X

Elsie a fost ucisă cu BESTIALITATE de un HOMOSEXUAL după ce a ADOPTAT-O. De ce Protecţia Copilului din Anglia A LĂSAT-O SĂ MOARĂ?

Am postat acest articol acum aproape un an. Il repostam totusi, in conditiile in care organizatiile finantate de George Soros si ziarele securiste au inceput o campanie de negare a faptului ca sistemul rapeste copii pentru a-i da spre adoptie cuplurilor de homosexuali.

Elsie Scully-Hicks (stânga) a fost ucisă de unul dintre părinții săi adoptivi homosexuali, Matthew Scully-Hicks (dreapta), după ce a fost scoasă din grija familiei sale biologice.

Elsie a fost adoptată oficial de cuplul de homosexuali pe 12 mai anul trecut și a suferit leziuni fatale la domiciliu în Llandaff, Cardiff, pe 25 mai.

Daily Mail a făcut o analiză amănunţită a cazului tragic, încercând să afle motivele pentru care nu s-a făcut nimic pentru a o salva pe  micuţă: serviciile sociale nu au luat nicio atitudine pentru a preveni agresiunile şi crima, iar demersurile bunicii biologice de a o adopta au fost ignorate total.

Cazul pe scurt

 • Matthew Scully-Hicks, 31 de ani, a zgâlţâit-o pe Elsie Scully-Hicks și a trântit-o pe podea.
 • El a negat crima, dar a fost găsit vinovat de juraţi după un proces de patru săptămâni.
 • Uciderea lui Elsie, un copil de 18 luni, a avut loc la doar două săptămâni după ce a adoptat-o împreună cu soțul său Craig, 36 de ani.
 • Scully-Hicks a primit o sentință pe viață și trebuie să ispăşească 18 ani în spatele gratiilor.
 • O declarație de impact a dezvăluit că bunica ei biologică încercase în tot acest timp să o adopte.
 • Asistenţii sociali au vizitat cuplul de cincisprezece ori și totuși nu au ridicat îngrijorări.
 • Serviciile sociale se confruntă acum cu o anchetă pentru a vedea dacă au ratat șansele să o salveze.
 • Înainte de moarte, Elsie a suferit o fractură la picior şi prezenta vânătăi misterioase.
 • Procurorii au spus că dovezile medicale au fost cruciale în condamnarea lui Scully-Hicks.

Condamnarea ucigaşului în instanţă

Curtea a fost informată că Elsie a fost plasată în grija lui Scully-Hicks și a „soțului” său în septembrie 2015, la vârstă de 10 luni. Curtea a constatat că, în ianuarie 2015, cuplul a fost vizitat de un manager de adopție după ce și-au exprimat dorința de a deveni tați.

Oficialii de adopţie au lansat o investigație după ce Scully-Hicks a fost condamnat pentru uciderea lui Elsie.

Instanța a sesizat uciderea copilului. Curtea a fost anunţată că a suferit un stop cardiac și sângera în jurul ochilor după o serie de agresiunii oribile, în timp ce era singură cu părintele casnic Scully-Hicks.

Curtea a constatat că în săptămânile dinaintea morții, Elsie a suferit o serie de leziuni suspecte, inclusiv vânătăi și fracturi la picior după ce a căzut pe scări.

Scully-Hicks era impasibil când i s-a comunicat că trebuie să  ispăşească cel puțin 18 ani în spatele gratiilor.

Citind sentința, doamna Judecător Davies, s-a adresat inculpatului:

„Elsie a avut vârsta de doar 18 luni când ați ucis-o, un copil mic, vulnerabil și lipsit de apărare.”

Menţionând leziunile suferite, judecătorul a adăugat:

„Elsie a suferit un stop cardiac. Ea a suferit encefalopatie ischemică hipoxică, o leziune cerebrală incluzând hematom subdural, sângerare în ochi, retină, pliuri perimaculare și în zona nervului optic.”

„Aceste leziuni au fost agravate când v-aţi încleştat mâinile in jurul pieptului lui Elsie, exercitând cu degetele o presiune pe spate care i-a fracturat coastele.”

„După ce aţi prins-o pe Elsie, aţi scuturat-o cu o forță atât de mare încât i-au fost provocate alte răni. Fractura craniului a fost cauzată de un impact cu o suprafață tare.”

„Căderea ei a urmat repede, se pare, deoarece, după ce a avut loc, ați sunat la serviciile de urgență”.

Matthew Scully-Hicks, în vârstă de 31 de ani, a fost condamnat pentru uciderea fiicei sale.

Judecătorul a adăugat că cazul lui Scully-Hicks a fost agravat de vulnerabilitatea lui Elsie din cauza vârstei și a abuzului venit de pe o poziție de încredere.

Ea a spus:

„Constat că i-ați provocat leziuni lui Elsie în noiembrie 2015, cauzând fracturarea piciorului ei și în 15 decembrie ducând la vătămare severă pe frunte.”

