X

Video: ÎNDOBITOCIREA prin ÎNVĂȚĂMÂNTUL MODERN

de null

https://www. youtube.com/watch?v=hFpoLxUG0UY

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asadar produce “debili sociali si monstrii morali”. Sistemul insusi este o crima, un instrument al etnocidului.

Ce credeti? Se intampla doar in Moldova? Evident ca nu.

Sa ne amintim de o stire din 2010, despre sute de cuvinte eliminate din Dicţionarul Oxford:

 

„Cuvinte legate de creştinism, monarhie, istoria Marii Britanii şi natură au fost scoase dintr-unul dintre cele mai cunoscute dicţionare pentru copii din lume.
Printre cuvintele care au dispărut din ultima ediţie a Oxford Junior Dictionary se află „discipol”, “episcop”, “capelă”, “imperiu”, “abate” şi “încoronare”. Acestea au fost înlocuite de cuvinte precum “blog”, “MP3 player”, “voicemail”.
Conform Editurii Universităţii Oxford, dicţionarul, care se adresează celor în vârstă de peste şapte ani, ar trebui să evolueze pentru a reflecta faptul că Marea Britanie este o societate modernă, multiculturală, multireligioasă.
Editorii consideră că tinerii din ziua de astăzi se pot descurca şi fără cuvinte ca “pitic”, “elf”, “altar”, “călugăr”, “călugăriţă”, “psalm”, “sfânt”, “păcat”, “diavol” şi “vicar”. “Încoronare”, “ducesă”, “duce”, “împărat”, “imperiu”, “monarh”, “deceniu” au fost, de asemeni, scoase din dicţionar. Vocabularul copiilor nu ar trebui să conţină cuvinte precum “castor”, “mistreţ”, “bou”, “ghepard”, “leopard”, “homar”, “stridie”, “panteră”, “pelican”, “pudel”.
Se crede că mai importante pentru copii sunt cuvinte ca “celebritate”, “cameră de chat”, “analog”, “voicemail”. 

 Profesorii se tem că aceste schimbări îi vor face pe copii să piardă legătura cu moştenirea culturii britanice.„

 

Este evident ca Romania nu putea sa nu intre si ea in sfera unor astfel de influente. De exemplu, in CD-ul multimedia intitulat “Programul national de Educatie pentru sanatate în Scoala româneasca, Ghid multimedia pentru profesori, partea I”, la domeniul Sanatatea reproducerii, subdomeniul Comportament sexual, gasim:

 

Comportament sexual normal- Heterosexualitatea;- Homosexualitatea;- Bisexualitatea.
Aspecte particulare ale raportului sexual- Masturbare;- Felatie si cunnilingus;- Sex anal.
Disfunctii sexuale la barbati
Disfunctii sexuale la femei
Perversiuni sexuale- Perversiuni prin deformarea actului sexual (exhibitionismul, voyeurismul, urofilia, coprofilia etc.)- Perversiuni prin anomalii de alegere (pedofilia, gerontofilia, incestul).

   

Observam ca homosexualitatea (masculina sau feminina, inclusiv bisexualitatea) e o practica normala: “desi multi oameni considera înca homosexualitatea ca pe ceva anormal, pervers, stiinta moderna precum si normele juridice internationale o accepta în sfera normalului“.

Observam de asemenea ca felatia si cunnilingusul intra în categoria Aspecte particulare ale raportului sexual  si nu la perversiuni sexuale .

Cititi va rog mai multe la:

EDUCAREA voit gresita a copiilor, componenta esentiala in formarea OMULUI DE TIP NOU, cetateanul cimentat in material, fara idealuri, consumatorul-unealta pefect

Iata si ce zicea Arhimandritul Lazar (Abashidze) din Georgia:

 

De exemplu, programele de „educatie sexuala” sunt introduse în școli, în timp ce cursurile de istorie națională sunt anulate-uriașe sume de bani curg în Georgia, din însăși sânul satanei în Europa, în scopul de a introduce aceste programe!

Ce inseamna asta? Orice persoană care studiază cu atenție acest proiect numit „educație sexuală”, sau se uită la noile manuale, vor vedea în mod clar dorința autorului – si anume ca un copil încă din primii săi ani va începe să învețe toate felurile de depravare sexuală. Scopul lor este de a transforma căutarea pentru plăcerile trupului în scopul principal al vieții.

O teribila, nemiloasa persecutare împotriva conștiinței umane, valorilor morale si a sufletului.

Dar de ce politicienii lumii au nevoie de acest lucru? De ce nu economisesc niciun ban, cheltuind sume uriașe în scopul de a cumpăra conștiința ambilor părinți și copii?

Pentru că acum, în întreaga lume, există o muncă activă pentru a deschide calea pentru antihrist, iar în spatele acestor programe sunt chiar puterile întunecate.

Ei consideră că este de cea mai mare importanță pregătirea unei ordini generală la nivel mondial; si anume, să pregătească oamenii pentru aceleași interese, aceleași dorințe, aceleași nevoi-deoarece numai atunci va fi posibil să se introducă un lider mondial și să aibă controlul asupra întregii omeniri. Numai atunci diavolul va fi capabil să isi implineasca visul sau antic: toți oamenii să-l venereze ca pe un dumnezeu.

Pentru a face acest lucru posibil, ei trebuie să șteargă totul de la oameni-individualitate, gândire nobila, o viață obisnuita de idei și de spiritualitate.

O persoană imorală care nu cunoaște propria sa patrie, care nu cunoaște experiența și bogățiile spirituale ale strămoșilor săi, care nu caută altceva inafara de plăcerile trecatoare, care trăiește doar pentru ziua de azi, acest lucru este cel mai bun material posibil pentru a crea pe cineva care poate fi supus în mod pasiv trecerii la noua ordine mondială.

 

Cititi va rog mai multe la:

Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit?

Revenind la clip, foarte interesant si ce spune despre matematica, cea care in mod normal ajuta omul sa aiba o minte ordonata. Incredibil, sistemul a ajuns la performanta de a debiliza prin matematica, de a crea oameni cu gandire dezlanata, nestructurata.

Cititi va rog si:

BEZNA MATEMATICA DIN GIMNAZIU si viitorii adulti inepti. Iata si cum aratau VECHILE MANUALE DE MATEMATICA

Cine traseaza actualele linii directoare in matematica?

Iar indobitocirea asta trebuie sa se faca de la varste cat mai mici:

Romania: GRADINITA OBLIGATORIE de la 3 ani. Adica INDOCTRINARE. Intre altele vor invata despre MASTURBARE si HOMOSEXUALITATE

Linii directoare OMS pentru Europa: EDUCATIE SEXUALA inca de la … NASTERE

 

studio-disciplinante-e-omologante
Foto: http://www.controappuntoblog.org/2014/07/24/la-social-art-di-pawel-kuczynski/

Insa indobitocirea prin invatamant a inceput de ani de zile iar efectele deja le vedem:

Crearea SCLAVULUI PERFECT: Tinerii nu pot gandi iar batranii s-au dezobisnuit sa mai gandeasca

Si le vad chiar si uneltele SISTEMULUI, care insa vin cu mult tupeu cu “explicatii”:

Naucii au descoperit cauzele esecului la BAC: orele de religie si credinta in Dumnezeu …

Ce putem face? Cat putem fiecare in patratica lui:

Profesorul de istorie “fraier” si eleva “smechera”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button