X

PESTA PORCINĂ. Un primar cu atitudine din Vaslui către Guvern: „Vă aşteptăm cum îi aştepta Ştefan cel Mare pe turci!”


Primarul comunei Şuletea a criticat dur intervenţia autorităţilor în cazul pestei porcine africane, catalogând această criză ca fiind „un act criminal” şi avertizând că nu va permite nimănui să ia din curte porcii oamenilor. Ciprian Tamaş este cunoscut ca un edil atipic.
Ciprian Tamaş, primarul comunei Şuletea, acuză că autorităţile române fac jocul marilor puteri în cazul pestei porcine şi nu susţin crescătorii de animale din ţara noastră.
Într-un mesaj, postat pe Facebook, primarul Tamaş afirmă că nu va permite nimănui să intervină în comuna sa, să ia animalele din gospodăriile oamenilor sub pretextul pericolului pestei porcine africane.
Edilul avertizează că va fi în linia întâi alături de ţăranii şi că îi vor aştepta pe cei care vor veni să le ia animalele la fel cum îi aştepta Ştefan cel Mare pe turci.

„Alooo! Johannis, Dragnea, Dăncilă! Opriţi acest act criminal! Nu mai fiţi slugile marilor puteri! Nu există nicio pestă porcină, nu mai insistaţi în a vă bate joc de români!! La Şuletea voi fi în prima linie, vă aşteptăm la fel cum îi aştepta Ştefan cel Mare pe turci! Aţi distrus tot ce se putea distruge în ţara asta! Aţi închis sute de abatoare în România! Acum vreţi să desfiinţaţi şi coteţele oamenilor din gospodării??? Ferească-vă Dumnezeu de furia ţăranilor!”, a transmis primarul Tamaş prin intermediul reţelei de socializare. Până în prezent, în judeţul Vaslui nu a fost confirmat niciun caz de pestă porcină.

Cine este primarul Tamaş
Ciprian Tamaş a devenit cunoscut în toată ţara după ce adevarul.ro a prezentat, în iarna din 2015, cum a reuşit să deszăpezească cele patru sate ale comunei în patru zile, prin viscol, fără niciun ajutor de la autorităţile judeţene, ci folosind un utilaj al primăriei.
Ales pe listele PNL, Ciprian Tamaş se află la al doilea mandat de primar, iar în ultimii ani a reuşit să schimbe modul de viaţă al comunei, care a ajuns să nu mai aibă niciun asistat social. Primarul Tamaş foloseşte mijloacele moderne de comunicare pentru a-i ţine pe săteni la curent cu tot ce fac aleşii comunei, le dă sfaturi, îi convoacă la şedinţele de Consiliu Local şi prezintă proiecte. Pentru toate acestea, foloseşte contul său de Facebook ca pe un veritabil ghişeu de informaţii al satului.
Vehemenţa cu care îşi susţine punctele de vedere l-au adus şi în dizgraţia propriului partid, edilul criticând inclusiv lipsa de reacţie a politicienilor liberali în criza pestei porcine africane.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Anti-românism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. da,așa,de astfel de primari are nevoie patria,nu de jivinele 400 din parlament care au votat in bloc la comanda sionismului legea cu discriminarea

  2. Un demn urmas al lui Stefan Cel Mare! Felicitari d- lui primar Tamas! Pacat ca nu sunt alesi astfel de oameni in Parlament.

  3. FELICITARI ,DOMNUL sa ii ajute si pe el si pe altii ca el si pe noi.
    DA stim ca totul e minciuna pentru a distruge animalele si pasarile tarii in vederea acordului tranatlantic,TIPS ,care vrea sa ne trimita alimentele lor modificate genetic si sa submineze,adica a se intelege SA DESFIINTEZE PRODUCTIA AUTOHTONA ALIMENTARA,dar pentru asta trebuie distruse animalele din tara,pasarile …dar ce egatura au porcii cu peste in ferme cu mistretii din padure si cu pasarile din zona TULCEA,adica din DELTA eu nu stiu.Parca nu e destul ca au ucis MIERLELE sa le dea la italieni,acuma ataca tot ecosistemul .MINCIUNA ca si cu gripa aviara
    DOAMNE PAZESTE-NE.!Vor urma ovnele si taurinele ca sa ne induca criza alimentara!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.