X

VIDEO: Coaliția pentru Familie – Conferință de presă, 1 octombrie 2018. Despre acțiunile ilegale de intimidare a informării cu privire la REFERENDUM

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. Exemplara aceasta mobilizare a preoților împotriva ciumei LGBT, cu mult mai mult ar trebui să ne unim în lupta contra ereziei ereziilor, ecumenismul.

  2. Din pacate foarte multi preoti si credinciosi nu inleg faptul ca asa cum actiunile LGBT afecteaza moralitatea, tot asa ecumenismul viciaza credinta curata in Dumnezeu, primejduind iremediabil mantuirea

  3. Se pare ca e ulrima unire intre preotii nepomenitori si ceilalti(preoti ecumenisti si episcopi),dupa care ruptura va fi definitiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.