X

Pompierii din Statele Unite au suferit o deteriorare neurologică după expunerea la turnurile 5G

de null

Firefighters in Sacramento, CA have reported neurological damage including memory problems and confusion after new generation 5G cell towers were installed outside their fire station. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pompierii din Statele Unite au suferit o deteriorare neurologică după expunerea la turnurile de celule 5G

Pompierii din Sacramento, California au raportat afecțiuni neurologice, inclusiv probleme de memorie și stare de confuzie după ce turnurile de generație nouă 5G au fost instalate lângă stații lor.

Știrile despre efectele nocive ale sănătății suferite de pompieri vin la câteva zile după ce un mare studiu universitar în domeniul tehnologiei wireless 5G a declarat că tehnologia urmează a fi un “experiment masiv asupra sănătății” care nu a fost testat în mod corespunzător de autorități.

poveste recentă de știri CBS din Sacramento despre instalarea unor turnuri mici de celule 5G face trimitere la plângerile raportate de pompierii din San Francisco:

 

Pompierii din San Francisco au raportat probleme de memorie și confuzie după ce echipamentul 5G a fost instalat în afara stațiilor de incendiu. Pompierii pretind că simptomele au încetat când antenele 5G au fost mutate din apropierea unităților.

 

Pompierii sunt dispuși să alerge, să sară, să urce, în clădiri și păduri care ard, dar nu sunt dispuși să sufere daune neurologice după ce au fost supuși unor perioade prelungite de expunere la radiații de la turnuri și antene de celule 5G.

Dacă pompierii nu sunt dispuși să facă față efectelor dăunătoare ale lansării 5G, ar trebui să fim mai preocupați de efectele asupra sănătății asociate noii tehnologii fără fir?

Rapoartele Activist Post: Toate sursele de telefon mobil și radiații wireless WiFi nu sunt magice. Nu au fost niciodată. Deceniile de cercetare din partea guvernului, a oamenilor de știință independenți, ai industriei și militari au dovedit deja efectele.

În 2011, Organizația Mondială a Sănătății a clasificat toate sursele de radiații de la telefoanele mobile și wireless WiFi ca un posibil factor cancerigen în aceeași categorie ca și cloroformul, gazele de eșapament și plumbul. Mulți experți consideră că ar trebui clasificat ca un cancerigen.

Nu este vorba doar despre cancer. Expunerea poate duce la simptome și boli numite “boală cauzată de microunde” sau “electro-sensibilitate”. Aceasta este, de fapt, mai frecventă decât am fost lăsați să credem.

Cercetarea a confirmat că expunerea poate

Nu este vorba doar de Industria de Telecomunicații aka “Big Wireless”, care nu pare să aibă grijă de niciunul din aceste lucruri. Multora dintre funcționarii noștri aleși, precum și actualii și foștii angajați ai guvernului nu pare să le pese.

Legislația veche de 20 de ani, precum și standardele învechite de siguranță și testare – nu știința – au făcut posibilă protecția utilizând “principiului de precauție” în ceea ce privește toate dispozitivele, produsele și infrastructura digitală și wireless.

Preocupările privind turnurile de celule – 5G și altele – și alte surse de radiații WiFi au fost raportate deja, mai ales în ultimele luni.

În 2017, 180 de oameni de știință au cerut un moratoriu asupra turnurilor mici de celule 5G din cauza riscurilor biologice și de mediu pentru sănătate. Organizațiile de mediu, cum ar fi Consiliul pentru Apărarea Resurselor Naturale (NRDC), solicită, de asemenea, asistență pentru această opoziție.

5G a fost recent instalat în New York City și Dr. Naomi Wolf și mulți dintre fanii ei au postat despre acest lucru pe social media. Nu suna a fi o situație favorabilă.

Cei care doresc 5G pot să o aibă fără să fie instalate turnuri de celule în comunitatea lor. Samsung va vinde foarte curând rutere de interior 5G pentru oricine, mai ales pentru cei pe care nu îi deranjează efectele secundare neplacute din expunere la 5G.

Preocupările legate de alte surse de expunere WiFi au fost raportate pentru copii și pentru toți ceilalți, precum și de către o varietate de mass-media și experți.  De fapt, producătorii de telefoane mobile își avertizează acționarii că pot fi trași la răspundere pentru daunele pe care le-au cauzat.

Dacă pompierii nu vor turnuri de celule lângă stațiile lor, de ce ar mai vrea altcineva să le aibe lângă casele lor sau oriunde altundeva?

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button