X

Ca să nu le scape, vaccinul HPV va fi administrat și băieților în Anglia

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marti, guvernul Marii Britanii a anuntat ca vaccinul impotriva papilomavirusului uman (HPV – Human papillomavirus) va fi administrat pentru prima data in Anglia si baietilor cu varsta cuprinsa intre 12-13 ani. 

Vaccinul impotriva HPV este prezent de cativa ani in toata lumea si este menit sa ofere protectie impotriva acestui virus, responsabil pentru cele mai multe cazuri de cancer de col uterin. Incepand cu 2019, autoritatile engleze se asteapta ca mii de baieti sa fie vaccinati anti HPV in fiecare an.

Aceasta decizie aduce politica de sanatate engleza in conformitate cu cea din Scotia si Tara Galilor. Autoritatile engleze se asteapta ca incepand cu 2019, mii de baieti sa fie vaccinati anti HPV in fiecare an, miscorand astfel numarul imbolnavirilor produse de acest virus.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Exista vreun vaccin impotriva cancerului de prostata? Adica baietii sa il faca pe cel impotriva cancerului de col uterin si fetele sa nu il faca pe cel impotriva cancerului de prostata? SA LE FIE RUSINE, ASTA E DISCRIMINARE.

    1. Vaccinul nu este impotriva cancerului, ci impotriva unui virus. Sau asa se lauda producatorul. Si se poate face cu tot cu vaccin, Sau chiar de la el.
      Pai il fac si baietii, ca acum in Anglia baiat e declarat oricine vrea sa fie, nu cine are din nastere cromozomul Y.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button