„Aveaţi și știaţi că aţi avut o predispoziție de a vă răni fiica adoptivă.”

„Nu aţi luat niciun fel de măsuri pentru a preveni o recidivă a incidentelor anterioare când Elsie a suferit leziuni ca urmare a acțiunilor pe care le-aţi întreprins.”

„A fost prezentat în numele dumneavoastră ca factor legiuitor atenuant, lipsa de premeditare. În analizarea faptului că ați acționat la furie, accept că aceasta reprezintă o lipsă de premeditare.”

„Cu toate acestea, absența premeditării este atenuată de faptul că furia pe care aţi avut-o față de Elsie nu reprezenta o ocazie izolată și știați că această furie ar putea duce la răni provocate în mod deliberat. Nicio remușcare nu a fost demonstrată.”

„Trăiți în condiții sociale confortabile, cu sprijinul îndeaproape al agențiilor profesionale, al sotului și al familiei mai largi.”

„Aţi fost evaluat de doi psihiatri independenți care nu au constatat afecțiuni psihiatrice care v-ar fi afectat acțiunile.”

Curtea Judeţeană din Cardiff a constatat că Scully-Hicks, originar din Delabole, Cornwall, a catalogat-o drept „psihopată”, „demonizată” și „Satana îmbrăcată în salopetă” în mesaje text.

Vecinii l-au auzit, de asemenea, pe fostul salvamar numind-o pe Elsie o „chestie mică şi nenorocită” și o „c **** mică şi proastă”.

De asemenea, judecătorul a făcut referire la mesajele text pe care inculpatul le trimisese, descriind hrănirea și adormirea lui Elsie ca fiind „cel mai rău coșmar”.

Doamna Judecător Davies a adăugat că, în noiembrie 2015, atunci când medicul a constatat fractura dublă a picioarelor lui Elsie, protocolul de la spital ar fi trebuit să ia măsuri pentru a fi  evaluată de un consultant.

Ea a spus:

„Tragic, oportunitatea a fost ratată.”

Ea a continuat:

“Sunteți un om inteligent. Aţi știut că vă era greu să vă descurcaţi cu Elsie.”

„Știaţi că, în noiembrie și decembrie, frustrarea și furia față de Elsie i-au provocat vătămări. N-aţi spus nimănui adevărul despre ceea ce s-a întâmplat și nici motivul pentru asta.”

„Au fost efectuate vizite regulate de către asistenții sociali și supervizorii de sănătate. Cu nimeni, nici măcar soțul, nu aţi avut curajul să vorbiţi despre dificultățile întâmpinate.”

“V-aţi pus interesul propriu mai presus de cel al copilului mic care v-a fost încredințat pentru a-l proteja.”

Scully-Hicks, care a plâns când a fost condamnat, a negat uciderea ei, dar a fost găsit vinovat de juriu după un proces de patru săptămâni.

„Ar fi fost în viață acum dacă nu ar fi fost luată de la noi”: Familia biologică a  micuţei ucise brutal de tatăl adoptiv homosexual, dezvăluie că a luptat neîncetat să o aducă înapoi

Familia biologică a fetiţei cu destin tragic, Elsie Scully-Hicks, în vârstă de de 18 luni, a declarat că ar  fi fost „în viață astăzi” dacă nu ar fi fost luată de la ei, întrucât tatăl adoptiv a fost închis pe viață după ce a ucis-o.

S-a descoperit că unul dintre bunicii ei biologici a încercat să o adopte când a fost luată din grija mamei biologice, dar serviciile sociale au decis că nu ar putea să facă față.

Doamna Judecător Nicola Davies, atunci când l-a condamnat pe Scully-Hicks, a luat în considerare o declarație de impact despre victimă – care nu a fost citită în instanță – furnizată de familia biologică a lui Elsie.

În declarație, care poate fi raportată acum, familia biologică a lui Elsie – al cărei nume inițial  a fost Shayla O’Brien – a spus că este „înnebunită de durere”.

Vorbind în numele familiei, bunica ei biologică, Sian O’Brien, a spus:

„Accept că în momentul nașterii fiica mea a trăit un stil de viață haotic și nu era în măsură să o îngrijească pe Shayla și astfel a fost scoasă din spital la cinci zile după naștere de către serviciile sociale.

„Ca familie, am continuat să avem contact cu Shayla în timp ce era în grija familiei adoptive.”

Dna O’Brien a spus că toată familia lui Elsie era „extrem de atașată de ea și o iubea foarte mult”.

Ea a spus:

„În ianuarie 2015, am început o procedură în instanța de tutelă pentru a deveni tutore legal pentru Shayla.”

„Am vrut să o aduc într-un mediu familial fericit, sănătos și cald, aceste speranţe mi-au fost luate când serviciile sociale și instanța de tutelă au hotărât că nu voi putea să mă descurc”.

