X

VIDEO: Tommy Robinson la FoxNews despre cum a fost infometat si torturat in inchisoarea britanica majoritar musulmana in care a fost special transferat deoarece se opune invaziei de refugiati

de null

https://www.youtube.com/watch?v=yS6btpq2sg8

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cititi va rugam si:

Regatul Unit, stat poliţienesc.REPORTERUL Tommy Robinson, ARESTAT în timp ce transmitea despre bandele ISLAMICE de violatori

SE VREA ELIMINAREA lui Tommy Robinson? A fost transferat intr-o inchisoare plina de musulmani. Ordinul a venit “de sus”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. In timpul asta, la noi…

    Asociatia Serviciului Iezuitilor pentru Refugiati din Romania (JRS Romania ), adica baietii papei Francisc, se implica de zor in instalarea confortabila a imigrantilor in Romania si in derularea de programe si campanii care sa convinga populatia ca trebuie sa ii accepte si sa renunte la rasism, xenofobie si alte apucaturi care ar putea impiedica desfasurarea acestei invazii ai caror beneficiari ii gasim probabil si printre partenerii acestei asociatii: Uniunea Europeana, MAI, MAPN, The UN Refugee Agency, Ambasada USA, Porticus, Renovabis, Freres, IHS Romania – Iezuiti, Generatie Tanara Romania, FCJ, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Institutul National de Boli Infectioase “Matei Bals”, Asociatia Novapolis, Asociatia Romana Anti-SIDA, Universitatea Spiru Haret.

    Se deruleaza azi prin Programul National – Fondul pentru Azil, Migratie si Integrare, proiectul „Sunt un strain, pana ma cunosti”.

    https://www.straininromania.ro/media/

    Daca ne uitam pe situl jrsromania.org vedem ca JRS lucreaza foarte serios in Romania pentru imigrantii straini de cel putin 8 ani incoace. Printre proiectele recente se numara si o inițiativă a “cetățenilor europeni” pentru a împuternici o #WelcomingEurope (EUROPA PRIMITOARE). Prin acest instrument de democrație directă, vor sa FORTEZE (termenul folosit de ei) Comisia Europeană și Parlamentul să răspundă cererilor lor.

    Ce este o Europa Primitoare si ce vor sa ceara UE:

    http://jrsromania.org/sa-recuperam-o-europa-primitoare/
    https://www.weareawelcomingeurope.eu/en/

    Adica vor sa ceara UE sa ii incurajeze si sa ii protejeze de “persecutii” pe cei care ii primesc pe imigranti in tara si in casele lor.

    Campania ar fi trebuit sa inceapa in Romania din 12 aprilie si coordonator este Centrul pentru Inovare Publică.

    Noi cand incepem o campanie-replica la “Sunt un străin până mă cunoști”? Cineva a propus un slogan foarte inspirat: “Rămâi străin, te cunoaștem deja!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button