X

Facebook interzice Declarația de Independență si o semnalează ca “discurs bazat pe ură”…

de null
AP Photo / Francois Mori, Edit: BNN

Natural News: Facebook bans the Declaration of Independence, flags it as “hate speech” … then newspaper editor who posted it APOLOGIZES to the Zucker-king

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Facebook interzice declarația de independență, o semnalează ca “discurs de bazat pe ură”… apoi editorul ziarului care a postat își cere iertare Zucker-regelui

(Natural News) În cel mai recent apel de trezire, despre faptul că cenzura Facebook, Google, YouTube și Twitter este complet necontrolată, Facebook a interzis recent o postare care conținea o secțiune a Declarației de Independență. 

The Vindicator, o publicație locală din orașul Texas, partaja textul din document când Facebook i-a interzis acest lucru, citând indicațiile “discursului bazat pe ură”. Raportează The Vindicator:

Undeva în punctele 27-31 din Declarația de Independență, Thomas Jefferson a scris ceva pe care Facebook îl consideră agresiv.

În zilele care au precedat Ziua Independenței, The Vindicator a provocat cititorii săi de pe Facebook să citească Declarația de Independență. Pentru a înlesni înțelegerea acestui document scurt, dar formidabil din punct de vedere istoric, ziarul a împărțit Declarația în 12 secțiuni mici și a postat câte una în fiecare dimineață, în perioada de 24 iunie și 4 iulie.

Primele nouă părți au fost postate conform programului, însă partea 10, care constă în paragrafele 27-31 din Declarație, nu au apărut. În schimb, The Vindicator a primit un avertisment de la Facebook spunând că postarea “merge împotriva standardelor noastre privind discursul bazat pe ură”.

Apoi, Facebook a cerut publicației The Vindicator să revizuiască conținutul paginii sale și să elimine orice nu respectă politicile Facebook.

Desigur, Facebook găsește libertatea a fi agresivă

Nimeni nu este surprins să afle că Facebook, Google, YouTube și alți giganți ai tehnologiei continuă să interzică vorbirea pro-libertate. YouTube, de exemplu, continuă să-mi interzică întregul canal fără nici un motiv justificat. (Lansez un canal REAL.video ca o alternativă la YouTube, care după cum știți funcționează într-o etapă beta la http://beta.real.video).

Între timp, Facebook a înlăturat marile canale de sănătate pe cale naturală din rețeaua sa într-un număr foarte mare, practic efectuând un fel de “epurare etnică online” împotriva nutriționiștilor, medicilor naturiști, medicilor holiști și a medicilor chinezi.

După ce a fost aclamat de critici, Facebook și-a inversat interdicția și a restabilit postarea.”Facebook și-a cerut scuze unui ziar din Texas, după ce a marcat un mesaj care conține text din Declarația de Independență ca “discurs de bazat pe ură”, raportează Breitbart News .

Editorul fără coloană al The Vindicator își cere iertare către Facebook, se plânge ca un subiect patetic, neputincios, ascultător al regelui

Pe masura ce se întâmplă acest lucru, Casey Stinnett, editorul șef al The Vindicator, în mod patetic, fără coloană vertebrală, se pleacă la picioarele lui Mark Zuckerberg, scriind: “… sa fiu sincer, există o bucată bună din acel pasaj care ar putea fi considerată urâcioasă” De asemenea, el continuă să-i aprecieze pe tiranii Facebook pentru restaurarea postării, susținând că “oamenii buni de la Facebook au restabilit postarea care face obiectul acestui articol. “(Oameni buni? Serios?)

Cu alte cuvinte, dupa ce i-a fost interzis să posteze extrase ale unuia dintre cele mai istorice documente pe care națiunea noastra le-a cunoscut vreodată, acest redactor își cere iertare pentru că a făcut acest lucru, apoi se pleacă la picioarele lor și le mulțumește pentru restabilirea contului. Oare Stinnett nu are nicio idee despre ironia pe care o invocă în timp ce se închina Zucker-regelui Facebook, care i-a interzis postarea despre un document care a declarat independența exact față de o asemenea tiranie și sclavagism? Oare Stinnett chiar a citit ceea ce spune declarația? Întreaga chestiune a documentului este despre faptul că bărbații liberi (și femeile) nu ar mai trebui să cerșească vreunui rege permisiunea de a spune ce doresc sau de a trăi viața pe care doresc să o trăiască.

