X

Militarilor australieni le-a fost interzisa folosirea termenilor „el” si „ea”

Academia Australiană a Forțelor de Apărare a emis un ghid LGBTI, subliniind importanța de a fi „conștient de comportamente respectuoase și nerespectate sau de limbaj în legătură cu membrii LGBTI”

Militarilor armatei australiene le-a fost interzis să spună „el” și „ea” pentru a evita „hărțuirea de gen”

  • Militarilor australieni li s-a spus să folosească termeni neutri din punctul de vedere al genului
  • Un ghid LGBTI a fost elaborat pentru personalul Academiei Forțelor Aeriene Australiene
  • Ghidul îi sfătuiește să evite „stereotipurile” și să folosească „pronumele corecte”

Forțele australiane de apărare au fost instruite să evite termeni precum „el” și „ea” în favoarea unui limbaj mai neutru din punctul de vedere al genului.

Un nou ghid LGBTI a fost recent elaborat pentru Academia Australiană a Forțelor de Apărare, care pregătește viitorii membri ai armatei, navei și forțelor aeriene.

Ghidul, care vizează personalul ADFA, subliniază importanța de a fi „conștient de comportamente respectuoase și nerespectate în legătură cu membrii LGBTI”.

Personalului i s-a spus să considere „evitarea stereotipurilor” și „folosirea” pronumelor corecte și a numelui preferat al membrilor de sex sau a membrilor de gen, ori de câte ori este posibil „.

Ghidul încurajează, de asemenea, utilizarea „limbajului neutru față de gen atunci când se face referire la relații sau identități de gen” și la „sănătatea mintală și bunăstarea membrilor”.

Personalului li se cere să își ceară scuze colegului „în cazul în care fac o greșeală”.

„Toți membrii personalului ADFA trebuie să aprecieze că folosirea deliberată a limbajului non-incluziv, a excluziunii și a hărțuirii din cauza diversității de gen reprezintă unele dintre comportamentele care pot afecta membrii LGBTI”, se spune în ghid.  

Ghidul avertizează că „comportamentele inacceptabile” nu vor fi tolerate și vor fi tratate rapid pentru a menține un mediu de învățare și de lucru care să fie incluziv.

Brigadierul Cheryl Pearce, comandantul ADFA, spune că ghidul va deveni o resursă valoroasă pentru personalul care ia decizii cu privire la membrii LGBTI.

Eliberarea ghidului de anul trecut a scos în evidență preocupările privind o direcție spre corectitudinea politică.     

Un grafic de informare care a fost inclus în Personalul Academiei Forțelor de Apărare a Australiei, LGBTI Guide 2017

În ceea ce privește sursele de apărare, Daily Telegraph  spune că a fost stabilită o „directivă” care impune utilizarea de către militari a limbii neutre din punct de vedere al genului.

Dar un purtător de cuvânt al Apărării a spus că nu este cazul.

„Nu va exista o directivă de apărare privind utilizarea limbii neutre din punct de vedere al genului”, a spus el.

Academia Australiană a Forțelor de Apărare este un parteneriat între Forța Australiană de Apărare și Universitatea din New South Wales, cu sediul în Canberra.

Știri ale ghidului apar o săptămână după ce australienii au reacționat cu indignare la un tweet al Marinei, care promova egalitatea de gen și diversitatea la locul de muncă.

Personalul australian naval si-a pictat unghiile pentru a sprijini campania „100 de zile pentru schimbarea campaniei” Femeile și Leadership Australia.

Într-un post Twitter, a fost postat o imagine a unui bărbat cu unghiile colorate în roz, dar oamenii au răspuns rapid cu furie la post, sugerând că muncitorii de la Navy ar trebui să se concentreze asupra menținerii țării în siguranță.

The guide was developed for the Australian Defence Force Academy, which trains future members of the Army, Navy and Air Force (stock image)
Ghidul a fost elaborat pentru Academia Australiană a Forțelor de Apărare, care pregătește viitorii membri ai Armatei, Marinei și Forțelor Aeriene

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Nu i-ar mai rabda Dumnezeu Iisus Hristos. Vino Doamne si pedepseste la fel ca in Sodoma si Gomora. Sa mai ramana doar ca acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!