X

Turcia: 2 ANI PUSCARIE pentru parintii care REFUZA VACCINAREA copiilor

emFILE Photo/em

Deoarece a crescut miscarea anti vaccin, in Turcia a aparut un proiect de lege ce prevede puscarie de la 6 luni la doi ani pentru parintii ce refuza sa-si vaccineze copii.

Initiatorul, Sefer Aycan, vicepresedintele Partidului Miscarea Nationalista, considera ca vaccinarea nu este o chestiune de alegere personala, ci una de responsabilitate comuna.

In 2014, doar 1370 de persoane erau nevaccinate, apoi numarul a inceput sa creasca: 5091 in 2015, 11 470 in 2016 si 23 000 in 2017.

Cititi va rugam mai multe la:

Turkey mulls bill on jailing parents up to 2 years for refusing to vaccinate children

 

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Adevaratii nationalisti se opun vaccinarii obligatorii, doar globalistii vor vaccinarea obligatorie pentru profitul corporatiilor farmaceutice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.