X

7 linii de atac ale celor care se opun organizării Referendumului

de null

Catalin Sturza a identificat 5 linii atac ale celor care se opun organizării Referendumului:

 • Mema 1. Subiectul este irelevant pentru România şi pentru societatea românească – unii vor să aducă, în mod artificial, un subiect care nu este relevant pentru România, în acest moment.
 • Mema 2. Există alte priorităţi decât definirea Căsătoriei: sărăcie, corupţie, autostrăzi, legile justiţiei etc.
 • Mema 3. Organizarea Referendumului îi dă „apă la moară” lui Dragnea, care încearcă să mute atenţia spre alte subiecte ca să treacă legi prin care să „scape de puşcărie”.
 • Mema 4. Am văzut şi o a patra memă, pe buzele detractorilor Referendumului pentru Căsătorie. Aceştia spun că iniţiativa este antieuropeană, putinistă, fascistă.
 • Mema 5. O altă linie de atac este cea legată de bani. Referendumul costă!

Motivele pentru care le considera false le puteti citi la Cinci linii de atac ale celor care se opun organizării Referendumului pentru Căsătorie de pe Adevarul.  

Autorul foloseste cuvantul mema. Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Mem%C4%83 memă[1] este un termen introdus în anul 1976 de către Richard Dawkins și se referă la o unitate de informație culturală, capabilă de a se propaga de la o minte la alta.

Modul înflăcărat cu care apără teoria darwinistă a evoluției i-a conferit lui Richard Dawkins apelativul de „Rottweiler-ul lui Darwin”. Imi displace deci sa folosesc un termen introdus de el, asa ca voi folosi termenul de linie pentru a mai adauga inca doua.

 • Linia 6. In Calendarul Ortodox sunt Sfinti homosexuali, Biserica accepta in trecut uniunile gay si deci Biserica este ipocrita sustinand acest Referendum. Este un fals si am demonstrat la: BLASFEMIE de cea mai joasă speță în ziarul ADEVARUL: În ziua REFERENDUMULUI sunt prăznuiți DOI SFINȚI care ar fi fost GAY
  Catalin Sturza a postat in iulie articolul sau la Adevarul. Intre timp tocmai acest ziar a promovat aceasta noua linie de atac…
 • Linia 7. Constitutia prevede ca familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între bărbat şi femeie. Constitutia este buna. Constitutia nu trebuie schimbata. Nu mergeti la vot.

Falsul este grosolan, dar prinde la cei neatenti. Iata insa ce scrie în art. 48 din Constituție:

Art. 48 – Familia

(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.
(2) Condiţiile de încheiere, de desfacere şi de nulitate a căsătoriei se stabilesc prin lege. Căsătoria religioasă poate fi celebrată numai după căsătoria civilă.
(3) Copiii din afara căsătoriei sunt egali în faţa legii cu cei din căsătorie.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. Printul Louis XX a facut o propunere excelenta
  „După ce am reamintit legătura dintre familia regală, familia naturală și familia socială, am făcut o propunere: de ce nu propunem UNESCO să includă în patrimoniul mondial modelul familiei naturale tradiționale, un tată, o mamă , copii, un model care și-a dovedit valoarea.
  Aceasta ar insufla o adevărată dinamică în instituția de familiei, transformându-o într-un model cu valori de neînlocuit pentru viitor.”

 2. Impotriva referendumului sint cei care vor mereu sa anuleze progresul civilizatiei . Vor sa ne intoarcem in comuna primitiva unde cel mai puternic isi alegea partenera de viata . Sa traim din nou la gramada .
  Curvarii , prostituatele , ei sint in primul rind cei care vor sa distruga legile care guverneaza familia NORMALA , traditionala . Exemplu : sweengerii .

 3. Aceste linii de atac ale celor care sint impotriva referendumului nu sint decit niste vaicareli ale unui copil infantil. Toate aceste „linii” sint niste gogosi readuse sistematic si periodic poporului roman in momente cheie.
  Insa, cea mai mare temere a mea este exemplul grecesc. Grecia a adoptat acum vreo doi ani parteneriatul civil dintre bulangii, iar in acest an a legalizat si adoptia de copii de catre acesti degenerati psihic. Mi-e teama ca in urma acestui referndum romanilor sa li se bage pe sub pres acest” parteneriat civil” in contrapartida cu ratificarea acestui exercitiu civic.
  Cei care au stiinta ca se discuta prin parlament despre aceste prajiturele otravite, sa vina si sa spuna prostimii despre acest troc.
  Homosexualii sint oameni cu probleme psihice ce sfideaza evidenta si bunul simt.
  Ei cred ca un barbat poate sa se creada femeie si o femeie poate sa se simta barbat, asa cum decide mentalul fiecaruia, dar daca e asa atunci de ce nu-i dam crezare si unui pacient de la Balaceanca care se crede Impartul Napoleon? Ce ala nu sfideaza evidentele la fel ca si un homosexual transgender?

 4. Deci o sa votam in curind si dreptul Zoofililor de a intemeia o familie ……dracii pe pamint fac Manastire acum !
  deci beliti mintea si mergeti la vot
  Gay sa ramia asa cum sunt sa se iubeasca dupa perdeluta din dormitor fara atitea drepturi

 5. Parca un mare duhovnic a spus candva, ca va exista un Fenomen Pitesti (o reeducare) la nivel national. Dar de data aceasta soft – fara violenta.
  Nu cumva oare asistam la efectele acestei reeducari care are loc asupra poporul roman? Aici ma gandesc la reactia unor familii normale fata de referendum – acceptarea casatoriilor homosexuale.

 6. Constiutia e buna!? E buna pe dracu! Sa scrie clar soti: barbat si femeie, nu doar soti….se poate interpreta multe. Intre cati soti 11, 12 si ce sex? Tampitilor! Ca ne pierdem dreq de tot neuronii cu UE asta…..chiar trebuie sa acceptam toate porcariile din afara??? Sa dam bine????

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button