X

Ca să nu le scape, vaccinul HPV va fi administrat și băieților în Anglia

Marti, guvernul Marii Britanii a anuntat ca vaccinul impotriva papilomavirusului uman (HPV – Human papillomavirus) va fi administrat pentru prima data in Anglia si baietilor cu varsta cuprinsa intre 12-13 ani.

Vaccinul impotriva HPV este prezent de cativa ani in toata lumea si este menit sa ofere protectie impotriva acestui virus, responsabil pentru cele mai multe cazuri de cancer de col uterin. Incepand cu 2019, autoritatile engleze se asteapta ca mii de baieti sa fie vaccinati anti HPV in fiecare an.

Aceasta decizie aduce politica de sanatate engleza in conformitate cu cea din Scotia si Tara Galilor. Autoritatile engleze se asteapta ca incepand cu 2019, mii de baieti sa fie vaccinati anti HPV in fiecare an, miscorand astfel numarul imbolnavirilor produse de acest virus.

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Exista vreun vaccin impotriva cancerului de prostata? Adica baietii sa il faca pe cel impotriva cancerului de col uterin si fetele sa nu il faca pe cel impotriva cancerului de prostata? SA LE FIE RUSINE, ASTA E DISCRIMINARE.

    1. Vaccinul nu este impotriva cancerului, ci impotriva unui virus. Sau asa se lauda producatorul. Si se poate face cu tot cu vaccin, Sau chiar de la el.
      Pai il fac si baietii, ca acum in Anglia baiat e declarat oricine vrea sa fie, nu cine are din nastere cromozomul Y.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!