X

SUA: Trei politisti doboara cu electrosocuri o batranica de 87 de ani, pentru ca taia papadii cu un cutit langa casa ei, pentru o salata … / Apoi o salta si o baga in arest

de Saccsiv

Vrem o tara ca afara…

Iata si ce putem citi la Motivul pentru care o femeie care culegea păpădii a fost imobilizată cu o armă cu electroșocuri de pe Pro tv:

 

Poliţia din statul american Georgia şi-a atras un val de indignare şi ironii în urma unui incident în care a fost implicată o femeie de 87 de ani.

Aceasta avea în mână un cuţit ca să culeagă păpădii şi nu s-a supus comenzii poliţiştilor de a-l arunca la pământ pentru că nu înţelege engleza. Aşa ca poliţiştii au pus-o la pământ folosind o armă cu electroşocuri.

Această bătrânică a semănat spaima într-un cartier din Chatsworth, Georgia. Femeia culegea păpădii în apropierea casei ei, cu un cuţit de bucătărie. Cineva a văzut-o şi, neînţelegând ce face, a chemat poliţia, căci în apropiere se aflau copii.

Josh Etheridge, şeful poliţiei locale: “Natura apelului, o femeie cu un cuţit în apropierea unui after-school, a fost de ajuns să determine o reacţie imediată.”

Trei poliţişti s-au deplasat rapid la faţa locului şi au somat-o pe bătrână să arunce cuţitul. Originară din Siria, aceasta nu înţelege engleza, aşa că nu s-a supus.

Martha Donahue, nepoata: “Le-am zis că nu înţelege. Mi-a zis că şi-au scos cuţitele şi le-au aruncat la pământ. Dar ea tot n-a înţeles.”

Aşa că poliţiştii au imobilizat-o pe femeie folosindu-şi arma cu electroşocuri, ba chiar au dus-o şi în arest pentru câteva ore.

Martha Donahue, nepoata: “E evident că bunica nu părea violentă şi cred că cei trei-patru poliţişti de aici ar fi putut să o imobilizeze în alte feluri. ”

Conducerea poliţiei a deschis o anchetă internă, dar consideră justificat modul de acţiune al poliţiştilor, explicând că până şi o bătrânică de 87 de ani înarmată cu un cuţit poate fi periculoasă.

 

Cititi va rugam mai multe la:

Police Chief Defends Use Of Taser On Elderly Woman Cutting Flowers

Sa vrei asa o tara ca afara este precum un blestem. Acolo vorbim deja despre o dezumanizare. De la disperatii ce au sunat la 911 si pana politistii care au electrocutat-o, saltat-o si bagat-o in arest. Si se prea poate ca odiseea batranicii sa nu se termine…

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Abuzurile poliției
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.