X

Meditație teologică la… Scufiţa Roşie

Meditație teologică la povestea Scufiței Roșii, a părintelui Claudiu Melean.

Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. curioasa interpretare. nu m.as fi gandit niciodata. sa va zic un colind vechi, mai putin cunoscut, in aceeasi manlera. m.o trimis maica la stana numa’ cu bota in mana. si trecand eu prin padure o sarit lupu’ la mine. stai lupe si nu te da ca uite, am bota mea. stai lupe nu fi falos ca azi s.a nascut Hristos. din Fecioara Preacurata si din Duhul de la Tata. ca sa mantuie lumea toata. (fiecare vers se canta de doua ori).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!