X

Elevii au desenat, în curtea şcolii, o HARTĂ a Ungariei Mari. Liceul din Odorheiu Secuiesc a decis să NU sancționeze profesorii coordonatori ai evenimentului SEPARATIST

În ciuda recomandărilor făcute de Corpul de Control al Ministerului Educaţiei Naţionale, Liceul de Artă „Palló Imre” din Odorheiu Secuiesc nu va lua măsuri disciplinare împotriva profesorilor sub coordonarea cărora elevii au desenat, în curtea şcolii, o hartă a Ungariei Mari – scrie în ediţia de joi cotidianul transilvănean Krónika conform agenției maghiare de știri MTI.

Săptămâna trecută, organizaţia UDMR Odorheiu Secuiesc şi-a exprimat solidaritatea cu profesorii liceului, afirmând că Ministerul Educaţiei Naţionale aplică standarde duble atunci când consideră cazul de la Odorheiu Secuiesc o manifestare politică separatistă, dar nu se opune hărţilor României Mari, care includ şi Basarabia, folosite de şcolile româneşti ca element vizual al Centenarului.
Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Iredentism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.