X

DRAMA: I-au vaccinat bebelusul (!!!) cu Gardasil, apoi Protectia Copilului i l-a rapit

de null
Aniya and Anita Vasquez is it the last visit 7 16 2018
Anita Vasquez se roagă ca vizita de luni să nu fie ultima la fiica ei Aniya, vaccinată din greșeală la 4 luni cu Gardasil. Fotografie furnizată de familie.

O mamă din Texas, asistentă medicală, luptă să recâștige custodia fetiței, răpită de sistem după ce a fost vătămată de vaccinul Gardasil

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Lucrătorii sociali i-au spus unei mame din Texas că luni a fost ultima vizită la fiica ei. Aniya Blu Vasquez a fost ”răpită medical” din familia ei, după ce s-a îmbolnăvit în urma unei erori medicale, în care pediatrul ei a injectat-o cu vaccinul Gardasil 9, destinat fratelui ei mai mare. Aniya avea doar 4 luni la acel moment.

Un tribunal din Texas a decis luna trecută că drepturile părintești ale mamei sale, Anita Vasquez, ar trebui să înceteze, devastând familia și susținătorii.

Cu toate acestea, povestea lor nu s-a terminat.

Pe o chestiune de legalitate, Anita Vasquez a depus o declarație de rectificare a apostilei / acordului, înainte ca instanța să poată înregistra hotărârea privind încetarea drepturilor părintești.

Ca rezultat, va avea loc o altă audiere, luni, 23 iulie 2018, la tribunalul din Victoria, la 9 dimineața.

Ea spune că în cazul ei există noi dovezi substanțiale, care nu au fost luate în considerare de instanță.

Anita afirmă că însăși baza, în care CPS (Child Protective Services – Serviciile pentru Protecția Copiilor) au luat-o în custodie pe Aniya, a fost frauduloasă, iar CPS au știut aceasta tot timpul.

Cetățenii îngrijorați se strâng în jurul familiei, considerând că aceasta suferă o gravă nedreptate. Un susținător a scris:

 

”Avem nevoie de oameni care să iasă în față și să-și prezinte cazul lor de victime vătămate din cauza vaccinului HPV [sau Gardasil], pentru a fi ALĂTURI DE ANIYA.

Cerem altor victime cu insuficiență suprarenală și chist al glandei pituitare, să vină și să sprijine, pentru a ajuta SĂ O ADUCEM PE ANIYA ACASĂ.

Făceți-vă declarația de suport și inundați liniile [de telefon] din Texas.”

 

Suporterii și-au făcut declații și le-au postat pe social media, cu hashtag-uri precum #BringAniyaHome, #MedicalKidnap, și @GregAbbott (Guvernatorul Texasului).

Bring Aniya Home signs
Acestea sunt unele dintre declarațiile #BringAniyaHome, postate pe social media. Sursa: pagina Facebook Bring Aniya Home.

Mama este acuzată de rănirea propriului copil

Când Anita a solicita asistență medicală pentru simptomele bebelușului ei, după ce i-a fost făcut vaccinul Gardasil, ea a fost denigrată de medicii de la Serviciile de Protecție a Copilului și A Abuzurilor împotriva Copiilor (CPS). Decât să admită că Aniya a avut probleme medicale, rezultate în urma vaccinul care nu a fost aprobat pentru copii sub 10 ani, mai degrabă ei au acuzat-o pe mama fetiței că are sindromul Munchausen prin transfer.

Vedeți povestea originală, raportată în luna iunie a anului trecut:

Bebeluș vaccinat accidental cu Gardasil – Mama acuzată în urmă vătămărilor apărute după vaccin și bebelușul răpit medical

Mantra cu sindromul Munchausen prin transfer a fost repetată de către asistenții sociali, avocații lor și medici specializați în depistarea abuzurilor asupra copiilor, chiar de când Aniya a fost luată de la familia ei, la 2 mai 2017.

Cu toate acestea, Anita Vasquez a găsit recent o scrisoare de la un doctor care a tratat-o pe Aniya, și care a scris, la 2 luni după ce CPS a luat-o pe Aniya în custodie, că nu crede că acesta este un caz Munchausen. Această scrisoare a fost îngropată în dosar și a fost ignorată de CPS.

Există, de asemenea, dovezi în dosarele medicale, că Aniya a dezvoltat insuficiență suprarenală și un chist pe glanda pituitară.

