X

Un COLOS: Parintele ADRIAN FAGETEANU

La 27 septembrie 2011 Parintele Adrian Fageteanu a trecut la Domnul. Nascut la 16 noiembrie 1912, a facut 12 ani de temnita.

Daca doreai sa vezi la chip un duhovnic de care sa zici mai apoi “wow”, nu-l cautai pe el. De aceea nici nu-l prea cautau.

Daca in schimb doreai sa inveti ceva, tocmai pe el il cautai. Si din nou tocmai de aceea nici nu-l prea cautau.

Pentru ca vorbea dupa invatatura. Nu in dodii ca sa priceapa fiecare ce-o vrea.

Nu la stanga, nici la dreapta, ci pe drum. Iar asta nu placea, caci poteca-i stramta iar vremurile moderne sunt “post patristice” si deja aproape new age.

Ba mai vorbea si curajos iar si asta deranja urechile finute ale celor ce-si facusera din tot soiul de pigmei de paie stalpi in ale “credintei”.

Iar CV-ul? Un adevarat luptator din galeria colosilor adevarati.

Cititi va rugam:

Parintele ADRIAN FAGETEANU S-A MUTAT LA DOMNUL

VIDEO (interviu 2005) – parintele ADRIAN FAGETEANU: ECUMENISMUL este EREZIE

Parintele Adrian Fageteanu: ROMANII NU SE POT UNI trei sau patru pentru o idee romaneasca sau crestina

CARTE: Parintele Adrian Fageteanu – ”Viata mea. Marturia mea”

NICOLAE CEAUSESCU catre parintele ADRIAN FAGETEANU: “Am venit cu părinţii mei şi aş vrea să le citeşti nişte rugăciuni pentru sănătate” …

A DISPARUT INREGISTRAREA audio in care Parintele ADRIAN FAGETEANU spune despre PATRIARHUL DANIEL: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”

AUDIO (si transcriptul) – Parintele ADRIAN FAGETEANU despre PATRIARHUL DANIEL: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”

VIDEO: Parintele ADRIAN FAGETEANU a fost la un pas de moarte dupa ce PATRIARHUL DANIEL L-A LOVIT IN CAP cu carja de otel …

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

Video (si transcriptul) Parintele ADRIAN FAGETEANU in 2006: “A inceput epoca lui ANTIHRIST”

Prima parte din cartea „Parintele Adrian Fageteanu – Viata mea. Marturia mea”

IPS GHERASIM CRISTEA este COLONELUL ce l-a predat securitatii pe parintele ADRIAN FAGETEANU?

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Părintele Adrian Făgețeanu
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Da, a cam fost singurul care a luat cu mult curaj atitudine, care prevazut de fapt ceea ce urma să se întâmple în biserică cu cu biserica.
    A spus că trăim vremurile lui ”scapă cine poate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.