X

Intimidare penibilă a Grupului Socialiştilor Europeni la adresa PSD, pentru că susţine referendumul privind căsătoria

Viorica Dăncilă a afirmat că PSD nu va face campanie pentru a se lua o decizie sau alta la referendum

Image result for Grupului Socialiştilor Europeni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul Viorica Dăncilă a discutat, miercuri, la Bruxelles, cu socialiştii din Parlamentul European, despre statul de drept, dar şi despre referendumul pentru familia tradiţională.  În familia politică europeană din care face parte PSD, Viorica Dăncilă a fost apostrofată pentru că social-democraţii români nu ar apăra drepturile comunităţii LGBT.

“Vreau să abordez o problemă pe care nu aţi menţionat-o: apropiatul referendum din România, legat de drepturile cuplurilor de acelaşi sex, în apărarea aşa-zisei familii tradiţionale, dar în opoziţie faţă de standardele europene, pe care le-aţi susţinut, faţă de Carta drepturilor fundamentale a UE şi Tratatul de la Lisabona. Articolul 9 al Cartei drepturilor fundamentale a UE, care a fost ratificată de România, spune că oamenii au dretul la căsătorie fără discriminare pe baza orientării sexuale. Acest lucru cere o poziţionare clară din partea partidului nostru. Multe organizaţii LGBT privesc spre noi să acţionăm ca apărătorii lor în sfera europeană. Ar trebui să vedem partidul socialist din România opunându-se acelui amendament constituţional”, a afirmat Juan Fernando Lopez Aguilar, eurodeputat spaniol.

Articolul 9 al Cartei drepturilor fundamentale nu precizează nimic despre căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

“Dreptul la căsătorie și dreptul de a întemeia o familie sunt garantate în conformitate cu legile interne care reglementează exercitarea acestor drepturi”, este textul exact.

Viorica Dăncilă a afirmat ulterior că PSD nu va face campanie pentru referendumul din 6 și 7 octombrie.

”Nu este îndreptată spre o anume orientare sexuală. Sub nicio formă. Vom vedea ce va ieși dacă vom veni la vot. Partidul Social Democrat nu va face campanie. Nu va face campanie. Este obligația tuturor să facă acțiuni care să arate ce înseamnă acest referendum. Dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta.” – spune Viorica Dăncilă, potrivit înregistrării de pe Facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. LGBT-istii si sustinatorii lor sunt indraciti, ca o haita salbatica care sfasie pe toti ce se opun lor. Cu acesti oameni este imposibil sa discuti, sa le arati ca gresesc. Vad cu tristete cum oameni din ce in ce mai multi ii sustin si care batjocoresc zi de zi biserica strabuna.
    Stramosii nostrii au luptat din greu pentru credinta noastra si noi o aruncam la gunoi ca pe o carpa.
    Doamne ajuta poporul acesta!

  2. Ăștia sunt cei “caldicei”, care acum au căzut cu mare ușurință. Nu înțelegeam inainte de ce nu e bine sa fi “caldicel” adica moderat in opiniile religioase. Acum am inteles. Ei sunt cei care susțin in mod neașteptat neparticiparea la referendum, acceptând in mod tacit teoriile lgbt. Atentie mare deci…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button