X

(Adult+18) Mircea Radu, întâmplări șocante cu GAY: „Am să votez având în minte și frânturi din aceste întâmplări”

Prezentatorul de televiziune Mircea Radu a povestit, pe contul său de socializare, despre unele întâlniri pe care le-a avut cu persoane cu de altă orientare sexuală.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mircea Radu a menționat, în mediul online, că merge să voteze la referendumul pe tema familiei tradiționale, care va avea loc în zilele de 6 și 7 octombrie anul acesta. 

“Trăgeam cam fără chef de o cafea slabă și fumam fără filtru privind de la un etaj peste acoperișurile clădirilor. Lângă mine era un tip, un soi de șefuț peste o mână de oameni, cu care vorbeam despre trupa Queen. La un moment dat m-a întrebat dacă știu că Freddie Mercury e gay – era în zorii anilor ’90 când informații de tipul ăsta nu circulau ca acum dar da, auzisem. Știam și nu conta; pentru mine, Mercury era un mare muzician și-atât. Apoi mi-a înșirat o listă de nume grele din muzică, știință, literatură – știi ce au ăștia în comun? a fost el curios… Ce?…Toți sunt gay; și a clipit dintr-un ochi. Apoi, brusc, nu știu când a apucat să treagă aer în piept, m-a întrebat: vrei să ți-o frec?

În frizeria din Colentina, unde mă tundeam când eram copil, era un frizer adus de un umăr care ținea cu Rapid și semăna cu Gheorghe Dinică. Își ridica clienții de pe canapea cu expresia “Care vă serviți?””și după ce-i așeza în scaun și-i acoperea cu pelerina aia albă îi întreba: “Facem și un masaj la pielea capului?”.
Noaptea ninsese un pic iar bruma de zăpadă începuse să se topească. Șiroaiele formate păreau degete care mângâiau lin acoperișurile. Mi-am mutat privirea de pe fereastră la el. Am tăcut.
Vrei să ți-o frec?, m-a mai întrebat o dată în șoaptă.
Mi-am lăsat umărul să cadă și așa, ușor cocoșat, l-am întrebat: “Facem și un masaj la pielea capului?”” 
Apoi m-a bușit râsul… Pe el nu. A ținut minte. În scurt timp am plecat eu, nu am mai stat sa mă dea afară.

Ani mai târziu, am avut o cunoștință homosexual. Deștept, poliglot, generos. Iubea ciocolata cu stafide și muzica lentă. Îmi povestea aventurile lui homo, eu pe-ale mele hetero. ‘Cum dracului poți să faci așa ceva?, ne miram pe rând, când unul, când altul.
De ce vreți să vă căsătoriți între voi?, l-am întrebat când am aflat că o țară europeană a interzis prin Constituție căsătoria între persoane de același sex. Cine, dragă? – îmi vorbea cu dragă, ca unei amice. Voi între voi, spun. Poate ei între ei, zice… Nu înțeleg… Da dragă, sunt unii dintre noi care se căsătoresc; probabil pentru a adopta copii sau a împărți moșteniri și castele, alte motive nu văd care ar fi. Eu am chef de viață.
De la discuția asta au trecut vreo douăzeci de ani. El a plecat demult din țară și nu am mai ținut legătura. E posibil să trăiască bine-mersi sau să fi murit. Dar sigur nu s-a căsătorit.

La Referendum am să mă duc și am să votez având în minte și frânturi din aceste două întâmplări”, a precizat Mircea Radu.

 

Pe 6 și 7 octombrie va avea loc referendumul pentru familie, care prevede schimbarea definiției constituționale a familiei. În prezent, familia înseamnă căsătoria între soți, iar modificarea ar prevede că familia înseamnă căsătoria între un bărbat și o femeie. Cei prezenți la votul de la referendum pentru familie 2018, vor răspunde la întrebarea: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?

Cei care merg la vot vor putea răspunde cu DA sau NU.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Moda este sa ni se inoculeze SEXOMARXISMUL! Si e păcat. Păcatul, oricare ar fi acesta, ne desparte de Dumnezeu!

    Nu ştiu cum va vota domnul Mircea Radu, dar el nu a amintit de Dumnezeu deloc… Dumnezeu exista, domnule! Şi are legile LUI! Pe care trebuie sa le respectăm!

    Dacă acest domn ar fi împărat, i-ar conveni ca supuşii să-i nesocotească poruncile? Dar instigarea, indirectă, la nesocotirea poruncilor sale? Păcatele se spun unui duhovnic, în primul rand. Din iubire pentru sine şi pentru semeni! Din dorinţa de a ne mântui! Şi ca să nu smintim pe nimeni.

    Cum ne pregătim pentru întâlnirea cu Hristos? Ce vom face când vom vedea cohorta de diavoli care ne vor lua sufletul în iad? Aceiaşi diavoli care acum ne îndeamnă la păcat ne vor fi atunci aspri judecători. Nu vom putea să dăm vina pe ei, deoarece, deşi am avut voinţă liberă, am ales răul. Să fim atenţi ce alegem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button