X

Minunile Sfantului Serafim de Sarov si ale altor Sfinti rusi in Pakistan

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Miracolele înfăptuite de Sfintii Serghei de Radoneț și Serfim de Sarov în Pakistan              

Misiunea Ortodoxă a Arhanghelului Sfantului Mihail în Pakistan

Cu binecuvântarea Eminenței Sale Mitropolitul Ilarion, Înaltul Ierarh al Bisericii Ruse de Pretutindeni, în 10 iunie 1918, a fost o piatră de hotar pentru Biserica Ortodoxă Rusă din Pakistan, deoarece mulți credincioși au mărturisit despre credința puternică și comuniunea spirituală cu Sfinții teritoriului rus, Biserica Ortodoxă de Răsărit și Sfinții Părinți ai Bisericii.  Credincioșii și-au împărtășit poveștile despre minunile Sfintilor Serghei de Radoneț și Serafim de Sarov în timpul vieții, care au fost înfăptuite datoritã puternicelor rugăciuni și intervenții, și cum au experimentat pacea și confortul în viețile lor, bolnavii și-au recuperat sănătatea, șomerii și-au găsit loc de muncă. Printre aceștia sunt multe familii ortodoxe, trei familii protestante și o doamnă catolică.

A fost o zi foarte fierbinte, pentru că vara în Pakistan e foarte grea, dar vă împărtășesc cu bucurie că credincioșii au venit să participe la Sfânta Liturghie cu mult zel și curaj și devotament spiritual. Nu avem suficient spațiu pentru adunări mari, așa că ținem Sfânta Liturghie în corturi în anumite zile și sărbători. Credincioșii au rămas statornici în credința lor chiar și în căldura arzătoare ale verii când temperatura era de 116 grade Fahrenheit. Ei cântau tare și veseli și îl slăveau pe Dumnezeu.

Mărturii ale minunilor Părinților Serghei de Radoneț și Serafim de Sarov

O doamnă catolică, Sobia Adeline, a fost binecuvântată cu un băiețel, după ce s-a rugat continuu la icoana Sfantului Serafim de Sarov pe care i-a dat-o mama ei, mama ei și un frate de-al ei fiind ortodocși. Mama ei i-a spus să păstreze icoana și să o sărute pentru a-și arăta respectul în timpul rugăciunii. A fost infertilă în ultimii șase ani. Ea a fost profund impresionată de această minune și acum participă la orele de catehism în curând vrând să îmbrățișeze Sfânta Ortodoxie împreună cu soțul ei. Băiețelul a fost botezat și miruns și numit după marele Sfant Serafim.

Familiile protestante

O familie protestantă a suferit foarte mult din cauza vrăjilor și a spirite rele din casa lor și a fost foarte înspăimântată și zdruncinată. Întreaga familie a experimentat tulburări psihologice și emoționale. Am vizitat familia și i-am binecuvântat stropindu-i cu agheazmă, am tămâiat casa și le-am dăruit icoane cu Maica Domnului, Sfanta Matrona din Moscova și Sfantul Serghei din Radoneț. Am continuat să vizitez familia, să mă rog pentru ei și i-am convins să ceară ajutor Maicii Domnului și Sfinților. Potrivit mărturiei lor, au avut o viziune a Maicii Domnului și Sfantului Serghei de Radoneț, și această familie a dobândit pace și liniște după șase luni de rugăciuni continue în fața icoanelor Maicii Domnului, și a Sfinților Serghei și Matrona din Moscova.

Alte două familii protestante au primit ușurarea fizică a bolilor și a suferințelor prin rugăciunile la Sfantul Serafim de Sarov.

Mărturii ale familiilor ortodoxe:

Următoarele persoane din parohia noastră: Alexander Samuel, Razia Sophia, Azar Gills și Nina, Amjad John și soția lui Noshi Catherine Peter, Martha, Aaron Nadeem și Ruth, Lewis Paul, Jamila Elizabeth și Nasreen Anna s-au însănătoșit și și-au găsit loc de muncă rugându-se la Sf. Serghei și Sf. Serafim de Sarov. Ei s-au recuperat din cauza bolii, a durerii și a problemelor familiale prin mijlocirea puternică a acestor Sfinți. Membrii familiei au mărturisit că au primit pace, alinare și fericire în viața lor prin intermediul rugăciunilor continue la  Sfinți.

Martha ne-a împărtășit că pune flori proaspete zilnic în fața icoanei Sfantului Serghei din Radoneț pentru a-l slăvi și a construit o puternică legătură spirituală și de încredere cu el. Ea se roagă pentru o viață liniștită și fericită. Astăzi, ea este fericită în familia ei și încă se roagă pentru îndrumare și pacea minții.

Alexander Samuel venerează icoana Sfantului Serafim de Sarov rugându-se zilnic pentru sănătate și o viață bună. El a mărturisit că casa lui pare goală fără icoana Sfantului Serafim de Sarov și nu și-ar putea imagina o zi în viața sa fără a se ruga la el.

Catehismul și slăvirea Sfinților în Biserica Ortodoxă

Am predicat în ultimii șase ani aici în Pakistan despre Sfinții Părinți și despre Sfinți și despre călugării evlavioși ruși și alte ținuturi ortodoxe din est. Întotdeauna ne sfătuim familiile să ceară ajutor de la ei pentru bunăstarea fizică și sufletească și pentru ajutor în diferite probleme casnice sau financiare. Astfel, credința lor s-a întărit și au mărturisit cu toată încrederea minunile înfăptuite de acești Sfinți.

Misunea Sfantul Arhanghel Mihail din Pakistan este recunoscătoare Eminenței Sale, Mitropolitul Ilarion pentru binecuvântări, rugăciuni, sprijinul înflăcărat și încurajarea. Cu ajutorul și intervenția Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, Sfinților, îngerilor, al Arhanghelilor, parohia Bisericii Ortodoxe Ruse din Pakistan este întărită în credință și câștigă o înțelegere sporită a tradițiilor sacre ale Bisericii mamă. Cu toate că trecem prin vremuri dificile cu resurse financiare scăzute, continuăm cu ajutorul protecției Divine a Tatălui nostru Ceresc.

Donați pentru Misiunea Bisericii Ortodoxe Sfantul Mihail din Pakistan

Generozitatea dvs face posibilă propovăduirea Sfintei Ortodoxii de către Părintele Joseph Farooq în cele mai dificile regiuni ale Asiei de sud-est. El ajunge la comunități, familii și copii cu nevoi disperate, aducând lumina lui Hristos în cele mai întunecate situații.

Credincioșii se roagă cu sinceritate lui Dumnezeu ca să le ofere donații generoase și îngăduitoare pentru a cumpăra teren și a începe construcția primei Biserici Ortodoxe Ruse în Pakistan.

Pentru informații referitoare la modalitatea de a dona, vizitați vă rog pagina noastră de donații.

Misiunea: Misiunea Ortodoxă Sf. Arhanghel Mihail în Pakistan

Parohia: Biserica Ortodoxă Sf. Serghei de Radoneț din Sargodha, Pakistan.

Pentru informații despre Biserica Ortodoxă Rusă dinafara Rusiei, contactați cu drag  [email protected]

                                                          Părintele Joseph Farooq

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button