X

Soros ARUNCĂ 5 milioane de dolari pentru BLOCAREA judecătorului lui Trump

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Grupul de lobby american Demand Justice s-a angajat în lupta pentru împiedicarea numirii judecătorului Brett Kavanaugh la Curtea Supremă.

 

Grupul Demand Justice s-a declarat gata să cheltuiască 5 milioane de dolari pentru blocarea lui Kanavaugh

Demand Justice este finanțat de o asociație fără scop lucrativ numită Sixteen Thirty Fund (STF).

Open Society Policy Center (OSPC), una dintre principalele organizații ale lui George Soros, este una dintre cele trei entități care finanțează Sixteen Thirty Fund. STF a aprimit între 2012 și 2016 contribuții de 2,2 milioane de dolari de la OSPC.

OSPC se confundă practic cu Open Society Foundations (OSF), rețeaua „filantropică” a lui Soros. OSPC nu are angajați proprii, de activitățile sale ocupându-se angajații Fundațiilor, care sunt remunerați pentru asta.

Documentele publice arată că cel puțin cinci donatori au dat 13,3 milioane de dolari pentru Sixteen Thirty Fund, ceea ce reprezintă 63% dintre donații, scrie Dreuz.

STF operează ca un comanditar financiar pentru Demand Justice. Ca atare, Demand Justice nu trebuie să completeze declarații de impozite sau să facă publice numele donatorilor săi.

Numirea lui Brett Kavanaugh ar face ca instanța supremă a Statelor Unite să devină majoritar conservatoare (5-4), ceea ce i-ar facilita lui Trump punerea în aplicare a agendei sale.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

    1. “Cercetătorii suedezi de la Universitatea din Lund au ajuns în 2017 la o concluzie halucinantă: cea mai eficientă măsură anti-poluare este să ai mai puțini copii. Potrivit unui studiu din iulie 2017 publicat în Environmental Research Letters, orice copil nenăscut ar echivala cu o reducere a poluării de 58,6 tone de bioxid de carbon pe an. Aiuritoarea cifră este rezultatul unui calcul complicat, în care se face o estimare a emisiilor poluante pe care un individ le produce într-o viață la care se adaugă cele ale tuturor descendenților săi, suma fiind ponderată cu gradul de rudenie și cu durata medie de viață.”
      Normal ca trebuiau sa fie suedezi, sa vad cum ii conving pe imigrantii musulmani sa nu mai faca cate zece copii.

  1. MEGA HALUCINANT

    ma uitam la tv si am vazut pe streinu cercel ca zicea ca si baietii trebuie vaccinati cu HPV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button