X

NORVEGIA: Activista LESBIANA Hege Hovland Malterud este Directorul National BARNEVERNET

de null

Ea decide in Norvegia cand si ce copii sunt rapiti de catre dumnezeul-stat din sanul familiei.

”Teologie homosexuală” în Barnevernet?

Norvegia este o națiune pluralistică, în care învățăm să trăim și să muncim împreună, în ciuda diferențelor. Totuși, am învățat să examinăm filosofia și valorile de bază ale celor aflați la putere.

În consecință, se presupune că Barnevernet trebuie să fie o instituție neutră din punct de vedere religios. Cu toate acestea, în cazul Bodnariu, măsurile luate de Barnevernet și de școala locală din Statul Naustdal dovedesc existența unei opresiuni puternice împotriva credinței și a valorilor creștine tradiționale. Acesta este un motiv de îngrijorare,

Când evaluăm punctele forte și punctele slabe ale Barnevernet-ului, este important sa avem în vedere că Barnevernet-ul este o instituție cu rolul de protecție a copilului, și implicit a unității familiei.

Astfel, se presupune că Directorul Național al Barnevernet trebuie să trăiască și să creadă comform cu valorile majoritare ale familiilor norvegiene, care sunt evident cele tradițional creștine.

Cu toate acestea, Directorul Național (din 2014) al Barnevernet-ului în Norvegia, Hege Hovland Malterud (cadru medical), este o practicantă a lesbianismului ce a fost votată în 2009 în consiliul Episcopal al Bisericii Norvegiene. Este un membru proeminent al „Åpen Kirkegruppe”, mișcarea radicală a homosexualilor și lesbienelor, care are acum controlul majoritar asupra Bisericii Norvegiene. A militat activ, garantând că ”cetățenii homosexuali pot continua să lucreze ca preoți în Oslo”. Doamna Malterud este chiar membră a ”Tribunalului de Doctrine” al Bisericii Norvegiei!

Așa că acum putem înțelege mai bine cadrul ideologic al Barnevernet – ”Protecția” Norvegiană a copilului. Liderul de top este un militant radical pentru ”teologia homosexuală”…

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
"Protecția copilului"
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.