X

DEPENDENȚI de SISTEM. Creşterea porcilor în gospodării VA FI INTERZISĂ

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Creşterea porcilor în gospodăriile oamenilor va fi interzisă pe o rază de minim 10 kilometri în jurul focarelor de pestă porcină africană, se arată într-un document al Grupului Naţional de Experţi, ca principală măsură pentru stoparea epidemiei.  Având în vedere aria tot mai mare de răspândire a virusului, interdicţia ar putea fi impusă la nivel naţional.

Deşi nu este secret şi a fost elaborat încă de pe 29 august, documentul nu a fost făcut public decât pe 10 septembrie, de site-ul agrointel.ro şi prevede, între altele, ”determinarea depopulării într-un termen limită prin sacrificarea pentru consum propriu sub control sanitar-veterinar, fără posibilitatea repopulării şi abatorizarea porcilor din gospodăriile populaţiei”.

Pentru prevenirea pestei porcine africane, autorităţile propun ca, pe o rază de minim 10 km în jurul fermelor afectate, să nu mai existe picior de porc, iar gospodăriile să respecte condiţiile de biosecuritate. Dacă prevederile se aplică, oamenii din gospodăriile în care porcii au fost eutanasiaţi nu vor putea să-şi cumpere alte animale din despăgubirile primite de la stat.

”În urma discuţiilor purtate în cadrul Grupului Naţional de Experţi privind combaterea şi prevenirea răspândirii pestei porcine africane, preşedintele ANSVSA a prezentat măsurile recomandate:

1 – depopularea în jurul fermelor;

2 – respectarea condiţiilor de biosecuritate din exploataţii nonprofesionale cu suine”, arată documentul citat.

Măsurile propuse au fost adoptate în unanimitate.

”În încheierea şedinţei, s-a luat act de recomandările Grupului Naţional de Experţi şi s-au supus aprobării măsurile propuse, acestea fiind acceptate în unanimitate. Totodată s-a aprobat ca prezenta minută să fie transmisă instituţiilor reprezentate în CNCB şi instituţiilor prefectului prin grija IGSU/ISUJ/ISU BIF”, arată actul citat.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Urmeaza pesta ovina si o gripa aviara la pasari atunci cand vor ei sa fie (nu toate odata ca sa nu le sara oamenii in cap, sa se rascoale) si ne-au adus unde vor, sa ne faca total dependenti de magazinele lor, de sistem si apoi de cip.
    Spunea cineva ceva de genul: ” Daca ei vor sa-i controleze pe oameni, le taie alimentarea cu mancare o perioada si apoi oamenii singuri vin si primesc orice le ofera ei in schimbul hranei” , intelegeti ce vreau sa spun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button