X

REFERENDUM: Ce scrie ACUM in Constitutie / Ce va scrie in VIITOR in Constitutie

Fotografia postată de Asociatia "Gogu Puiu si Haiducii Dobrogei".

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ACUM

Ce scrie acum în art.  48 din Constituție:

Art. 48 – Familia

(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.

VIITOR

Ce scrie pe site-ul Monitorului Oficial al României, Partea I, din data de 18 septembrie 2018:

Art. I – Alineatul (1) al articolului 48 din Constituția României, revizuită prin Legea nr. 429/2003, aprobată prin referendumul național organizat în zilele de 18-19 octombrie 2003 și republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 767 din 31 octombrie 2003, se modifică și va avea următorul cuprins:

„ARTICOLUL 48

Familia
(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul  și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”

Art. II – Revizuirea Constituției se supune aprobării prin referendum, organizat potrivit dispozițiilor art. 151 alin. (3) din Constituția României, republicată.

Această lege a fost adoptată de Camera Deputaților și de Senat, cu respectarea prevederilor art. 151 alin. (3) din Constituția României, republicată.

TRADUCERE

Acum scrie “căsătoria liber consimţită între soţi

Pe viitor va scrie căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie

Se schimba “intre soti” cu “intre un barbat si o femeie”

Acum e clar? Altceva nu se schimba. Cititi va rugam si:

Opinie juridică cu privire la desfășurarea REFERENDUMULUI din 6-7 octombrie. Răspunsuri la unele întrebări

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Multumim redactiei.
    Asa ar trebui sa se scrie mare pe panouri afisate in orase si sate,pe stalpii de pe drumuri si sosele, sa vada tot romanul,sa inteleaga si sa puna stampila pe DA,un vot pentru eternitate!

  2. Au găsit deja soluția sa faca cum vor ei. Politica transgender! Ce poate face preotul dacă bărbatul a devenit femeie cu acte în regula?

    1. Toate la timpul lor. Lupta abia incepe si va fi foarte lunga si grea. Acum e important sa le aratam ca nu dam inapoi din fata lor. Vor sa ne demoralizeze cu toate gaselnitele astea pentru ca stiu ca importanta e starea de spirit. Trebuie sa intelegem odata ca suntem in mijlocul unui razboi si trebuie sa ne purtam ca atare. Acum suntem inaintea unui asalt cu miza mare si trebuie sa mergem inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button