X

Media Matters (finantare George Soros) cere Facebook reducerea la tacere a materialelor ce neaga incalzirea globala cauzata de om

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După blocarea lui Alex Jones, giganții tech sunt acum presați să blocheze toți “contestatarii climatici”, vizându-i pe cei ce recunosc știința junk a încălzirii globale

Marea epurare social media din 2018 nu dă semne de încetinire: Acum că Alex Jones a fost blocat, stânga manifestă un exces de putere – cerând deja mai multă cenzură.  Media Matters, o organizație de stânga finanțată de George Soros a luat inițiativa, criticând Facebook pentru acordarea de spațiu pe rețeaua lor “contestatorilor climatici”.

Scriind pentru The Guardian, Dana Nuccitelli a criticat de asemenea gigantul social media cu un titlu declarând “Un video Facebook răspândește dezinformare climatică către 5 milioane de utilizatori”. Continuă prin argumentarea că știrile false continuă să circule nestingherite pe Facebook. Apelul de a reduce la tăcere pe oricine prezintă informații opuse este unul puternic, și provine dintr-o varietate de fronturi.

Știința climatică nu este nicidecum lămurită

Adevărul este că există multe fapte științifice ce vin în sprijinul noțiunii că încălzirea globală precum o cunoaștem e o farsă. Mai devreme în acest an, o pereche de experți climatici au reevaluat simulări efectuate de către Comitetul Interguvernamental asupra Schimbărilor Climatice al Națiunilor Unite. Echipa a ajuns la concluzia că impactul viitor al schimbărilor climatice a fost supraestimat cu până la 45%.

În 2017, un raport șocant a relevat că cercetătorii climatici au manipulat datele de temperatură pentru a face schimbările climatice să pară mai pronunțate. Știința climatică nu este nicidecum lămurită. Multiple rapoarte au arătat că o mare parte din datele legate de schimbările climatice au fost manipulate într-un fel sau altul.

Faptele științifice ce contrazic păreri pre-existente nu devin automat “știri false”. Dacă ar fi fost așa, am fi crezut încă cu toții că Pământul e plat. E ceva greșit în a reduce la tăcere orice punct de vedere ce nu se aliniază cu dogma de stânga. Acestea sunt studii importante și oamenii au dreptul să știe despre ele. Oamenii au dreptul să audă și să vadă opinii divergente: Asta încurajează gândirea critică și independentă.

Poate că acesta e adevăratul motiv pentru care stânga dorește reducerea la tăcere a părerilor opuse.

Urmează mai multă cenzură

Directorul Facebook Mark Zuckerberg a afirmat într-un interviu recent că nu sprijină simpla blocare a “contestării climatice” sau a altor idei similare. Conform relatărilor el a comentat, “Scopul nostru în privința știrilor false nu este de a preveni pe oricine de a spune ceva neadevărat – ci de a opri răspândirea știrilor false și a dezinformării pe serviciile noastre. Dacă ceva se răspândește și este declarat fals de către verificatori, și-ar pierde marea majoritatea a distribuției pe News Feed.”

Zuckerberg a avut sentimente similare în privința InfoWars înainte de blocarea sa de pe site. Cât timp îi va lua lui Zuck să cedeze presiunii din partea democraților și organizațiilor de stânga de această dată rămâne de văzut. Ce e cert: Stânga nu dorește ca conservatorii să aibă parte de vreun spațiu pentru a-și exprima opiniile, deloc.

Precum scrie Media Matters, “Combaterea știrilor false este cheia combaterii schimbărilor climatice. Precum un editorial din jurnalul Nature Communications a argumentat anul trecut, ‘Inocularea cu succes a societății împotriva știrilor false este esențială’ pentru reușita inițiativelor climatice majore. Facebook poate juca un rol major în soluție.”

Se continuă prin a acuza Facebook de favorizarea conservatorilor; se pare că stânga nu va fi mulțumită până când vocea conservatoarea este eliminată în totalitate de pe internet. Noțiunea de a inocula societatea împotriva anumitor puncte de vedere este îndeosebi destul de problematică – ca și cum stânga admite că dorește să controleze modul în care gândesc oamenii.

