X

VIDEO – Ritual Regal Britanic: MASONII se laudă cu influența lor

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ritual Regal: Francmasonii se laudă cu influența lor

Acest film al ritualului regal din Londra arată că francmasonii de la nivel înalt se laudă cu influența lor în toate sferele societății … într-un cadru extrem de simbolic. 

La 31 octombrie 2017, ritualul regal a avut loc la Royal Albert Hall din Londra, unde francmasonii au sărbătorit cea de-a 300-a aniversare a influenței lor asupra societății. Evenimentul a fost prezidat de Marele Maestru al Marii Loji Unite a Angliei: Prințul Edward, Ducele de Kent – nepotul regelui George V și Regina Maria și vărul Reginei Elisabeta a II-a.

Au participat mii de francmasoni din întreaga lume (inclusiv 136 de maeștri), ceremonia a inclus “scenete” in care se arătau influența Masoneriei asupra societății moderne, inclusiv rolul său important în crearea Statelor Unite. Au menționat de mai multe ori faptul că ochiul lor este vizibil pe bancnotele americane.

Bineînțeles, toate astea se întâmplă pe o scena cu un model de șah și sub un compas urias și pe All-Seeing Eye (Ochiul Atotvăzător). Iată videoclipul.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=50F9906QzII

După ce a cântat “Dumnezeu salvează regina”, Benjamin Franklin și George Washington (doi francmasoni proeminenți) au ieșit să explice cum a fost fondată America pe principii masonice.

– Tin să fiu evident, frate Franklin, toți oamenii sunt creați egali.
– Într-adevăr, frate Washington, toți francmasonii se întâlnesc ca persoane egale, pe măsură ce avem ocazia de a crea o națiune în esența moralității masonice. Ar fi minunat de simbolic, nu crezi?
– Veți dori să puneți ochiul atotvăzător pe bancnotele noastre în curând.

Ei continuă să se laude despre simbolismul masonic din Washington, DC.

– Planurile pentru noua noastră capitală are deja un spirit foarte masonic, da.

Apoi vorbesc despre numărul mare de președinți masoni, despre modul în care “Francmasoneria va fi încorporată în cultura americană” și cum Statuia Libertății este un dar masonic gigantic din partea francmasonilor francezi. Ei adaugă: “Nu uitați de muzicieni”. Pentru că există o mulțime de muzicieni care sunt francmasoni.

Așa cum se vede în nenumărate articole de pe acest site, afacerea muzicală este adânc înrădăcinată în principii oculte (deși mulți oameni din această industrie fac parte din ordine oculte “mai întunecate”).

Ceremonia se încheie cu inițierea unui candidat masonic de către Printul Edward.

În timp ce acest ritual regal nu conținea absolut nimic secret sau ocult (este un eveniment public), el pune totuși în scenă diverse fapte care sunt adesea respinse ca o “teorie a conspirației”.

Simbolismul pe scenă (care amintește de o performanță a muzicii MTV) este o reamintire clară că mass-media este plină de simbolurile lor, începând cu ochiul atotvăzător. Așa cum este documentat pe acest site în ultimii 10 ani, aceste simboluri sunt acum omniprezente, indicând controlul total al elitei asupra culturii populare.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Cititi va rugam si:

STATUIA LIBERTATII – simbol masonic

14 dintre președinții americani masoni

MUZICA CLASICA si MASONERIA

Locuri sinistre: PIRAMIDA ILLUMINATI din BLAGNAC, Franța – monument de celebrare a REVOLUȚIEI FRANCEZE, ilustrează pe față CONSPIRAȚIA NOII ORDINI MONDIALE

De cativa ani pe toate canalele media posibile, masonii ies si ne spun ca masoneria nu e secreta, ci discreta. Apoi au inceput sa iasa cu tupeu in luminile rampei. Ce urmeaza?

Dupa parerea noastra ciclul este:

Masoneria secreta – Masoneria discreta – Masoneria distrusa

Adica din secreta a devenit discreta, apoi vizibila, promovata, laudata. Iar la final va fi distrusa. S-ar confirma astfel cele scrise acum peste 100 de ani in Protocoalele Inteleptilor Sionului:

Sacrificarea masoneriei

Sau altfel spus, intra in ecuatia NOM – fNOM. Prin scoaterea ei in luminile rampei de catre realii papusari ce o conduc si au folosit-o eficient de 200 de ani, norodului viitor revolutionar i se va oferi la indemana o noua tinta impotriva careia sa-si verse intreaga ura.

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button