X

Prima zi de scoala a inceput cu cei mai putini elevi in Romania post-decembrista. DE CE? Ce trebuie facut?

Prima zi de școală vine cu cele mai mari schimbări în anul cu cei mai puțini elevi

Prima zi de școală de anul acesta începe însă cu cei mai puțini elevi în România post-decembristă. În 1990, existau 4,87 milioane de elevi. În 2018, numărul este mai mic cu două milioane. Aproximativ 2,9 milioane de elevi încep astăzi școala, potrivit estimărilor comunicate de reprezentanții Ministerului Educației.

Cititi va rugam mai multe pe PLAYTECH la:

Prima zi de școală vine cu cele mai mari schimbări în anul cu cei mai puțini elevi

Cum s-a ajuns aici? Pentru ca romanii

–        Nu fac copii

–        Fac avorturi

–        Pleaca in masa in vest

Ce este de facut?

Oamenii SISTEMULUI propun astfel de solutii:

DECLINUL demografic din România s-a ACCENTUAT în 2017. IMIGRATIA, prezentată drept UNICA SOLUȚIE de către Sociologul Alfred Bulai

Noi ce propunem si ce facem?

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
anti-România
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Cred ca tine destul de putin de noi sa facem ceva. Cu obiectivul asta a fost pusa Romania pe agenda elitelor, si anume aceea a saracirii ei prin coruptia guvernantilor ei si a administrarii ei voit proaste, desi ca potential ea putea fi o tara bogata ai carei locuitori nu ar mai fi fost impinsi de nivelul material sa plece in occident sa munceasca. Nu zic ca nici romanii nu ar fi avut o parte din vina. Mereu am fost dezbinati intre noi,tradatori si lipsiti de atitudine, marile puteri au facut ce au cam vrut cu noi, desi inainte de o anumita perioada am avut domnitori patrioti si cu credinta in Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.