X

Tragedia micutei Sarah intr-o lume perfecta si fara Dumnezeu

Copil mort la cinci ani după un avort eșuat și o serie de injecții nereușite în cap

În iulie 1993, o mamă în vârstă de 15 ani a fost adusă la serviciile de îngrijire a sănătății pentru femei pentru a-și întrerupe sarcina, în fazele târzii ale sarcinii. De fapt, era o sarcină atât de avansată încât copilul era deja în poziția de ieșire.

Încă nu și-a perfecționat metoda de inducere a avortului, potrivit lui Tiller, „a injectat capul copilului, în două locuri, pe partea stângă a frunții deasupra sprancenei și la baza craniului, cu clorură de potasiu, lăsând urme permanente de arsură și cicatrici ale acului.”

Când tânăra mamă s-a întors a doua zi pentru procedura de avort propriu-zis, s-a constatat că bebelușul nu a murit, după cum se intenționa, din injecțiile letale în cap. Mama a fost trimisă într-un spital local unde copilul s-a născut, înfășurat într-o pătură și lăsat într-un pătuț să moară.

În mod surprinzător, după 24 de ore, copilul a continuat să trăiască, în ciuda faptului că nu fusese curățată, cordonul ombilical era încă atașat și nu primise nici o hidratare sau hrană. Unei asistentă medicală i-a fost milă de copil și a contactat un avocat, care, la rândul său, a contactat o familie iubitoare care a adoptat fetița pe care au numit-o Sarah.

Deși doctorii au spus că Sarah nu va supraviețui opt săptămâni, sub îngrijirea iubitoare a noii familii, ea a trăit timp de cinci ani. Atacul lui Tiller asupra lui Sarah a afectat creșterea ei și i-a lăsat creierul deteriorat, orb, și în imposibilitatea de a merge. Cu toate acestea, membrii familiei ei nu au considerat-o niciodată o povară și au fost binecuvântați să facă parte din viața ei scurtă.

A fost remarcat la serviciul său memorial că Tiller a reușit să o omoare pe micuța Sarah, dar i-a luat cinci ani să o facă.

Această poveste tragică ilustrează nu numai depravarea unui om care ar putea ucide copii nevinovați într-o manieră atât de barbară, ci și o mărturie a prețuirii fiecărei vieți individuale.

Categorii
Avort
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!