Era o dovadă pe care medicii o cunoșteau, înainte ca CPS să o ia pe Aniya. În tot acest timp, medicii au acuzat-o pe mama că și-a îmbolnăvit fiica, posibil prin reducerea cantității de apă, sau altfel, supraalimentând-o pe  Aniya cu apă, pentru (a primi) atenție.

Rapoartele confirmă în mod constant că Aniya a suferit fie hiponatremie (niveluri scăzute de sodiu în sânge), fie de niveluri ridicate de sodiu.

Raportul specialistului privind abuzul asupra copilului

Dr. pediatru Reena Isaac și pediatrul privind abuzul asupra copilului, Dr. Lauren Burge, de la Spitalul de Copii din Houston, Texas, au scris la 1 mai 2017, cu o zi înainte ca Aniya să fie luată din familia ei:

 

”Aniyei i s-au efectuat analize detaliate, de către mai mulți sub-specialiști, pentru cazul ei de hiponatremie, și nu a fost identificată nicio cauză medicală organică.”

 

În ciuda numeroaselor teste, medicii afirmă:

 

”Toate aceste teste nu au arătat o cauză clară pentru hiponatremia ei sau pentru slaba creștere în greutate.”

 

Acești medici minimalizează îngrijorările mamei că vaccinul Gardasil ar fi putut provoca problema:

 

”Mama își exprimă îngrijorarea cu privire la administrarea eronată a vaccinului HPV, Aniyei, atunci când pacienta avea vârsta de 4 luni. Mama susține că crizele și întârzierea raportate la Aniya sunt un rezultat probabil al vaccinului.

Mama Aniyei a ales de asemenea să nu o vaccineze din cauza acestor îngrijorări nefondate.” [Evidențierea textului a fost adăugată].

 

Îngrijorările Anitei nu sunt nefondate. Health Impact News au documentat numeroase probleme legate de vaccinul Gardasil. Guvernele mai multor națiuni împărtășesc aceleași îngrijorări.

Vedeți mai multe despre Gardasil aici.

Dr. Isaac și Burge notează:

 

”Creșterea scăzută în greutate, dacă este lăsată netratată la un copil în curs de dezvoltare, poate duce la o creștere scăzută în înălțime, o creștere slabă a creierului și chiar întârziere în dezvoltare.”

 

Cu toate acestea, faptul că Anita căuta un tratament pentru slaba creștere în greutate a fiicei sale și pentru alte simptome, a fost folosit împotriva ei, ca să o acuze că are sindromul Munchausen prin transfer.

Judecata de valoare, nespusă de către specialiștii în privința abuzului asupra copilului, aici și în cele mai multe alte cazuri în care sunt implicați acești specialiști și CPS, este că posibilitatea unei vătămări corporale și de dezvoltare, din cauza a indiferent ce este acuzat părintele că face, depășește vătămările psihologice, fiziologice și de slabă dezvoltare cunoscute, pe care le suferă un copil, orice copil, în urma  separării de părinți.

Aniya and Anita Vasquez May 2018 frozen
Nevoia copiilor pentru părinții lor este la fel de importantă ca orice nevoie fizică sau medicală. Fotografie furnizată de familie

Raportul de Admitere a Investigației, al asistentului social CPS, Ashley Dygert, și al supervizorului Jarlene S. Ross, pare să se bazeze pe raportul dr. Isaac și Burge. Este datat pe 2 mai 2017, ziua în care CPS a răpit-o pe Aniya și a dat-o pe Anita afară din spital. Raportul prevede:

 

”Nu există dizabilități sau nevoi speciale.”

 

Aceștia recunosc eroarea Gardasil, dar și ei îi minimalizează îngrijorarea Anitei față de vaccin. Potrivit raportului lor:

 

”Toate cercetările au arătat că această combinație nu produce nici o vătămare . [Anita Vasquez] a fost clară cu oricine care vorbește cu ea și sugerează că încearcă să inițieze un proces împotriva furnizorului medical. Pentru aceasta ar fi trebuit să-i facă rău [Aniyei]. [Anita] vrea ca [Aniya] să fie bolnavă, pentru cazul ei juridic.

[Aniya] a fost perfect sănătoasă până la această injecție.

