X

Antihriștii ies pe rând să atace REFERENDUMUL pentru căsătorie. Cioloș atât susține că a înțeles: “Sunt bani pierduți”

ciolos miscarea romania impreuna

Fostul premier Dacian Cioloș a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că nu vede utilitatea referendumului pentru casătorie și, după părerea sa, banii cheltuiți pentru organizare sunt „bani pierduți”, transmite MEDIAFAX. 
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dacian Cioloș a fost întrebat, într-o conferință de presă, dacă va merge la referendumul din 6-7 octombrie, pentru redefinirea căsătoriei, fostul premier declarând că nu îi vede utilitatea și că altele sunt problemele care ar trebui discutate, astfel că nu va participa.

„Problema căsătoriei între un bărbat și o femeie e deja legiferată. Există deja în Codul Familiei. Acest referendum nu aduce nimic nou din perspectiva aceasta a dreptului unui bărbat de a se căsători cu o femeie și a dreptului unei femei de a se căsători cu un bărbat. Din punctul meu de vedere, protecția familiei tradiționale ar trebui să se traducă prin măsuri economice, prin măsuri fiscale, prin măsuri sociale, prin care familiile să fie ajutate, tinerii să fie ajutați să se căsătorească, să aibă o locuință, să aibă locuri de muncă unde să fie bine plătiți, să poată să facă copii, pe care să îi poată întreține. Acestea ar fi măsurile care ar putea proteja și stimula familia. Acest referendum nu văd ce ar putea aduce în plus, nici dezbaterea, cum e organizată și politizată. De aceea nici nu vreau să particip la această dezbatere, pentru că ea e politizată din păcate. Nu văd utilitatea acestui referendum. Sunt bani pierduți”, a spus Dacian Cioloș.

Fostul premier crede că multe partide se poziționează „ipocrit” de o parte sau alta a familiei tradiționale, pentru că la mijloc este o masă de alegători.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Face pe prostul. Stie el exact care e treaba.

    Si sa stie toata lumea: scopul homosexualilor e sa ajunga la copii, iar alta cale nu e decat prin asa zisa familie aberata.
    Iar scopul ocultei e distrugerea familiei.

    Cam astea sunt cele doua linii de interes ale demonizatilor.

    Tocmai de aceea ca ne costa, e un motiv in plus sa mergem. Nu e similar cu neprezentara la vot in scrutinurile politice pentru a nu acorda legitimitate.
    Acum e altceva.

  2. Pentru alegerile politicienilor care nu fac nimic decât fură, nu sunt bani pierduți? Ne având urmași nu-l interesează. Nu crede în Dumnezeu ci numai în burta lui.

  3. Acest fariseu este printre ultimii din aceasta tara care ar trebui sa vorbeasca despre bunastarea familiei romanesti. Cit a fost premier n-a facut nimic, asemenea celor de dinainte si dupa el, toti o zloata de nemernici ipocriti. Cit priveste plata refendumului, aceasta se va face din buzunarul nostru, al fiecaruia, si nu din buzunarul acestui iuda. Asa ca poate sa taca linistit din gura, si bine ar fi facut, caci nu l-a pus nimeni sa vorbeasca in numele omului de rind, om care a strins trei milioane de semnaturi tocmai pentru a se putea face acest referendum.
    Unde era acest mujic sa vorbeasca de banii nostri, cind se furau padurile in timpul cit el era premier?
    Domnu’ Ciolos, ia-te de mina cu coana(conul) Monica Macovei, LGBT-ista, si duceti-va linistiti la prosperitate …in Olanda. Asa cistigam si noi si voi.

  4. E un fariseu. Cat a fost la conducere, nu a facut nimic pentru bunastarea economica a romanilor. Din pozitia de prim-ministru se pot face mult mai multe decat din cea de presedinte. Aceasta strategie o adopta toti politicienii romani, inainte in campanie pana-i alegi promit ca vor face, cand ajung la putere nu fac nimic in interesul cetatenilor care i-au votat, iar dupa ce nu mai sunt, mama, da ce ar mai fi facut ei in locul altora.
    Doar in ultimul paragraf a zis un adevar” Multe partide se pozitioneaza ipocrit pentru referendum pentru ca la mijloc e o masa de alegatori”

  5. M am obișnuit cu astfel de declarații așa că încerc să nu mă mai las afectat;marele meu regret este faptul că nu se găsește un reporter ca,atunci când un politician o dă în diverse (chiar și în necunoștință de cauză,aici nu cred să fie vorba de așa ceva),să i dea peste nas cu exemple din ceea ce nu s a făcut în timp ce a avut o funcție din care putea face ceva pentru români,în cazul de față funcția de premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button