Declarația a continuat:

„Noi toți continuăm să luptăm chiar dacă în fiecare zi suntem înnebuniți de durere și răniţi adânc ştiind că Shayla a fost iubită necondiționat de noi toți ca familie și știind că dacă nu ar fi fost luată de noi, ea ar fi fost în viață astăzi.

Agresiunile

Scully-Hicks a  supus-o pe Elsie la luni întregi de agresiuni oribile.

După aceste groaznice luni de abuz, Scully-Hicks a ucis copilul după ce l-a zgâlţâit violent și l-a lovit cu capul de o suprafață tare.

I-a adresat injurii ca „Satana în salopetă” și a  ameninţat-o brutal să tacă din gură, în locuinţa din Llandaff, Cardiff.

Cu o oră înainte de atac, Matthew Scully-Hicks a luat-o la cumpărături la Marks & Spencer, pentru a achiziţiona un costum de îmbrăcăminte necesar la petrecerea de sărbătorire a adopției.

Scully-Hicks se prezentase ca pe un tată iubitor și dornic, dar i-a provocat vătămare după vătămare lui Elsie înainte să o omoare.

El a trimis poze de la Marks & Spencer “soțului” său și a cumpărat un costum pentru Elsie.

Nejustificat, el a scuturat-o și apoi a aruncat-o la pământ, rănind-o fatal.

Într-un apel la 999 la ora 18:18, el a susținut: „Tocmai mi-am schimbat fiica pentru somn și acum este inertă.”

Paramedicii au sosit la ora 6.26 și Elsie a fost dusă la Spitalul Universitar din Țara Galilor, unde a murit patru zile mai târziu.

Testele au arătat că a suferit sângerari pe creier în trei zone distincte, sângerări în ambii ochi, o fractură a craniului și trei fracturi la nivelul coastelor.

Consultantul pediatru Dr. Stephen Rose a spus că rănile lui Elsie pot fi explicate prin faptul că a fost „zgâlţâită violent”.

Dr Rose a spus că fractura craniului ar fi fost provocată de o lovitură la cap, Elsie fiind aruncată pe o podea tare sau  izbită cu capul de perete.

Paul Lewis, procuror de rang înalt, a declarat că Elsie a fost găsită în stare de inconştienţă de paramedici după ce Scully-Hicks a atacat-o la domiciliu.

El a spus:

„Rănile care i-au provocat moartea i-au fost cauzate de inculpat cu puțin timp înainte de a apela serviciile de urgență în acea zi.”

„Atacul său asupra ei în acea zi nu a fost prima ocazie când a angajat un comportament violenț față de Elsie, nici nu a fost prima dată când i-a cauzat o vătămare gravă.”

„Acțiunile lui în după-amiaza zilei de 25 mai sunt culminarea tragică a unui comportament violent din partea lui faţă de un copil fără apărare, un copil pe care el ar fi trebuit să-l iubească și să-l protejeze, dar pe care l-a atacat, l-abuzat și, în cele din urmă, l-a ucis. ‘

O examinare post mortem a constatat că Elsie a suferit sângerări în spatele ambilor ochi, precum și fracturi la nivelul coastelor și o fractură a craniului despre care patologul a spus că a avut loc  „ca urmare a unui impact asupra capului”.

Craig Scully-Hicks lucra cinci zile pe săptămână, Matthew Scully-Hicks fiind îngrijitorul principal al lui Elsie.

Scully-Hicks a insistat că nu a rănit-o niciodată Elsie, dar juriul i-a respins versiunea, după ce a audiat 12 experți medicali și șase medici care au tratat-o.

Mesajele text dezvăluie că Scully-Hicks nu reuşea să facă față îngrijirilor copilului pe care l-a ucis

„Sunt obosit în seara asta, este prima zi în care sunt singur cu copiii. A fost ok, dar Elsie nu s-a liniştit peste noapte şi am să fiu aici pentru o noapte lungă :(:(:(.”

“Înfiorător momentul ceaiului în mijlocul țipetelor neîntrerupte. Elsie nu a dormit minunat, dar cred că este o problemă de lungă durată. Sper că va dormi toată noaptea. Degete încrucișate”

„Este o problemă de lungă durată. Se trezește la intervale regulate în timpul nopții. Doar vrea să i se dea jucăria și atenția, dar are modul ei de a face pe diva pentru toate astea! Credem că cineva o ducea jos în mijlocul nopții, ceea ce noi nu facem. Se p *** pentru că nu o lăsăm.”

„Am de-a face cu alte fiţe de divă la ora ceaiului. Practic, și-a scos ochii din cap. De îndată ce a mâncat, a venit şi desertul, cearcănul a apărut la loc. ”

“Trec prin iad cu Elsie. Orele de masă şi de culcare sunt cel mai rău coșmar al meu. Ea a țipat aici timp de 10 minute non-stop. Acum s-a oprit, dar mă îndoiesc că este ultima repriză pe care o voi auzi in seara asta.”

