X

Părintele Arsenie Papacioc: Dacă grecii ne vând, îi trecem la adversari! Mai presus de toate să păstram unitatea între noi, ortodocșii!

Categorii
Părintele Arsenie Papacioc
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Cred că grecul Sava Lavriotul, după ce a fost la Bănceni și a văzut ceea ce a realizat ÎPS Longhin acolo, e cam invidios pe ÎPS. Longhin. Acum monahul Sava Lavriotul a virat-o la 180 de grade, și cu atât mai mult îl critică pe ÎPS. Longhin. Sper să nu mai fie și alți greci invidioși pe singurul ierarh român anti-ecumenist, și sper să nu fie nici grecii, așa, în general, invidioși pe români..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.