X

Video (EXTREM DE UTIL): Dialog intre profesorul Ioan Vladuca si un adept new age

Urmariti de la 1:23:00 o confruntare teologica interesanta dintre profesorul de matematica Ioan Vladuca si o persoana care, asemeni multora, face confuzii grave, new-ageiste.

Am postat acest dialog nu doar pentru a reaminti ca acestia exista si nu doar pentru a le afla unele dintre doctrinele de care trebuie sa ne ferim, ci in primul rand pentru raspunsurile fratelui Vladuca, extrem de folositoare.

 

Categorii
New Age
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. libertatea nu e neutra. libertatea e neatarnarea vointei sau a mintii de nici un rau. pacatul aduce subminarea libertatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.