„Tocmai a țipat fără întrerupere timp de 10 minute. Avea o biberonul plin și scutecul curat. Nici măcar o jumătate de oră nu trece și devine un psihopat. Și ea a fost sleită, așa că nu înțeleg. Am lăsat-o să plângă. Nu pot merge acolo de fiecare dată! Trebuie să învețe ”

„Yo yo, bine în ansamblu, a fost OK … minus masa de prânz și ora ceaiului atunci când s-a transformat în Satana! Apoi din nou la culcare a țipat în pat pentru 10 minute !!! lol xx ”

“Se agită atât de mult cât nu i se face pe plac. Este incredibil ”

„E doar o durere în c**. Era de vis până la ora 6.30, apoi s-a transformat într-un monstru din nou și a refuzat să-și termine sticla. În cele din urmă am pus-o în pat, am închis ușa și am părăsit-o. S-a trezit din nou la ora 7.30, a strigat putin, dar apoi s-a oprit din nou. Până acum nu a început din nou, dar cine știe cu ea.”

„Sincer ea este satana îmbrăcat în haine de bebeluş! În pat, o jumătate de sticlă și ţipă din nou!!!

„Elsie a fost Satana timp de două nopți înainte să adoarmă, ceea ce nu e distractiv! Ce-i cu tine? Eşti pregătit pentru ultima zi acum? Xx“

„Whoop whoop yep sunt încă aici şi joi! Haha arată destul de asemănător și strigă ca un demonizat, ca să fiu cinstit!”

„Minunat eu nu pot să mai aștept …. Dacă mai continuă mult vom chema un preot lol”

„Nu, sunt stresat și am o durere de cap! Ea nu se va opri din plâns pentru că este obosită pentru că a refuzat încă o dată să doarmă după ce am fost pe afară … asta e epuizant! Xxx“

Cronica evenimentelor: Cum a suferit micuţa Elsie o serie de agresiuni din partea tatălui adoptiv ucigaș înainte de a fi ucisă

17 noiembrie 2014 – Elsie s-a născut, e luată de la mama ei dependentă de droguri și pusă în grija Consiliului Vale of Glamorgan.

10 septembrie 2015 – Elsie va locui de-acum cu cuplul Scully-Hicks.

5 noiembrie 2015 – Elsie își fracturează piciorul drept în timp ce era singură cu Scully-Hicks. Îi spune lui Craig că a căzut de pe o masă de jucărie.

9 noiembrie 2015 – Elsie este văzută de medicii comunitari pentru piciorul accidentat. Scully-Hicks își schimbă relatarea, spunându-i doctorului că Elsie s-a rănit căzând în timp ce folosea un premergător.

12 noiembrie 2015 – Picioarele lui Elsie sunt radiografiate, dar doctorii au omis un al doilea os coxal fracturat, care ar fi putut fi cauzat doar de „traume severe”.

În schimb, medicii găsesc doar o fractură minoră la piciorul drept. Ca atare, medicii cred că versiunea lui Scully-Hicks și Elsie este trimis acasă cu piciorul în ghips.

După moartea lui Elsie, radiografia este privită din nou. De data aceasta este  observată a doua leziune în zona coapsei.

Expertul Dr. Sarah Harrison spune instanței că a fost un tip de leziune provocată de un copil care alearga și cade în forţă. Elsie nu putea alerga la această vârstă, totuşi.

Ea a concluzionat că fractura ar putea fi cauzată doar de „traumatisme severe” și spune că nu a mai văzut așa ceva în cariera sa medicală de 20 de ani.

Cele două fracturi, la piciorul drept și coapse, ar putea rezulta doar din ceva atât de grav ca un accident de mașină sau o cădere de la o înălțime foarte mare.

16 decembrie 2015 – Elsie suferă un hematom pe patea stângă a frunţii, care persistă de opt săptămâni. Scully-Hicks îi spune “soțului” că Elsie, „şi-a zdrobit capul de o masă de jucărie.

Procurorul Paul Lewis QC arată juraților o imagine a bucătăriei de jucărie și întreabă de ce vânătaia ar avea un aspect vertical dacă fetiţa ar fi căzut pe marginea orizontală a unității.

17 decembrie 2015 – Oficialii de adoptie întreprind o vizită acasă la Scully-Hicks.

21 decembrie 2015 – Scully-Hicks îl minte pe supervizorul de sănătate Jodie Golten, spunând că un medic comunitar a examinat vânătăile.

Scully-Hicks susține că a dus-o deja pe Elsie pentru a fi examinată de un medic comunitar și oferă o „explicație plauzibilă” pentru accidentare. Cu toate acestea, se constată mai târziu că nu există nicio evidenţă despre faptul că el a consultat un medic comunitar.

Miss Golten îi oferă un feedback bun, scriind în notele ei: „Se pare că are o legătură minunată cu Matt, amândoi privindu-se minunat  în ochi și jucându-se împreună.”

