X

Academia Română se OPUNE ,,Strategiei Naționale pentru Educație Parentală”

de null

For consultativ privind Strategia Națională pentru Educație Parentală, Academia Română a răspuns, prin intermediul vicepreședintelui Răzvan Theodorescu, răspicat:

„Domnule, familia normală, adică cea formată din bărbat și femeie, trebuie să-și facă datoria în continuare. Nu este de dorit ca altcineva să preia aceste sarcini de educare a copiilor. Ce este de fapt toată această acțiune? O maimuțăreală a unor excese europene care nu au ce căuta în spațiul civilizat. Și aici nu este vorba nici de tradiție, nici de conservatorism, nu! Este vorba despre normalitate”.

Răzvan Theodorescu nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume:

„Toată această tevatură cu homosexuali și lesbiene este o aberație, iar noi n-avem nevoie de așa ceva! Sunt aspecte care țin de patologie, anumiți oameni sunt bolnavi. Îi respect, le respect alegerile, suntem cu toții liberi, dar să se manifeste cu discreție. Să nu-i transformăm în modele! E clar că trebuie să ne opunem, de pildă, adoptării copiilor de către cuplurile de homosexuali. Societatea noastră nu este pregătită pentru astfel de situații”.

Ultima tușă:

„Dorința statului de a interveni în treburile părinților prin intermediul școlii este, așadar, o absurditate. Mă rog, ar fi vorba și despre o anumită slugărnicie a politicienilor noștri în relația cu Europa. Ca să scurtez, Academia Română se opune acestei inițiative”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-familie
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Cine a citit Noul Testament trebuie să știe ce este cu astfel de oameni, anume că ei neascultând de cel bune și firești, sunt lăsați de capul lor, adică după propria lor minte și astfel ajung „diferiți” de majoritatea care totuși ascultă măcar un pic de glasul conștiinței lor. Așa că mă cam mir de ce Biserica Ortodoxă nu a luat (încă) poziție față de aceste lucruri, căci este clar că aceste discipline, dacă Educația parentală poate fi numită disciplină, suntla poli diferiți sau se contrazic. Este foarte curios să avem două discipline care se contrazic una pe cealaltă. Noi știm că disciplina Religie conduce la mântuire prin toate căile ei. Atunci cum rămâne cu disciplina care i se opune? Să nu ne prefacem că nu înțelegem că așa stau lucrurile. Doamne ajută !

 2. Te rog…. din suflet, da si tu sfoara în tara dupa grupa AB pozitiv…Daca cineva e dispus sa doneze sânge…pentru o fetita cu aplazie medulara … Este la spitalul Fundeni (Bucuresti) , sectia de Pediatrie , are 11 ani , se numeste Tudor Alexandra Mihaela si pâna la operatie face transfuzii zilnice. Altfel moare. Macar da mai departe!!! Nu-i greu!!!
  DOAMNE AJUTA!!
  (un simplu forward ajuta o viata de ingeras)

  1. „Mesaj umanitar fals pe Facebook. Directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Bucureşti: L-au distribuit, dar nu au venit să doneze

   Un mesaj în care se făcea apel pentru donare de sânge necesar unei fetiţe de 11 ani, internată la spitalul Fundeni, a apărut joi pe reţelele de socializare. Oamenii au distribuit apelul, iar unii s-au interesat la unitatea medicală, descoperind că este vorba despre un caz din 2009.”

   http://www.mediafax.ro/social/mesaj-umanitar-fals-pe-facebook-directorul-centrului-de-transfuzie-sanguina-bucuresti-l-au-distribuit-dar-nu-au-venit-sa-doneze-16721242

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.