X

Elevii au desenat, în curtea şcolii, o HARTĂ a Ungariei Mari. Liceul din Odorheiu Secuiesc a decis să NU sancționeze profesorii coordonatori ai evenimentului SEPARATIST

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În ciuda recomandărilor făcute de Corpul de Control al Ministerului Educaţiei Naţionale, Liceul de Artă „Palló Imre” din Odorheiu Secuiesc nu va lua măsuri disciplinare împotriva profesorilor sub coordonarea cărora elevii au desenat, în curtea şcolii, o hartă a Ungariei Mari – scrie în ediţia de joi cotidianul transilvănean Krónika conform agenției maghiare de știri MTI. 

Săptămâna trecută, organizaţia UDMR Odorheiu Secuiesc şi-a exprimat solidaritatea cu profesorii liceului, afirmând că Ministerul Educaţiei Naţionale aplică standarde duble atunci când consideră cazul de la Odorheiu Secuiesc o manifestare politică separatistă, dar nu se opune hărţilor României Mari, care includ şi Basarabia, folosite de şcolile româneşti ca element vizual al Centenarului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button