Există îngrijorări privind abuzul medical asupra copiilor (ceea ce este, de asemenea, considerat Munchausen prin transfer) și deficitul de creștere. [Aniya] a fost internată de trei ori, pentru exact același lucru.

Nu există nici un motiv medical pentru starea Aniyei.”

 

Motivele medicale reale descoperite, dar lăsate în afara rapoartelor

Ca mulți părinți ai căror copii sunt răpiți din punct de vedere medical, Anita Vasquez a avut dificultăți în a obține înregistrările medicale complete. Este ceva comun pentru ei să obțină înregistrări incomplete. Uneori înregistrările se schimbă pe parcursul procesului lor.

Evident, acest lucru este ilegal, dar se întâmplă frecvent în cazuri de răpire medicală.

Anita Vasquez a fost informată în mod repetat că nu există nici un motiv medical pentru simptomele fiicei sale. Baza procesului de judecată împotriva ei a fost că ea i-a provocat cumva Aniyei slaba creștere în greutate și hiponatremia.

Ea a fost șocată când a găsit dovezi îngropate în documentele medicale, pe care le-a obținut în cele din urmă. De asemenea, a găsit dovezi că au fost modificate înregistrările.

Înregistrările pe care le-a prezentat acum, arată că Aniya a eșuat la un test de cortizol pe 24 aprilie și că medicii știau, înainte de a o lua Aniya, că există o insuficiență suprarenală, precum și un chist pe glanda pituitară.

Cum poate o mama provoca un chist pe glanda hipofiză? Afirmațiile sunt că Anita a cauzat cumva nivelurile scăzute de sodiu, dând copilului prea multă apă. Asta nu provoacă chisturi.

Ceea ce ar putea provoca, spune Anita, este insuficiența suprarenală, care la rândul său cauzează scăderea nivelului de sodiu și provoacă niveluri fluctuante de sodiu, scăderea cortizolului și creșterea nivelurilor de aldosteron. Toate acestea sunt simptome pe care Aniya le-a demonstrat.

Potrivit dosarelor medicale de la Spitalul de Copii din Texas, un RMN crebral, efectuat de Aniya pe 22 aprilie 2017, arată un chist de 5 mm. Aceasta a fost cu o săptămână și jumătate înainte ca Aniya să fie luată de CPS.

Aniya and mommy in hospital
Doctorii au găsit motive pentru simptomele Aniyei, înainte ca ea să fie luată de CPS. Ei nu i-au spus [mamei]. Sursa fotografiei: pagina Facebook Justice for Aniya.
O observație asupra evoluției medicale, din 15 mai 2017, notează chistul din glanda hipofiză și afirmă:

 

”Se consideră că pacienta are o insuficiență adrenală parțială și are nevoie de acoperire cu o doză-șoc de steroizi pentru salvarea vieții  …”

 

Dr. Andrea Balazs afirmă în dosar că ”a discutat rezultatele cu colegii și cu familia”. Cu toate acestea, Anita spune că nici ea, niciun alt membru al familiei nu au fost informați despre acest lucru.

Anita Vasquez a fost recent contactată de mama unei tinere care a fost vătămată de vaccinul Gardasil. Fiica ei, de asemenea, a dezvoltat un chist pe glanda pituitară după vaccinare.

Mamele nu cred că este o coincidență și doresc să știe dacă sunt și alții cu acest simptom. Vă rugăm să contactați Health Impact News sau familia Vasquez, dacă dumneavoastră sau un membru al familiei ați dezvoltat un chist pe glanda pituitară sau insuficiența adrenală după vaccinarea cu Gardasil.

Lipsa informațiilor au pus bebelușul în pericol

Într-o Declarație a Faptelor, pe care Anita Vasquez a depus-o la instanța de judecată în această săptămână, Anita scrie:

 

”Spitalul de copii din Texas (TCH) a fost pe deplin conștient de: chistul pituitar al Aniyei și insuficiența adrenala și nu a dezvăluit aceste probleme anormale de sănătate bunicii materne Mary Vasquez care a cauzat ca Aniya să fie dusă de urgență, în zbor, la TCH pe data de 7/13/2017, cu sodiu redus și potasiu ridicat. Aceasta este neglijare medicală și o neglijență judiciară majoră pentru ca această instanță să permită acest jaf, vătămare și daune.

Dovezile arată că TCH era pe deplin conștientă de: diagnosticul găsit Aniyei pentru insuficiența adrenală și chistul hipofizar, însă nu a făcut nimic pentru a-l adresa, în timp ce era blocat cu asistența maternală.”

