X

Prima familie GENDER FLUID din Marea Britanie

• Louise și Nikki Draven din Middlesborough sunt părinți unei fete de cinci ani pe nume Star • Tatăl biologic Louise este considerat tată de către Star și este pregătit să devină o femeie • Perechea îl numește pe Star Cloud o "persoană", nu un "băiat", lăsându-l să aleagă sexul

Nikki (dreapta) și Louise Draven (stânga) împreună cu fiul lor, Star Cloud, cinci ani, ambii planifică să aibă o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului

Marea Britanie, prima familie de sex-nedeterminat se pregăteste pentru o transformare totală: tatăl Louise este hotărât să devină femeie și mama Nikki va deveni un bărbat numit Charlie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prima familie din Marea Britanie, de sex nederterminat sau fluid, se pregătește pentru o transformare totală, ambii părinți urmând să aibă operațiuni de schimbare de gen. 

Louise È™i Nikki Draven, care sunt părinÈ›ii lui Star Cloud, de cinci ani, intenÈ›ionează să se supună operaÈ›iei È™i să se afle în “corpurile lor ideale” până când fiul lor va avea zece ani.

Tatăl biologic, Louise, 32 – pe care Star deja o numeÈ™te mami – urmează să devină o femeie È™i a spus că schimbarea a fost “pregătită de mult timp”.

Tatăl biologic, Louise, de 32 de ani (ambele poze) urmează să devină o femeie È™i a spus că schimbarea a fost “pregătită de mult timp”. Star, de cinci ani, (sus) o cheamă pe mama lui Louise

Mama biologică a lui Nikki, va fi supusă unei proceduri de schimbare de sex și se va numi Charlie.

Cuplul din Middlesborough – al cărui fiu este liber să se joace cu orice jucărie pe care o iubeÈ™te È™i să-È™i picteze unghiile acasă – a spus că se tem “ca toÈ›i părinÈ›ii”.

Ei au spus: “Dacă am fi aÈ™teptat până când Star va fi mai în vârstă, își va petrece copilăria cu părinÈ›i care s-au simÈ›it incompleÈ›i”.

Star este crescut ca gen neutru din punctul de vedere al sexului – cu părinÈ›ii săi care se axează pe creÈ™terea unei “persoane” nu a unui “băiat” – È™i spune că baiatul are o întelegere limitată de vârsta de cinci cu privire la situaÈ›ia familiala. 

Deși descrierea lui Star a fost corectată, Charlie a spus că a început să pună întrebări.

Recent, el a întrebat de ce a trebuit să port un costum de baie la piscină și nu slip precum ceilalți tati. I-am spus lui Star că mami o să meargă la un medic special care să-i elimine rățușca, care este cuvântul lui Star pentru penis. 

PărinÈ›ii o cresc pe Star ca neutră din punctul de vedere al genului – concentrându-se pe creÈ™terea unei “persoane”, nu a unui “băiat”

Tatăl biologic Louise, în vârstă de 32 de ani (ilustrat cu părul roÈ™u), a spus: “Am îndoieli tot timpul, dar asta e doar o parte a tranziÈ›iei mele”. Nikki se transformă într-un bărbat È™i acum este cunoscut sub numele de Charlie

Băiatul se poate juca cu păpuÈ™i È™i își poate picta unghiile acasă. Chiar È™i-a lăsat părul lung în ianuarie, dar Louise a spus: “Nu este sigur dacă vrea părul lung sau nu … oricare va fi decizia , este în regulă pentru noi “.

Louise a spus despre procesul de tranziÈ›ie sexuală: “Mă îndoiesc tot timpul, dar asta e doar o parte a tranziÈ›iei mele.

Nimeni nu alege aceste sentimente, dar atunci când oamenii fac, au nevoie ca exteriorul corpului lor să se potrivească cu interiorul.