18 ianuarie 2016 – La o lună după prima vânătaie pe frunte, Scully-Hicks îi trimite “soţului” Craig un videoclip cu Elsie pe WhatsApp.

Se observă clar o vânătaie proaspătă care o acoperă  pe cea pe care a avut-o acum o lună. Din nou, nu există nicio evidență a faptului că Elsie a fost văzută de un medic comunitar la acel moment. Craig nu pare să ridice preocupări.

10 martie 2016 – Elsie este dusă la spital. Scully-Hicks susține că a căzut pe călcâi pe scări după ce a deschis o poartă pentru copii în timp ce el sorta rufele de spălat.

El cheamă o ambulanță, dar nu le spune medicilor că era sânge în voma ei sau că nu putea să se ridice de 20 de minute. Elsie este dusă la spital, dar este externată după patru ore.

Scully-Hicks susține că Elsie nu a mai fost niciodată la fel după această cădere și crede că o scanare CT în acest moment ar fi detectat problemele de sănătate care i-au cauzat moartea. Cu toate acestea, Elsie nu s-a calificat pentru tomografie.

16 aprilie 2016 – Scully-Hicks se mută într-o nouă casă din Cardiff.

Aprilie 2016 – Elsie dezvoltă un strabism la ochiul stâng și este trimisă la o clinică pentru ochi. Craig o duce la o consultaţie a medicului comunitar Dr Ruth Stone.

Dr. Stone o descrie pe Elsie ca un „copil normal, fericit”. Ea spune că nu a putut vedea strabismul, iar Elsie este trimisă la o clinică de ochi.

6 mai 2016 – O lună mai târziu, Scully-Hicks o ia pe Elsie și pe fratele ei adoptiv la o întâlnire de rutină cu medicul pediatru Dr. Paul Davies.

Dr Davies le spune juristilor că Scully-Hicks părea frustrat, adăugând: „M-am gândit că poate i se pare un pic stresant să aibă grijă de doi copii mici şi neastâmpăraţi.”

Se uită la ochiul lui Elsie, dar nu vede nimic neobișnuit. Nu a fost văzută de clinica de ochi până la moartea ei.

12 mai 2016 – Elsie este adoptată oficial de Scully-Hicks.

25 mai 2016 – Scully-Hicks a sunat 999 la ora 18.20 și Elsie este internată de urgenţă la spital după ce a rămas în stare de inconştienţă.

Rănile ei sunt similare cu cele cauzate de un accident de mașină, a constatat instanța. Personalul medical descoperă că are fracturi la nivelul piciorului, craniului și la trei coaste.

De asemenea, are sângerări în trei zonei ale creierului, precum și hemoragii la ambii ochi. Patru zile mai târziu, ea moare la Spitalul Universitar din Țara Galilor după ce a suferit leziuni cerebrale extinse.

Medicul pediatru Dr. Stephen Rose declară că crede că fracturile la coastele lui Elsie sunt rezultatul unor „leziuni strivite”, adăugând că este posibil ca acestea să fie cauzate de „mâna unui adult încleştată în jurul pieptului, prin comprimarea forțată a toracelui”.

Dr. David Tuthill, care o examinează pe Elsie la A & E, îi spune lui Scully-Hicks că ar fi fost bun de polițist din cauza comportamentului său „foarte calm” și „ciudat”.

El declară instanței:

„Părinții sunt de obicei inundații de lacrimi și este de datoria mea să îi consolez. Un copil tocmai a murit. Mi s-a părut foarte neobișnuit. El a fost foarte calm și anormal. În mod normal te-ai aștepta ca un tată sau o mamă să fie în lacrimi.”

27 mai 2016 – O scanare IRM dezvăluie sângerare pe ambele părți ale creierului, cauzată de încleştarea în jurul coastelor și zgâlţâire din spate în față.

29 mai 2016 – Elsie moare la Spitalul Universitar din Țara Galilor după ce a suferit leziuni cerebrale extinse.

Mai / iunie 2016 – Vătămările anterioare ale lui Elsie sunt reexaminate.

27 iunie 2016 – Scully-Hicks este intervievat de poliție.

21 decembrie 2016 – Scully-Hicks este arestat pentru suspiciune de crimă.

6 noiembrie 2017 – Scully-Hicks este condamnat pentru crimă

Serviciile sociale se confruntă cu o anchetă. De ce nu au făcut nimic pentru a o salva pe micuţă de agresiunile oribile la care a fost supusă de tatăl adoptiv homosexual, care a ucis-o cu bestialitate?

Serviciile sociale din Vale of Glamorgan se confruntă acum cu o anchetă oficială asupra faptului dacă au ratat șansele de a o salva pe Elsie. Asistenţii sociali au vizitat familia de 15 ori, totuși nu au ridicat niciun motiv de îngrijorare – în ciuda faptului că au constatat gravitatea rănilor ei.

