X

Radu Moraru: Dacă Românii nu ies la Referendum copiii noștri vor primi cea mai dură educație sexuală în grădinițe și școli ! Cu de toate… și în fun…uleț!

Revin asupra Referendumului pentru ca acum ma adresez precis catre cei care au copii, nepoti sau stranepoti.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asa cum am mai scris, daca Referendumul nu este valid fiindca Romanii aleg sa stea comozi in case, atunci pasul urmator va fi obligarea Curtii Constitutionale sa valideze casatoriile homosexuale. Dar nu aici e hiba !

Pasul urmator va fi ca Ministerul Educatiei sa implementeze obligatoriu, in scoli si gradinite, educatia sexuala “deschisa” ! Asa cum s-a intimplat deja in peste 14 tari europene, in Canada si SUA !

Si va relatez doua exemple ale unor prieteni, unul din Franta, celalalt din Canada, amindoi Crestini.

Franta

Baietelul, aflat la ultima grupa in gradinita, vine acasa si le spune parintilor ca a aflat, de la ora de educatie sexuala, ca cei care se iubesc pot face sex oricum : si in pasarica, si in gurita dar si in fundulet. Si ca cei care se iubesc pot fi fetita cu baiat, fetita cu fetita sau baiat cu baiat !!!

Baietelul prietenilor mei din Franta era prieten si cu fetite dar si cu baieti si, in mintea lui frageda, ii iubea la fel. Si i-a intrebat pe parintii lui, usor confuz :

“Eu cind o sa fiu mare, pe cine imi aleg sa fim impreuna, o fetita sau un baiat?”

Parintii socati ii raspund ca familia si iubirea inseamna un baiat si o fata.

Baietelul spune acest lucru la gradinita, firesc, inca are mai multa incredere in parinti decit in mediul “educational”.

In saptamina urmatoare parintii sint convocati la gradinita, cu titlu imperativ ! “Managerii” le explica parintilor, “stiintific”, ca nu e bine cum isi educa propriul copil si ca, daca mai continua pe linia asta, “managementul” gradinitei va sesiza Protectia Copilului si familia risca sa ramina fara baietel !

Caz autentic…

Canada

Fetita unor prieteni din Canada vine acasa, usor bulversata, si le spune parintilor ca a fost mintita in familie fiindca la scoala, in clasa a doua, a aflat ca un copil poate avea doua mame sau doi tati. Ba mai mult, scoala i-a “invatat” pe copii ca isi pot alege genul, indiferent de cum s-au nascut : masculin, feminin, neutru sau nehotarit!!!

Ba mai mult, scoala i-a obligat pe copii la urmatorul experiment : fetitele sa vina imbracate baieteste iar baietii sa vina imbracati cu fustite, timp de o saptamina !!! Copiiilor li s-a parut cool !!!

Ba chiar li s-a explicat “stiintific” ca baietii sint foarte ok cind fac sex in fundulet !!!

Caz autentic…

Si va intreb, pe toti cei care aveti copii, nepoti sau stranepoti : Vi se pare ok sa se faca aceste “experimente” pe mintea frageda a copilului ?!?! Copil care sta mai mult in mediul “educational” decit sta cu parintii…

Nu ma dau nici psiholog si nici sociolog, desi asta e titlul meu dupa Facultate, dar vi se pare normal sa se joace neo-marxistii cu mintile fragede ale copiiilor, nepotilor si stranepotilor nostri, in asemenea hal ?!?!?

Pai una e cind ai 25-55 de ani si alegi ce vrei sa faci in dormitor si alta e sa bulversezi niste copilasi, pe care abia reusesc parintii sa ii mai struneasca in fata invaziilor diabolice de pe internet, tv, etc !

Dragi Romani, asta e miza Referendumului ! Cum sa ii faca pe copiii nostri prizonieri, confuzi si mutanti, lipsiti de orice personalitate si prada viciilor sexuale de orice fel ! La generatia mea si la generatiile dinaintea mea, nu tine ! Dar se incearca pe copiii nostri ! 

Fiindca numai asa ingenunchezi un neam cu radacini adinci in Crestinismul insamintat bine de tot de Apostolul Andrei ! 

Sa va dea Dumnezeu mintea si harul cele de pe urma !

Sa fiti iubiti!

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Mai clar de atât în câteva rânduri este greu de prezentat;ce vor ignoranții?dacă oamenii nu se trezesc din ignoranța lor,să vedeți drame peste câteva zeci de ani;să vedeți plânsete și vaiete de la părinți,bunici și copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button