Louise a început să se pregătească pentru procesul de tranziÈ›ie în 2011 È™i a pierdut 101 kg de la 158 de kg ca să ajungă la 57 kg – pentru ca ea să poată avea operaÈ›ia în decembrie. 

Ea a spus: “Am pierdut din greutate deoarece un BMI (standard de greutate folosit in Regatul Unit) crescut poate provoca complicaÈ›ii în timpul operaÈ›iei chirurgicale È™i partea hormonală. 

“Am făcut-o folosind o intervenÈ›ie chirurgicală bariatrică (reducerea dimensiunii stomacului), care a implicat o schimbare completă a stilului de viață, a dietei È™i a relaÈ›iei mele cu alimentele. Nu a fost uÈ™or È™i implică autodisciplină, dar, după cum puteÈ›i vedea, a funcÈ›ionat minunat.

Star Cloud de cinci ani a fost crescut ca “persoană” mai degrabă decât un “băiat” È™i poate alege cu ce jucării să se joace È™i culorile pe care sa le poartă
Little Star È™i-a tuns parul lung într-un stil mai scurt în ianuarie È™i mama Louise a spus: “Nu este sigur dacă vrea părul lung sau nu … oricare va fi decizia , este în regulă pentru noi “.

Ea și-a ras părul roșu și negru, după ce tratamentul cu hormoni i-a subțiat părul.

“Am ales un aspect uÈ™or de întreÈ›inut, cu un aspect chel. Părul nu face femeia – femeia se face singură!

Nikki, acum cunoscută sub numele de Charlie, a spus: “Nu am fost niciodată fericită să am perioade sau sâni în creÈ™tere, totul părea greÈ™it.

“Deci am făcut niÈ™te cercetări sufleteÈ™ti È™i mi-am dat seama că întotdeauna am vrut să fiu bărbat.”

Dravenii, căsătoriți într-o ceremonie păgână în 2012, se crede a fi prima familie din Marea Britanie, în întregime, din punct de vedere al sexelor.

Cuplul a spus că se îngrijorează ca toÈ›i părinÈ›ii, dar au spus că “dacă am aÈ™teptat până când Star va fi mai în vârstă, își va petrece copilăria cu părinÈ›i care se simt incompleÈ›i”

“Niciunul dintre noi nu este ataÈ™at de genul în care ne-am născut”, a spus Louise, în vârstă de 30 de ani. “Nu vrem ca È™i copilul nostru să fie constrâns de asta. Suntem doar familiÈ™ti care suntem de genul care dorim sa fim.

Anul trecut Dravenii au vorbit despre experiențele lor și luptele cu alți copii își impun viziunea asupra lui.

Ei au spus: “Star este doar în grădiniță, dar a fost deja pusă sub presiune de alÈ›i copii. A venit acasă, a doua zi, spunând: “Nu pot să ma joc cu păpuÈ™i – sunt pentru fete”.

“Ne-am aÈ™ezat jos È™i am explicat că oricine se poate juca cu păpuÈ™i È™i că este o practică bună când el creÈ™te È™i este tată. 

“El a spus,” s-ar putea să nu fiu un tată – s-ar putea să fiu mamă! “

Familia a provocat o agitație după ce a apărut anul trecut pe o serie de emisiuni TV și a trebuit să facă față unor comentarii crude.

Charlie a spus: “Cei mai mulÈ›i oameni au fost destul de susÈ›inători, mai ales cei pe care i-am întâlnit personal.

“Dar unele dintre comentariile scrise au fost groaznice. O persoană a scris că ar trebui să ucidem Star Cloud, înainte ca el să devină un criminal în serie, să ucidă sau să se sinucidă.

“De necrezut cum ar putea oamenii să spună lucruri atât de îngrozitoare despre un copil de doar patru ani!”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Mintea celor care au propus Referendumul n-a fost atat de perversa incat sa prevada si posibilitatea schimbarii sexului si sa specifice ca numai sexul natural este luat in considerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button