X

[VIDEO] Arhiepiscopul Damianos al Sinaiului își menține mărturisirea de credință în ciuda unor presiuni uriașe

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prin statornicia sa în credință, IPS Damianos păstrează Ortodoxia în întreaga Biserică locală a Sinaiului, oferind miilor de pelerini din întreaga lume posibilitatea de a se închina într-o oază de ortodoxie într-un deșert de ecumenism.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. iar alde Tolontan, formator de opinie masiv in Romania de azi, sustinator sa zicem mai voalat al rezistilor dar oricum tovaras, afirma ca ortodoxia ar fi … “a găsit ceva care funcționează pentru el. Care-i face bine.

    http://www.tolo.ro/2018/08/22/convertirea-lui-nesu/

    incheie si mai mizerabil zicand ca Mihai atunci cand ar vedea ingeri ei de fapt sunt oameni, dar pana la urma nu asta conteaza

    o trimitere nici macar deloc subtila la religia-iluzie, sau superstitie care te face bine, efectul placebo, sau mai grozav opium pt popor. Cam asta vrea sa ne sugereze tolontan. Si ca pana la urma “il intelege” pe Mihai Nesu. Il ajuta. Ortodoxia= ceva gasit de el si care ii functioneaza.

    iar la inceputul articolului zice ceva de genul Mihai face un bine involuntar (a se intelege inconstient, nemeritat cumva) Bisericii Ortodoxe … , vai, vai ce necaz, isi musca degetele ca prin fituica lui sportiv secularista a promovat fara sa doreasca, publicand articolul, pozitiv Biserica Ortodoxa

    halal formator de opinie, asa jurnalisti, asa popor, spalat la creier cu detergent secularist de ultima generatie. Altadata afirma ca a fost pe hymalaia si a cerut sfat de la un calugar budhist de acolo, si cata intelepciune a gasit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button