O revizie a practicilor de protecţie a copilului a fost impusă date fiind „circumstanțele tragice” ale morții lui Elsie, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale pentru Copii din Cardiff și Vale of Glamorgan. Finalizarea procedurii ar putea dura până la un an.

Matthew Scully-Hicks a susținut anterior că Elsie a căzut pe scări și s-a rănit, în ultimele luni înainte de moartea ei.

Șefii de la protecția copilului vor inspecta lucrătorii sociali încercând să descopere dacă au avut ocazii să o salveze pe Elsie de tatăl adoptiv abuziv.

Ei vor discuta dacă au fost ratate şansele în cazul lui Elsie şi dacă pot fi învățate lecții pentru a preveni cazuri similare pe viitor.

Un purtător de cuvânt al consiliului de administrație a declarat:

„Acum că procesul penal a fost încheiat, Consiliul Regional pentru Protecția Copilului va căuta asigurări că revizia independentă a practicilor în domeniul protecţiei copilului va progresa, măsura fiind deja impusă, în circumstanțele tragice ale morții copilului.”

Asistenții sociali au vizitat cuplul de 15 ori

9 ianuarie – Vizita inițială a managerului de adopție Bethan James

20 februarie – Vizita inițială a lucrătorului social Laura Neal, împreună cu cuplul pentru evaluare ca potențiali adoptatori

9, 20 și 30 martie – Vizite ulterioare de către Laura Neal pentru evaluarea cuplului Scully-Hicks

13 aprilie – Vizită de evaluare efectuată de Laura Neal

30 iulie – Laura Neal și Mark Lloyd-Selby, asistentul social al lui Elsie, vizitează cuplul Scully-Hicks

17 și 28 septembrie – Elsie este observată de către Hillary Southam și Laura Neal în timpul vizitelor pentru ancheta socială, acasă la Scully-Hicks,

29 septembrie – Reevaluarea adopţiei acasă, cu asistenți sociali și cu ofițerul independent de reevaluare Erol Bowers

2 decembrie – Vizita asistentului social Cheryl Longley

26 ianuarie – Vizită pentru anchetă socială cu Cheryl Longley

26 februarie – Vizită pentru anchetă socială cu Cheryl Longley

14 martie – Vizită pentru anchetă socială cu Cheryl Longley

29 aprilie – Vizită pentru anchetă socială  efectuată de Laura Neal

Ancheta continuă

Experții vor investiga dacă Scully-Hicks ar fi putut fi oprit înainte de a-și agresa fiica adoptivă până la moarte.

Asistenții sociali și supervizorii din domeniul sănătății au observat diverse leziuni ale corpului lui Elsie, inclusiv vânătăi la cap și un picior rupt.

Elsie a ajuns de urgenţă la spital după ce a vărsat sânge – dar Scully-Hicks a susținut că a căzut pe scări.

Oficialii nu au ridicat, totuşi, niciun motiv de îngrijorare care ar fi putut opri procesul de adopție și ar fi salvat-o pe Elsie.

Un purtător de cuvânt al NSPCC Cymru / Țara Galilor a declarat astăzi:

„Elsie a suferit un abuz fizic îngrozitor, fiind la mâina lui Matthew Scully-Hicks, un bărbat care ar fi trebuit să o protejeze, dar care, în schimb, a comis crima brutală.”

„Scully-Hicks a provocat acte de violență îngrozitoare asupra lui Elsie și este foarte bine că el se confruntă acum cu o sentinţă lungă la închisoare, unde nu poate face rău unui alt copil.”

„Cazul lui Elsie arată o realitate tristă că abuzul și neglijarea au loc în fiecare zi în multe case din întreaga țară. Este responsabilitatea fiecăruia să fie atent la semnele care pot indica dacă un copil are nevoie de ajutor și să fie gata să ia măsuri pentru a îl proteja.”

Scully-Hicks a fost acuzat de rănirea lui Elsie înainte, dar a insistat asupra faptului că poarta copilului (imagine) tocmai se deschisese și că a căzut pe scări.

Vorbind în afara tribunalului, inspectorul-șef temporar Stuart Wales, de la poliția din sudul Țării Galilor, a declarat că circumstanțele uciderii lui Elsie sunt „extrem de rare”.

El a spus:

„Gândurile noastre sunt astăzi cu Elsie și cu cei care o cunoşteau și o iubeau.”

„Moartea ei prematură, la doar 18 luni, a avut un efect devastator, în primul rând asupra familiei ei, care rămâne în cea mai mare măsură în gândurile noastre.”

„Decesul lui Elsie a afectat, de asemenea, o comunitate mai largă, inclusiv numeroși profesioniști implicați în îngrijirea ei și ancheta ulterioară.”

„Aș dori să le mulțumesc tuturor, inclusiv multor martori care au asistat urmărirea penală.”

„Acest caz reprezintă un set extrem de rar și dificil de circumstanțe.”