Cenzurarea lui Alex Jones a fost doar începutul.  Acum liberalii doresc cenzurarea științei climatice – ce urmează, cenzurarea discursului pro-libertate?

Vedeți o acoperire a știrilor climatice adevărate la ClimateScienceNews.com.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Schimbarea anotimpurilor e semnul ca antihrist a pus piciorul pe pamant.Natura s-a schimbat nu numai datorita schimbarii naturii umane.Cine stim noi ca are putere asupra vazduhului?Atat ingerii dar si satan,dar si fiul sau antihrist.Natura o tulbura si este tulburata de prezenta acestui amagitor al tuturor oamenilor.Pamantul nu suporta pe antihrist de aceea se scutura,norii se varsa,lovesc uragane,vine frig,vine cald si tot felul de fenomene.Este ca o reactie impotriva unui parazit,o incercare a pamantului de a scapa de ceea ce il tulbura.Sfantul Nil Athonitul profeteste “semnele sfârşitului lumii,când vor fi;şi chiar anotimpurile anului,cele patru,cu multă prefacere se vor schimba”,se refera nu doar la cei trei ani si jumatate.In acei ani nu mai e nevoie sa vedem semnele sfarsitului,caci antihristul e deja instalat si vom sti cu mult inainte ca este sfarsitul.Se refera la timpul dinaintea aratarii lui antihrist,cand nimeni nu va sti ca vine sfarsitul,nimeni nu va sti ca antihristul vine in curand.Inainte sa vina, anotimpurile se vor schimba,iar mass-media ne va pacali ca sunt simple schimbari climatice,ca este de vina poluarea,ca nu cumva sa inteleaga lumea ca se petrece ceva nenatural.Fiindca antihrist fiind pe pamant,aduce tulburarea iadului nu numai printre oameni ci si in natura,fiind in natura sa sa tulbure telepatic tot ce se afla in prezenta si in stapanirea sa. 

    1. Monsanto practic nu mai exista. A devenit o parte a lui Bayer, care s-a ocupat si se va ocupa probabil in continuare nu doar de agricultura romaneasca, dar si de sanatatea romanilor si de ecosistemul din Romania.

      https://monsanto.com/news-releases/bayer-monsanto-create-global-leader-agriculture/

      https://www.bayer.com/en/advancing-together.aspx

      Nu ar mai trebui de acum inainte sa se vorbeasca despre Monsanto fara sa se vorbeasca si despre Bayer.

      Mai ales ca noi romanii trebuie sa fim astazi foarte recunoscatori lui Bayer si prietenilor acestei companii in Romania, de exemplu domnului doctor Klaus Fabritius, coleg de Forum cu domnul Iohannis si supranumit de unii “doctorul Mengele al Romaniei” pentru ca a avizat folosirea pe teritoriul Romaniei a tot felul de pesticide si biocide “de exceptie”, de la initium pana la Aqua K-0thrine, una dintre mizeriile Bayer cu care in ultimii ani o mare parte din mediul de viata al romanilor, pamanturile lor si natura au fost “imbunatatite”. Avand in vedere calitatea de expert a Bayer in reciclarea deseurilor toxice, care a experimentat asta inca de pe vremea celui de-al Doilea Razboi Mondial, precum si marea problema a cantitatilor uriase de deseuri industriale in Europa Occidentala, este mai mult decat posibil ca aceste mizerii toxice numite oficial “pesticide” si “biocide” de la Bayer sa fie de fapt deseuri toxice reciclate.care ne sunt pur si simplu aruncate in cap pe banii nostri cu eficienta nemteasca.

      Sunt zone mari in Romania in care totul este practic otravit – nici nu e de mirare ca mor tantarii si alte vietati sensibile si ca in Romania mor zeci de mii de oameni anual din cauza mizeriilor din aer. Iar noi suntem indoctrinati sa credem ca e bine sa nu mai vedem tantari si sa inhalam otravuri. Si bineinteles sa inghitim mancare din agricultura otravita. Ca sa prospere Bayer+ Monsanto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button