 

Ea de asemenea declară:

 

”Serviciile de Sănătatea Umană admit că niciodată nu au efectuat monitorizările necesare, la nivel federal, privind siguranța vaccinurilor, de peste 30 de ani.”

 

Vedeți și: HHS a fost acuzată de neefectuarea testelor de siguranță a vaccinurilor obligatorii prin lege

Scrisoare de la un endocrinolog – nu este Munchausen

Anita a descoperit o scrisoare de la endocrinologul pediatru al Aniyei, îngropată în înregistrările medicale recent obținute. În scrisoarea din 7 iulie 2017, Dr. George Jeha de la Spitalul de Copii din Texas, a scris despre starea Aniyei. El a fost implicat în îngrijirea medicală și a evaluat-o personal. El declară:

 

”Răspunsul adrenal [al Aniyei]  la analiza ACTH este anormal.

Insuficiența adrenală poate duce la hiponatremia izolată, secundară unei creșteri a retenției de apă …

Sunt mai puțin convins că hiponatremia acestui copil se datorează consumului excesiv de apă, care nu ar trebui să ducă la hiponatremie la un copil de 14 luni, sau la o cantitate redusă de sare, având în vedere faptul că greutatea ei a crescut, ceea ce înseamnă că aportul său caloric este adecvat …”

 

Scrisoarea concluzionează:

 

Cu cât mă gândesc mai mult la situația acestui copil, cu atât mai mult sunt convins că acest lucru nu se datorează sindromului Munchausen prin transfer.” [Evidențierea adăugată de HIN].

 

Ca asistentă medicală, mama nu și-a pus niciodată întrebări privind siguranța vaccinurilor. Până când copilul ei a fost vătămat

Până la momentul erorii medicului pediatru al Aniyei, dr. Veronica Guel-Valdivia, Anita a fost foarte pro-vaccinare. Ea a fost pregătită ca asistentă medicală și ea a susținut pe deplin vaccinarea. Ea a acceptat cu ușurință vaccinurile recomandate de obstetricianul ei în timpul sarcinii și toți copiii ei au fost complet vaccinați conform programului recomandat.

Anita Vasquez and children May 2018 b& w
De ce este Anita Vasquez ”suficient de bună” pentru a le fi mamă fiilor, dar nu și pentru fetița ei? Fotografie furnizată de familie.

Dacă medicii ar fi recunoscut pur și simplu că vaccinul Gardasil, care nu a fost aprobat pentru sugari, ar putea provoca simptomele bebelușului ei, ea nu ar fi putut niciodată să pună la îndoială vaccinurile sau să investigheze siguranța vaccinului. Ea ar fi continuat să-și vaccineze copiii la timp și le-ar fi recomandat și altora.

Ar fi fost probabil sârguincioasă să le reamintească părinților să-și urmărească medicii și să se asigure că niciun copil nu a primit Gardasil accidental sau un alt vaccin recomandat numai copiilor mai mari.

Abia după câteva luni în care a trecut prin încercări, ea a început să aibă în vedere posibilitatea că, în general, există probleme cu siguranța vaccinului.

Dacă medicii ar fi recunoscut aceasta pur și simplu, probabil că ea nu ar fi început să investigheze niciodată siguranța vaccinului.

Biroul Inspectorului General – Investigarea Fraudelor Medicale

La începutul acestei săptămâni, Anita Vasquez a sunat la Oficiul Inspectorului General din Texas. Biroul lor, a spus ea, investighează frauda. A fost surprinsă să afle că deja investighează existența unei fraude Medicaid, implicată în cazul lui Aniya.

Se pare că cineva din cadrul biroului Medicaid a detectat posibile fraude atunci când au fost facturați pentru spitalizarea Aniyei la Spitalul de Copii din Texas, când analizele sale de laborator sale au fost considerate stabile la 1 și 2 mai. La 2 mai, spitalul a dat-o afară pe mamă și copilul a rămas în spital pentru încă 2 săptămâni.

Cum puteți ajuta

Persoana cu care a vorbit Anita la Biroul Inspectorului General a recomandat ca susținătorii să apeleze Biroul de Relații cu Consumatorii, al Texas CPS, privind cazul Aniyei.

Numărul lor este 1-800-720-7777.

