X

Un COLOS: Parintele ADRIAN FAGETEANU

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La 27 septembrie 2011 Parintele Adrian Fageteanu a trecut la Domnul.  Nascut la 16 noiembrie 1912, a facut 12 ani de temnita.

Daca doreai sa vezi la chip un duhovnic de care sa zici mai apoi “wow”, nu-l cautai pe el. De aceea nici nu-l prea cautau.

Daca in schimb doreai sa inveti ceva, tocmai pe el il cautai. Si din nou tocmai de aceea nici nu-l prea cautau.

Pentru ca vorbea dupa invatatura. Nu in dodii ca sa priceapa fiecare ce-o vrea.

Nu la stanga, nici la dreapta, ci pe drum. Iar asta nu placea, caci poteca-i stramta iar vremurile moderne sunt “post patristice” si deja aproape new age.

Ba mai vorbea si curajos iar si asta deranja urechile finute ale celor ce-si facusera din tot soiul de pigmei de paie stalpi in ale “credintei”.

Iar CV-ul? Un adevarat luptator din galeria colosilor adevarati.

Cititi va rugam:

Parintele ADRIAN FAGETEANU S-A MUTAT LA DOMNUL

VIDEO (interviu 2005) – parintele ADRIAN FAGETEANU: ECUMENISMUL este EREZIE

Parintele Adrian Fageteanu: ROMANII NU SE POT UNI trei sau patru pentru o idee romaneasca sau crestina

CARTE: Parintele Adrian Fageteanu – ”Viata mea. Marturia mea”

NICOLAE CEAUSESCU catre parintele ADRIAN FAGETEANU: “Am venit cu părinţii mei şi aş vrea să le citeşti nişte rugăciuni pentru sănătate” …

A DISPARUT INREGISTRAREA audio in care Parintele ADRIAN FAGETEANU spune despre PATRIARHUL DANIEL: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”

AUDIO (si transcriptul) – Parintele ADRIAN FAGETEANU despre PATRIARHUL DANIEL: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”

VIDEO: Parintele ADRIAN FAGETEANU a fost la un pas de moarte dupa ce PATRIARHUL DANIEL L-A LOVIT IN CAP cu carja de otel …

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

Video (si transcriptul) Parintele ADRIAN FAGETEANU in 2006: “A inceput epoca lui ANTIHRIST”

Prima parte din cartea „Parintele Adrian Fageteanu – Viata mea. Marturia mea”

IPS GHERASIM CRISTEA este COLONELUL ce l-a predat securitatii pe parintele ADRIAN FAGETEANU?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Da, a cam fost singurul care a luat cu mult curaj atitudine, care prevazut de fapt ceea ce urma să se întâmple în biserică cu cu biserica.
    A spus că trăim vremurile lui ”scapă cine poate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button