X

George Maior, în numele guvernului și poporului român: ,,România este cea mai PRO-AMERICANĂ ţară din Europa şi FORȚELE americane sunt BINEVENITE în ţara noastră”

România este cea mai pro-americană ţară din Europa şi forţele americane sunt binevenite în ţara noastră, a declarat George Maior, ambasadorul României la Washington, care a precizat că Mihai Fifor, ministrul român al Apărării, se va întâlni în septembrie în SUA cu secretarul american al Apărării, Jim Mattis.

„Suntem cea mai pro-americană ţară din Europa”, a declarat Maior într-un interviu pentru publicaţia Politico.

Ambasadorul a adăugat că ministrul român al Apărării, Mihai Fifor, plănuieşte să promoveze oferta României de a găzdui un contigent militar american permanent la baza aeriană de Mihail Kogalniceanu.

George Maior a precizat că Mihai Fifor va întreprinde în luna septembrie o vizită în Statele Unite, în cursul căreia se va întâlni cu Jim Mattis, secretarul american al Apărării.

Categorii
Anti-românism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. mesajul masonic decriptat este „Romania e pamant jidanesc, facem tot ce doresc comandantii jidani de la Washington.”

  2. Mai sunt si unii pe aici pentru care fortele americane nu sunt binevenite. Pe noi nu ne intreaba nimeni nimic? Sau vreti sa va descotorositi de noi, intr-o modalitate mai „soft” sau mai „hard”, ca sa folosim niste termeni cu care domnul presedinte Basescu vorbea aici mai pe ascuns despre CEDAREA DE SUVERANITATE NATIONALA?

    https://m.youtube.com/watch?v=ZHBCvhm0G04

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!