X

16 august 1958 – S-a nascut Madonna, adepta Kabbalah, gay icon si promotoare a simbolurilor Noii Ordini Mondiale

Foto: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2097020/Madonna-Super-Bowl-halftime-2012-Singer-suffers-small-slip-up.html

Pe numele sau real Louise Ciccone, cantareata, castigatoare a sapte premii Grammy si laureata a doua Globului de Aur, este considerata o gay icon de catre comunitatea de sodomiti cu care a facut cunostiinta inca din adolescenta, prin profesorul sau de balet.

Despre kabbalah, spunea intr-un interviu ca (in urma unor cercetari spirituale) a ajuns la concluzia ca „este similara, sa spunem, cu budismul; intreaga idee despre cauza si efect si pentru fiecare actiune exista o reactie si tu esti stapanul absolut al destinului tau si ca trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru haosul din viata ta. Nu poti merge sa te plangi vai, mi s-a intamplat asta si asta, sunt o victima, mi s-au intamplat una si alta, practic culegi ce ai semanat

Initierea s-a produs cand „o prietena de-a mea obisnuia sa mearga mereu la aceste cursuri, sunt cursuri la Centrul de Studiu Kabbalah, si ei afirma ca Kabbalah este interpretarea mistica a Noului Testament. Imi tot spunea de acest rabin harismatic, care spunea aceste istorii minunate si vorbea incontinuu despre acest lucru. Eu i-am spus: asculta nici macar nu sunt evreica, de ce imi tot povestesti aceste lucruri? Si mi-a raspuns, nu trebuie sa fii everica sa intelegi, studiaza si iti place, ramai, nu iti place poti pleca. Deci, asta am facut. Am urmat niste cursuri de Kabbalah si este minunat, este absolut minunat.”

De asemenea mai declara ca 13 este numarul ei norocos.

Mai obisnuieste sa spuna: „Cred că oricine trebuie să se căsătorească măcar o dată în viaţă, pentru a vedea cât de stupidă este această instituţie”

Iat-o si la Premiile Grammy 2015:

Din aceste motive, Biserica Ortodoxa Bulgara a avut o asemenea atitudine:

BULGARIAN CHURCH LEADERS PROTEST MADONNA CONCERT

 

Categorii
Muzică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.