X

VLADIMIR TISMANEANU despre REFERENDUM scuipand pe neamul romanesc

De la stanga la dreapta: Traian Basescu, Gabriel Liiceanu, Vladimir Tismaneanu.  Foto: http://anonimus.ro/2015/10/intelectualii-recenti-si-prapastia-libertatii-ii/traian-basescu-gabriel-liiceanu-vladimir-tismaneanu/

Conform https://evz.ro/adevarul-ascuns-despre-referendumul-pentru-familie.html Vladimir Tismaneanu a zis cum ca:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

„România în ițari, cu opinci și ochelari de cal. Anunțatul referendum este de un penibil nebun. Paseism neghiob, idilism rural, pășunism în zdrențe (…) Se poate face referendum despre orice. De pildă despre sexul îngerilor. Sau despre exportul de magiun.”

 

Vladimir Tismăneanu (1951 – ), stiinte politice, sociologie, profesor University of Maryland, College Park., editor (1998-2004) al East European Politics and Societies, director University of Maryland’s Center for the Study of Post-Communist Societies. Contributii la Sfera Politicii22Cotidianul. Pus de Traian Basescu sef al Comisiei Prezidentiale pentru Studierea Dictaturii Comuniste din Romania .

Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Tism%C4%83neanu Vladimir Tismăneanu este evreu, fiul militanților comuniști Leonte Tismăneanu (Leonid Tisminitski) și Hermina Marcusohn.

In 2011 Traian Basescu l-a decorat:

Presedintele Traian Basescu i-a conferit Ordinul National Pentru Merit in grad de Mare Cavaler istoricului Vladimir Tismaneanu.

Cititi va rugam si:

Antihriștii ies pe rând să atace REFERENDUMUL pentru căsătorie. Cioloș atât susține că a înțeles: „Sunt bani pierduți”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    ………………….

    Evreii atei au un fals sentiment de superioritate față de alți oameni. Ba chiar mai mult: ei au și un fals sentiment de superioritate chiar față de Dumnezeu. De la ei n-are rost să aștepți să-ți recomande normalitatea creștină, căci ei, începând cu Revoluția franceză din 1789-1791 L-au scos pe Iisus din societate și-l preferă mereu pe tâlharul Baraba. Ei sunt antichriști declarați. Putem să ne reamintim despre efectele lucrărilor lor și din articolul de la următorul link: http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2017/07/nu-va-ramane-aici-piatra-pe-piatra-care_26.html

  2. un articol decent al lui Roncea.

    https://www.activenews.ro/stiri-politic/Blasfemiologul-Baconschi-fata-cu-Referendumul-152775

    in care ne amintim de vechiul demers major al parintelui Justin care a fost un deschizator de drumuri pentru acesta. 1 milion de semnaturi impotriva actelor dictaturii biometrice. Acum, cand suntem in pragul acestui referendum implinit, se mai poate aminti sau chiar reitera ideea acelui demers la fel de legal si constitutional? Cine trebuie tras la raspundere pt neaplicarea legii in acea cauza, in afara de Basescu care nu raspunde de nimic si de nimeni. Oricum, initiativa parintelui a prins radacini si curaj in popor. Poate fi amintita si aceea, nu a fost o lupta in zadar. Numai autoritatile au facut-o fara finalitatea meritata.

    cu toate ca numarul pt “da” este acela mare de cateva milioane de oameni eu zic ca pana la urma se va sfarsi cu bine, iar asta cred ca in principal datorita inspiratiei psd de a pune referendumul pe 2 zile, mi se pare esential. Pentru ca se pot face estimari destul de precise dupa prima zi, chiar daca marea majoritate a oamenilor constiinciosi vor merge in prima zi, se pot face estimari si calcule, iar daca dupa prima zi cifrele nu sunt extrem de incurajatoare, a doua zi telefoanele se vor incinge iar cei care au votat vor trage alti cativa oameni/persoana pt a doua zi, iar crestinii de rand cred ca la acest lucru se inhama si vom reusi. Chiar daca e lume comoda sau ignoranta, cred ca pana la urma poate fi mobilizata de cei care calca pragul bisericii

