X

Luptând pentru căsătoriile homosexuale, Amnesty International intenționează să meargă la CCR cu referendumul pentru familia formată dintr-un bărbat și o femeie

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România riscă să-şi încalce obligaţiile internaţionale privind drepturile omului, dacă va modifica definiţia familiei în Constituţie, declară la RFI responsabila Amnesty International pentru România, Barbora Cernusakova. Ea spune că organizaţia pe care o reprezintă va înainta Curţii Constituţionale un memoriu amicus curiae, în care va sublinia că această modificare ar putea duce la încălcarea standardelor internaţionale în materie.

Senatul a decis în calitate de for decizional modificarea definiţiei familiei în Constituţie, astfel încât familia să se bazeze pe căsătoria „între un bărbat şi o femeie”, nu „între soţi”, aşa cum prevede legea fundamentală în prezent. Un referendum ar putea avea loc pe 7 octombrie.

Barbora Cernusakova:

Amnesty International este îngrijorată că un asemenea referendum pentru a modifica definiţia familiei în Constituţie ar putea duce la încălcarea obligaţiilor internaţionale privind drepturile omului la care s-a angajat în mod voluntar România. Pe lângă asta, ar putea duce la o discriminare a homosexualilor, o stigmatizare şi o ostilitate la adresa comunităţii LGBTI. Însă pe lângă asta, ar putea afecta toate acele cupluri care nu sunt căsătorite. Deci ar avea consecinţe mai largi pentru societate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Sunt impotriva acestei spurcaciuni asa numita LGBT, Romania este tara Crestin Ortodoxa si Legea tarii noastre este Una si aceea nu permite o astfel de Hula la adresa lui Dumnezeu, la adresa tarii noastre sfinte si la adresa romanilor.
    Vai de noi ce raspuns vom da daca parlamentarii cedeaza la presiunile europei si a puterilor mondiale caci cu adevarat cred ca cel mai greu raspuns inaintea lui Dumnezeu il vom da noi deoarece parlamentarii sunt loctiitorii nostri si reprezentantii nostri din punct de vedere legislativ, deci cand ei aproba o lege e ca si cum noi insine am acceptao.
    Sa ne feresca Dumnezeu de asa ceva, sa ii fereasca si pe fratii nostri intr-u Hristos din celelalte parti ale lumii.

  2. Un activist de la Amnesty International a fost filmat pe stradă înaintea referendumului pentru avort din Irlanda, în timp ce le explica oamenilor că un copil până la a 12-a săptămână de sarcină nu are o inimă care bate, nici activitate cerebrală, deși e demonstrat că inima începe să bată înainte de a 21-a zi de sarcină.
    Irlandezii au numit această organizație SHAMEnesty.

  3. Dar de ce Amnesty International nu e ingrijorata de faptul ca romanii au salarii de 5 ori mai mici decat cetatenii westului “civilizat” in ciuda faptului ca au un cos zilnic aliniat la nivelul acestora ?

    De ce Amnesty International nu e ingrijorata pentru cele mai mult de 2 milioane de cetateni romani care traiesc la limita existentiala?

    Sunt sute sau poate chiar mii de intrebari in genul celor doua de mai sus si la care Amnesty International nu va fi capabila sa raspunda, deoarece militeaza pentru un cu totul alt scop.

    Se confirma cele spuse in filmul documentar “Sodom”: asociatiile si ONG-urile pentru drepturile omului sunt create special pentru a promova si apara aberatia LGBT, si nu pentru a lupta real pentru respectarea drepturilor omului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button