Anita spune că dosarul CPS împotriva lor a fost deschis în mod fraudulos. CPS și Spitalul de Copii din Texas au știut că există motive medicale pentru starea fiicei sale, însă au suprimat dovezile.

În data de 21 iulie 2018, va avea loc o ședință judecătorească la Curtea de Justiție a Judecătoriei Victoria la ora 9:00. Tribunalul se află la adresa 101 N Bridge St, Rm 102, Victoria, TX.

Este planificată o adunare la tribunal, în numele familiei. Publicul este invitat să participe și să aducă declarații (de susținere).

O nouă pagină de Facebook, Bring Aniya Home, a fost creată de susținători, pentru a ajuta la mobilizarea cetățenilor preocupați:

Bring Aniya Home Facebook page

Greg Abbott este guvernatorul statului Texas. El poate fi găsit la (512) 463-2000 sau contactându-l aici. Mulți dintre suporteri îl etichetează cu # GregAbbott. Pagina lui Twitter este aici.

Deputatul Geanie W. Morrison reprezintă districtul familiei Vasquez. Poate fi găsită la (512) 463-0456 sau contactată aici.

Lois Kolkhort este senatorul pentru districtul lor. Poate fi apelată la (512) 463-0118 sau contactată aici.

Urmează un text posibil pe care Anita Vasquez l-a pregătit, pentru apelurile telefonice, e-mailuri și mesaje:

 

”CPS (Supervisor Nicole Green and social worker Megan Morales along with investigators Ashley Dygert, Glenn Mutchla, Nicki Nagel Carver and CPS worker Jarlene Ross from the Victoria, Texas CPS office along with Shawna Cueves of San Antonio Texas) continued to commit medical neglect by not telling foster parents or maternal grandmother of Aniya’s adrenal insufficiency and pituitary cyst until AFTER the grave danger they put Aniya in when she was life flighted in a helicopter on 7/3/2017 and was facing grave danger from HYPERKALEMIA & low sodium!!!

Aniya was life flighted on 7/3/17 due to the ongoing medical neglect from CPS in which CPS possessed medical records which gave Aniya evidence proving there was a found pituitary cyst and adrenal insufficiency yet neglected to reveal [despite] Aniya’s mother’s concerns!!!!

They found a diagnosis and abnormal medical findings yet medically neglected Aniya ultimately leaving Aniya to be life flighted back to Texas Children’s Hospital and wrongfully placed in foster again where CPS continued to ignore Aniya’s found pituitary cyst and adrenal insufficiency!!! Again, this neglect deprived Aniya of necessary medical interventions and treatment.”

 

În traducere:

 

” CPS (Supervizorul Nicole Green și lucrătorul social Megan Morales, înpreună cu investigatorii Ashley Dygert, Glenn Mutchla, Nicki Nagel Carver și lucrătorul CPS Jarlene Ross Biroul CPS Victoria, Texas împreună cu Shawna Cueves din San Antonio, Texas) a continuat să comită neglijare medicală, nespunând asistenților maternali sau bunicii materne de insuficiența adrenală a Aniyei și de chistul pituitar, decât DUPĂ ce au pus-o pe Aniya într-un grav pericol, când a fost preluată de un elicopter pentru salvarea vieții, pe 7/3/2017 și s-a confruntat cu un pericol grav din cauza HIPERKALEMIEI & nivelului scăzut de sodiu !!!

Aniya a fost transportată în zbor pentru salvarea vieții pe 7/3/17 din cauza neglijării medicale continue din partea CPS, prin care CPS, deși avea dosare medicale care au furnizat dovezi despre Aniya dovedind existența unui chist pituitar și a insuficienței adrenale, a neglijat totuși să le dezvăluie [în ciuda] preocupărilor mamei Aniyei! !!

Ei au găsit un diagnostic și anomalii medicale, dar totuși au neglijat-o din punct de vedere medical pe Aniya, ajungând în cele din urmă ca Aniya să fie transportată în zbor pentru salvarea vieții la Spitalul de Copii din Texas și din nou trimisă greșit în plasament, unde CPS a continuat să ignore chistul pituitar al Aniyei și insuficiența adrenală !!! Din nou, această neglijare a privat-o pe Aniya de intervențiile și tratamentele medicale necesare.”

 

Acest articol poate fi comentat pe MedicalKidnap.com.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button