Stinnett continuă să explice că ar putea să nu mai posteze declarația de independență din teama că Facebook i-ar putea închide întreaga sa pagină. “Astfel, prin eliminarea postării din această dimineață pune The Vindicator într-o stare de nedumerire asupra continuării trimiterii ultimelor două părți ale Declarației programate pentru mâine și miercuri. Dacă Facebook ar găsi în ele ceva ofensiv, The Vindicator ar putea să își piardă pagina de pe Facebook “, spune el ca un liberal bun, ascultător care cedează puterea unui tiran autoritar.

Privește, omule, ești un american! Ești texan! Dacă nu puteți găsi o doză suficientă de curaj în traista dvs. pentru a posta Declarația de Independență într-un forum public, apoi să demisionați de la locul de muncă, să închideți ziarul și să nu vă prefaceți că sunteți în afacerea cu informații. E evident că ești un apologet liberal patetic care se preface că e istoric.

M-am săturat de acești pretendenți patetici, care doresc doar să liniștească tiranii de la Facebook, Google și YouTube. Dacă nu doriți să trăiți într-o națiune liberă care respectă libertățile individuale și Primul Amendament, rupeți pașaportul și emigrați în Venezuela, unde sunt sigur că veți găsi mirosul de foamete și moarte în masă, în conformitate cu preferințele dvs. de stânga.

 

BREIBART: Facebook Apologizes for Censoring Declaration of Independence as ‘Hate Speech’

Facebook își cere iertare pentru cenzurarea Declarației de Independență ca “Discurs de bazat pe ură”

Facebook și-a cerut iertare unui ziar din Texas după ce a marcat un post care conținea text din Declarația de Independență ca “discurs bazat pe ură”.

După cum a raportat miercuri Breitbart News:

Facebook a eliminat un extras din Declarația de Independență a Statelor Unite, susținând că textul a încălcat politicile rețelei sociale cu privire la “discursul de bazat pe ură”.

The Vindicator din Liberty County încărca Declarația de Independență în secțiuni pe pagina lor de Facebook, iar a zecea parte avea să fie eliminată de rețeaua socială.

Următoarea porțiune de text a fost exclusă de Facebook ca fiind “discurs bazat pe ură”:

El a abdicat de la guvernare aici, prin declararea noastră în afara ocrotirii sale și ducând război împotriva noastră.

El a jefuit mările noastre, a devastat limanurile noastre, a ars orașele noastre și a distrus viețile poporului nostru.

În acest moment își transportă marile armate de mercenari străini pentru a desăvârși lucrările morții, pustiirii și tiraniei, care au început deja cu circumstanțele cruzimii și perfidiei cu greu asemuite de cele mai barbare vremuri, și cu totul nevrednice de conducerea unei națiuni civilizate.

El i-a constrâns pe dragii noștri Cetățeni captivi în mările întinse să ridice armele împotriva țării lor, să devină călăi ai prietenilor și ai fraților lor sau să piară prin mâinile lor.

El a semănat răscoale interne printre noi și s-a străduit să aducă asupra noastră locuitorii frontierelor noastre, indienii sălbatici și nemiloși, a căror regulă de război cunoscută este o distrugere necondiționată a tuturor vârstelor, sexelor și condițiilor.

Casey Stinnett, redactorul șef al The Vindicator din Liberty County, suspectează că termenii “indienii sălbatici” ar fi declanșat “programul de filtrare” al Facebook. El a spus că cenzura este o “acțiune automată”.

Stinnet a scris: “Acest lucru este frustrant, dar editorul dvs. este un istoric, și pentru a vă bucura de studiul istoriei, o persoană trebuie să iubească ironia. Este o ironie foarte mare că cuvintele lui Thomas Jefferson ar trebui acum să fie cenzurate în America.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Si la noi este o ironie si mai mare ca trebuie sa ne autocenzuram cand ne referim la o anumita etnie, altfel dam nas cu justitia!!! E frustrant si pentru noi, chiar periculos, iar acea etnie nu-si cere scuze pentru asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button