    miza e covarsitor de mare, pt ca in caz de esec totul se intoarce ca un bumerang si se va lansa ideea ca daca referendumul nu e validat din diferite motive, atunci Romania rezulta ca e un teritoriu doritor de practici ale sodomiei, chiar de la miezul noptii se va lansa asta, iar de a doua zi va fi si inaintata o propunere legislativa in parlament din partea usr, r100 sau alti atei nauci, pt desfraul acestor relatii. Occidentul ne va cocosa. Dar nu cred ca se va intampla, cu ajutorul lui Dumnezeu vom invinge. Dar si prin efortul nostru.

    de fapt asta e si groaza fortelor straine…, nu atat ca prin acest referendum se voteaza ceva definitiv impotriva unor deviati sexual si ca le pica lor un punct de pe agenda, ci mai degraba pt ca prin aceasta ocazie se creaza “masa” constienta intre cateva milioane de oameni care la un apel se pot strange si pot reprezenta si sustine cauzele traditionale ale unui popor ortodox la nevoie, asta ii sperie cu adevarat, 6 milioane de oameni sunt multi. Le e groaza. Greu ii mai poti spala la creier pe acesti oameni odata constientizati si responsabilizati printr-un asemenea referendum. Ei teoretic se pot re-coaliza oricand pt o cauza majora care se cere. Trebuie sa folosim aceasta forta de milioane care se coalizeaza acum, pt alte lucruri care vor veni in viitor. Multumim parintelui Justin care cu siguranta stie de noi si ne ajuta.

    pe de alta parte ce mai trebuie facut in secunda doi, odata ce referendumul va fi un castig. Trebuie mediatizate prin mijloacele de ortodoxe de informare ca toate celelalte tari surori ortodoxe sa-si securizeze rapid si ele prin referendul si constitutie aceasta prevedere in fata navalei de desfrau antihristic ce vine din apus catre noi, adica bisericile sarba, bulgara, rusa, poate si greaca daca se mai poate ceva acolo, si alte biserici. Intr-o asemenea comuniune putem spera sa fim ceva mai puternici. Dar cu calcule anterioare atente in fiecare tara, dupa ce prevede constitutia.

  3. Printre altele, Vladimir Tismăneanu este directorul Centrului de Cercetare a Totalitarismelor „Hannah Arendt” din cadrul Universității București.
    Centrul își propune să studieze natura, metodele și consecințele ideologiilor, mișcărilor și revoluțiilor totalitare din secolul XX, precum și resurecția autoritarismelor populiste în secolul XXI”, preciza Universitatea București la vremea respectivă.
    Vladimir Tismăneanu este ideologul siteului ILD.ro, cunoscut oficină a Partidului Democrat (de stânga) din SUA.

    Domnul Vladimir Tismaneanu,in articolul Noi suntem puhoiul, voi sunteti puroiul!,are un comentariu de o vulgaritate si un limbaj greu de definit pentru un profesor de politologie,manifestand un dispret fata de semeni, care curge precum puhoiul unui rau dezlantuit.

    “Sintagma “Muie PSD”, devenita slogan national, este deopotriva rezultatul si catalizatorul acestei desteptari civice. Prin ea, se aude vocea vulgului, adica a acelor oameni care nu mai vor sa dezbata la nesfarsit ce si cum. A trecut momentul ambiguitatilor sofisticate. Revolutiile dau glas asteptarilor vulgului. Sunt, ne place sau nu, vulgare. Estetica lor este una diferita de aceea a vremurilor calme. Vulgaritatea lor este, in adancimi, una de un maxim, superb rafinament. Depinde de noi sa-l pretuim cum se
    cuvine!”

    http://www.contributors.ro/politica-doctrine/noi-suntem-puhoiul-voi-sunteti-puroiul/

  4. Da, măi, BOULE (îmi cer scuze faţă de specia bovină, mult mai înţeleaptă şi mai simpatică decât acest “exemplar”). România în iţari, opinci şi ie a supravieţuit de-a lugul secolelor până în ziua de azi, când e în pericol să fie distrusă de non-valorile europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button