X

[VIDEO] Arhiepiscopul Damianos al Sinaiului își menține mărturisirea de credință în ciuda unor presiuni uriașe

Prin statornicia sa în credință, IPS Damianos păstrează Ortodoxia în întreaga Biserică locală a Sinaiului, oferind miilor de pelerini din întreaga lume posibilitatea de a se închina într-o oază de ortodoxie într-un deșert de ecumenism.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

 1. iar alde Tolontan, formator de opinie masiv in Romania de azi, sustinator sa zicem mai voalat al rezistilor dar oricum tovaras, afirma ca ortodoxia ar fi … „a găsit ceva care funcționează pentru el. Care-i face bine.

  http://www.tolo.ro/2018/08/22/convertirea-lui-nesu/

  incheie si mai mizerabil zicand ca Mihai atunci cand ar vedea ingeri ei de fapt sunt oameni, dar pana la urma nu asta conteaza

  o trimitere nici macar deloc subtila la religia-iluzie, sau superstitie care te face bine, efectul placebo, sau mai grozav opium pt popor. Cam asta vrea sa ne sugereze tolontan. Si ca pana la urma „il intelege” pe Mihai Nesu. Il ajuta. Ortodoxia= ceva gasit de el si care ii functioneaza.

  iar la inceputul articolului zice ceva de genul Mihai face un bine involuntar (a se intelege inconstient, nemeritat cumva) Bisericii Ortodoxe … , vai, vai ce necaz, isi musca degetele ca prin fituica lui sportiv secularista a promovat fara sa doreasca, publicand articolul, pozitiv Biserica Ortodoxa

  halal formator de opinie, asa jurnalisti, asa popor, spalat la creier cu detergent secularist de ultima generatie. Altadata afirma ca a fost pe hymalaia si a cerut sfat de la un calugar budhist de acolo, si cata intelepciune a gasit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.