„Noi, poliția din sudul Țării Galilor, continuăm să respectăm și să apreciem rolul pe care adopția și cei implicați îl joacă în societatea noastră.”

Lisa McCarthy, un procuror senior din cadrul CPS Cymru-Wales, a descris cazul drept „tragic”.

„Dovezile prezentate de CPS au demonstrat că Matthew Scully-Hicks nu este doar singurul responsabil pentru aceste leziuni grave, ci şi că intenționa să o ageseze brutal”, a spus ea.

„Procuratura a construit un caz printr-o analiză atentă și detaliată a versiunilor martorilor, a dovezilor medicale și a circumstanțelor în care a survenit moartea lui Elsie.”

Un purtător de cuvant al Consiliului Vale of Glamorgan a declarat:

„Consiliul Regional pentru Protecţia Copilului, ca organism reglementar relevant, a impus o revizie independentă a practicii protecţiei copilului având în vedere moartea tragică a lui Elsie Scully-Hicks şi ar fi nepotrivit pentru Consiliul Vale of Glamorgan să comenteze asupra acestui subiect în continuare până la încheierea acestei revizii independente.”

Modul în care dovezile medicale au jucat un rol-cheie în condamnarea tatălui adoptiv homosexual de către juriu pentru uciderea fetiţei de 18 luni

Dovezile medicale au fost cruciale pentru condamnarea lui Matthew Scully-Hicks de uciderea fiicei sale adoptive Elsie, au spus procurorii.

Procurorul Paul Lewis, care a constatat decesul lui Elsie a declarat:

„Accidentările care au provocat moartea lui Elsie au fost cauzate de inculpat cu puţin timp înainte de a apela serviciile de urgentă în acea zi.”

Juriul la Curtea Judeţeană din Cardiff a audiat 12 experți medicali și șase medici care au tratat-o pe Elsie, care au descalificat versiunea inculpatului.

Vorbind după ce Scully-Hicks a fost condamnat pentru uciderea lui Elsie, Iwan Jenkins, șeful Unităţii pentru Cazuri Complex din CPS Țara Galilor, a spus că dovezile experților medicali au jucat un rol „esențial” în decizia de a prelua acest caz și în intenţia de a le arată că a există o perspectivă realistă de condamnare.

El a spus:

„Dovezile experților trebuiau să fie luate în considerare în lumina arătării aspectului mecanic al vătămării, a modului în care a fost cauzată, a amplorii leziunilor, chiar dacă puteau fi obiectul unei explicații nevinovate despre copii neastâmpăraţi care cad şi se lovesc, cum se întâmplă adesea.”

Juriul de la Curtea Judeţeană din Cardiff a audiat 12 experți medicali și șase doctori care au putut să-i contureze rănile.

Dl Jenkins a afirmat că dovezile au fost utilizate și pentru a analiza „vechimea acestor vătămări și dacă explicația furnizată de suspect, de acum inculpat, era capabilă să fie corectă și adevărată”.

El a spus că pregătirea CPS a cazului în care au existat „numai doi oameni care știu ce s-a întâmplat, inculpatul și victima”, a fost foarte „atentă”.

Anchetatorii au trebuit să analizeze „dovezile experților pentru a combina un caz foarte complex și dificil”, a spus el.

El a adăugat:

„Poliția a investigat problema, a strâns informații din circumstanțele înconjurătoare, de la vecini, din interviul cu suspectul, din dosarele medicale din lunile anterioare spitalizării victimei în mai 2016.”

Dl Jenkins a mai spus, în timp ce CPS a aprobat acest verdict, că „în cele din urmă nu există câștigători, nu există nicio victorie ca atare, este o ocazie tristă”.

El a adăugat:

„Este foarte trist. Orice crimă este tristă și înconjurată de traume pentru persoanele implicate.”

„Când victima este atât de tânără și lipsită de apărare ca și copilul respectiv și când făptuitorul este cineva care ar fi trebuit să o îngrijească, să o protejeze, asigurându-se că a evitat orice rănire, se adâncește această tristețe și tragedia a ceea ce s-a întâmplat în acest caz.”

NOTĂ OrtodoxINFO

Cititi va rog si:

PROTEST pentru SALVAREA copiilor Cameliei Smicală, sâmbătă, 11 noiembrie 2017 ora 12.00 în București, în faţa ambasadei Finlandei

Foarte suspect cazul. Nu e plauzibil faptul că asistenţii sociali implicaţi în cazul lui Elsie, chiar nu au văzut niciun motiv de îngrijorare pentru siguranţa copilului, având atâtea probe la dispoziţie: loviturile, observaţiile medicale, declaraţiile vecinilor etc. Nu e admisibil că au fost atât de orbi. Se ştie că asistenţii sociali din ţările nordice iau măsuri pentru orice capriciu al lor:

Pare că serviciile sociale şi medicii au lăsat-o intenţionat pe Elsie să fie ucisă cu bestialitate. Ca şi în cazul uciderii lui Charlie Gard, putem spune că instituţiile engleze au colaborat perfect pentru a ucide, sau pentru a lăsa să fie ucis un copil fără apărare, cu tot dinadinsul.

