X

16 august 2002 – Dumitru Bordeianu trece la Domnul

S-a reeditat cartea «Mărturisiri din mlaștina disperării» scrisă de Dumitru Bordeianu

Nascut la 28 august 1921, este arestat in timpul studentiei si intemnitat pentru 16 ani.

Cititi va rugam si Interviu INEDIT cu bădia DUMITRU BORDEIANU scris de fratele Petru Golesteanu, mutat recent la Domnul.

De asemenea:

S-a reeditat cartea «Mărturisiri din mlaștina disperării» scrisă de Dumitru Bordeianu de pe site-ul AXA, al fratelui Mugur Vasiliu, mutat si el la Domnul, dar in 2017.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Mișcarea Legionară
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.