiedica să fie un model de sfințenie, de virtute.

  Dacă Hristos, care a fost ispitit cu bogățiile lumii, nu le-acceptat, noi de ce ne uităm cu atâta pofta la bogățiile Europei? Când ne adunam comori în Cer? Căci de acestea avem nevoie în veșnicie.

 7. Nu UE ne-a obligat sa votam hoti care sa ne conduca, poporul ăsta i-a votat. Nu UE ne-a distrus invatamantul si sistemul de sanatate, ci o sleahta de ministri incompetenti si ticalosi. Nu UE ne-a „distrus” si ne-a adus in „sapa de lemn”, ci chiar ai nostri, care s-au vandut ieftin si care au furat cat au putut. UE a devalizat Bancorex? UE a platit despagubiri enorme prin ANRP ca sa-si traga partea toti smecherii? N-avem nevoie sa ne distruga cineva, o facem singuri. Cu toate defectele ei, UE a pastrat pacea in Europa timp de 75 de ani, iar pe noi ne-a scos din saracie si ne-a impus reguli bune pe care nu le-am fi urmat daca eram de capul nostru. Fara UE eram acum ca Rep. Moldova sau Serbia, v-ar fi convenit? Sa fim seriosi, zic.

  1. Vreau trei reguli „bune” referitoare doar la moralitate, religia crestina si familie (nu te introduc in alte domenii!) pe care noi nu le cunoșteam si nu le respectam, dar UE ni le-a impus. Apropo, mi -as dori sa avem aceeasi „curatenie”‘privind valorile creștine cum au fratii nostri din Republica Moldova!

  2. o minte lucida ești manipulat rău..drumul către iad este pavat cu intenții bune..asa ca nu te mai lasa manipulat de binefăcătoare UE

  3. Ne-ai umplut de respect Înțeleptule, ți-ai argumentat toate frustrările cu acuzarea tuturor romanilor pentru neputința sau reauacredinta a aleșilor și ai făcut din UE și politica ei de constrangeri o Alba ca Zăpada, neprihănita și plina de haruri iar din noi, populimea asta vulgară și fără de minte suficientă pentru a înțelege binele care ne-a fost și încă ne este făcut, ne-ai făcut o turmă de trogloditi jalnici

 8. uitati cum ranjeste cretina aia cu afisul ..astia sunt terminatiile nervoase ale neuronului gusat care capuseaza planeta asta

 9. Asa ceva se întâmplă tuturor celor care in loc să remarce si să spele nicotina din proprii chiloți, trag cu ochiul sub cearceaful vecinilor….
  Câtă dreptate avea cel care spunea cu năduf, „viciul mă dezgustă, virtutea ma-înfioară”….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button