…Copii care ar fi putut avea parte de un tratament care să le redea sănătatea, sau ar fi putut trăi şi acum în mijlocul familiei biologice de la care au fost răpiţi.

Protecţia copilului în Anglia este pentru unii mumă, pentru alţii ciumă. Homosexualilor de ce nu le iau imediat copiii dacă nu sunt trataţi corespunzător? De ce sunt răpiţi cu obstinaţie copiii din familiile tradiţionaliste care îi iubesc şi le poartă de grijă?

Nu cumva la mijloc sunt nişte interese perverse şi criminale făurite de păpuşarii Noi Ordini Mondiale, însetaţi de sânge, sacrificii de copii, deţinători de reţele de pedofilie şi trafic de organe, care acum au instaurat peste tot o emblematică dictatură a sodomiei?

Consecinţele suferite de copii sunt înfiorătoare. Ei ajung victime ale acestor măsuri satanice instituite de marea organizaţie de control şi segregare a libertăţii cetăţenilor, ascunsă sub denumirea de „protecţia copilului” având, în spate reţele de crimă organizată.

Cerem înapoierea copiilor lui Florin Barbu, răpiţi de protecţia copilului din Anglia şi aflaţi la bunul plac al unor homsexuali.

Protestaţi pentru salvarea copiilor confiscaţi abuziv de aceste organizaţii inumane!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Vinovații cei mai mari sunt cei care aprobă astfel de adopții, adică cei care îngăduie că niște oameni bolnavi să poată adopta copii. Dacă acești oameni au pierdut linia normalității, atunci cum acorzi privilegiul adopției unor asemenea oameni bolnavi? Să răspundă solidar cu criminalii și cei care au aprobat astfel de adopții.

  1. Lică, vinovați sânt în primul rând cei care au votat aceste legi, apoi și restul din sistem. Anormalul a devenit normal. Mâine poimâine și crima va fi perfect normală. Să nu uităm că deja în multe țări se lucrează pe ascuns la legiferarea canibalismului și zoofiliei, de către aceeași oameni bolnavi psihic, așa cum sânt și homosexualii

 2. Concluzie:

  Sistemul de guvernare global, guvernele statelor, institutiile acestora, sunt conduse de psihopati, sociopati, creaturi indracite, ca nu le poti numi oameni, care nu au lipsa grijii de maine deoarece ei tiparesc banii.

  Au la indemana instrumente institutionale atat de bine puse la punct, incat pentru pleaba spalata pe creieri totul e ok, totul pare frumos si sigur.

  Oamenii nu constientizeaza faptul ca sistemul nu mai este acelasi din vremurile in care traiau bunicii si strabunicii nostrii.

  In societatea satanizata, sensul titulaturilor institutiilor e inversat. Unde vedeti titulaturi de genul „protectia copilului”, ” siguranta populatiei”, „justitie” etc etc, rolul lor e inversat – nu e nici o protectie, nici o siguranta si nici o justitie.

  Ce se petrece acum, nu poate fi imaginat de catre plebea spalata pe creieri, ce prefera sa ingurgiteze voma din massmedia vanduta in loc sa se trezeasca.

  Patucul cald al ignorantei nu poate fi parasit, cu atat mai putin de catre cei ce lucreaza in sistem de pe pozitii de subordonare. Ei vad pozitia in care se afla, una privilegiata pe care nu trebuie sa o piarda si chiar daca afla ceva din interior, tac, ca nu cumva sa-si piarda avantajele sociale.

  In calitate de ortodox, cum trebuie eu sa procedez in momentul cand mascatii imi bat la usa sa-mi ia copilul nevaccinat, stiind ca acest copil, conform agendei, va fi adoptat de homosexuali, care mai mult decat cert il vor supune sclaviei sexuale ?

  Sa pun genunchiul la rugaciune ?

  Sa protestez cu pancarte si balonase roz in fata guvernului cu inca vreo cativa insi in situatie similara, in timp ce plebea pierdea vremea pe terase si cafenele sau alearga sa mai faca niste bani pentru a plati rate si fara ca actiunea de protest, asa cum suntem obisnuiti, sa fie lipsita de vreun rezultat?

  Sau sa mor de gat cu cei ce imi ameninta familia ?

  Oricum, intr-un astfel de moment, ratiunea mea s-ar disipa in fata instinctului.

 3. Cu scuzele de rigoare sunt nevoit sa corectez:

  „Sistemul de guvernare global, guvernele statelor, institutiile acestora, sunt conduse de psihopati, sociopati, creaturi indracite, ca nu-i poti numi oameni, care nu duc grija zilei de maine, ei tiparind banii. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.