X

#TEDogate: La un seminar TEDx se face apel la public pentru acceptarea pedofililor

de null

#TEDogate: TEDx Workshops Call on Public to Accept Pedophiles

#TEDogate: La un seminar TEDx se face apel la public pentru acceptarea pedofililor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Câteva precizări: TED, de la Technology, Entertainment, Design, este brandul conferințelor în care unii dintre cei mai importanţi gânditori şi activiști ai lumii sunt invitați să împărtășească informații din domeniile de care sunt pasionați.  TED își definește misiunea ca ”idei care merită să fie răspândite”.

 

TEDx se referă la evenimente organizate în mod independent. În spiritul ideilor care merită răspândite, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care aduc oamenii împreună pentru a împărtăși o experiență asemănătoare TED.

 

La un eveniment independent TEDx recent, a fost prezentă o invitată care promovează acceptarea pedofililor în societate.

 

Organizația TED s-a distanțat marți de un eveniment, care a găzduit o studentă germană la medicină, de la Universitatea din Würzburg, într-o conferință intitulată ”De ce percepția noastră asupra pedofiliei trebuie să se schimbe” (https://www.dailymotion.com/video/x6m9h2e).

În cadrul evenimentului organizat independent, care a avut loc pe 5 mai (https://www.ted.com/tedx/events/24068), studenta Mirjam Heine a discutat despre modul în care pedofilii ar trebui să fie acceptați de societate, dar trebuie, de asemenea, să fie încurajați să nu acționeze conform dorințelor lor sexuale.

Folosind povestea lui ”Jonas”, un pedofil pe care ea l-a întâlnit, atras numai de fetițele cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, Heine încearcă să facă o distincție între persoanele care abuzează sexual copii și pedofilii care nu abuzează de copii.

 

”Să fie foarte clar aici: abuzarea copiilor este greșită fără îndoială, dar un pedofil care nu abuzează copii nu a făcut nimic rău”, spune Heine.

 

Vorbitoarea susține că excluderea și izolarea pedofililor de către societate ar putea să îi încurajeze, în schimb, să comită abuzuri sexuale asupra copiilor.

 

”Potrivit cercetărilor actuale, pedofilia este o orientare sexuală neschimbată la fel ca, de exemplu, heterosexualitatea. Nimeni nu alege să fie un pedofil. Nimeni nu poate înceta să mai fie unul.”

”Este responsabilitatea noastră să reflectăm și să depășim sentimentele negative despre pedofili și să îi tratăm cu același respect cu care îi tratăm și pe alți oameni.”

”Putem face ca Jonas să simtă că el rămâne un membru valoros al societății noastre, deși este un pedofil”, spune Heine.

”Ar trebui să acceptăm faptul că pedofilii sunt oameni care nu și-au ales sexualitatea și care, spre deosebire de majoritatea dintre noi, nu vor putea să o trăiască liber dacă vor să ducă o viață dreaptă”, adaugă ea.

”Nu ar trebui să creștem suferința pedofililor prin excluderea lor, prin învinuirea lor și batjocorirea lor. În acest sens, le mărim izolarea și crește șansa abuzului sexual asupra copiilor.”

 

O pagină de pe site-ul evenimentelor TEDx (https://www.ted.com/tedx/events/24068) conținea un rezumat al prelegerii lui Heine:

Distanțându-se de conținutul lui Heine, TEDx Talks a eliminat conținutul prelegerii și mai multe re-încărcări ale videoclipului de pe Youtube, care conțin acum notificările de eliminare, afirmând că nu mai sunt disponibile datorită pretențiilor de copyright ale TED Talks.

Infowars a cerut lămuriri la TED, în legătură cu chestiunea. Am fost îndrumați la o postare din TED Blog (https://blog.ted.com/tedx-talk-under-review/) în care se precizează:

”Un eveniment TEDx organizat independent a postat recent și apoi a eliminat o discuție de la canalul YouTube TEDx, pe care organizatorul evenimentului a intitulat-o: `De ce percepția noastră asupra pedofiliei trebuie să se schimbe`.”

 

Postarea de pe blog, care a fost actualizată miercuri, indică, de asemenea, că TED ”nu a fost informat” că organizatorul TEDx a șters videoclipul, dar a susținut că ”decizia de a elimina discuția [de pe Youtube] a fost la cererea vorbitoarei, pentru siguranța ei”.

 

”În revizuirea prelegerii în discuție, noi, de la TED, credem că citează cercetări deschise la interpretări eronate grave”, scrie în blog.

 

”TED nu susține sau sprijină pedofilia”.

 

”Acum revizuim discuția pentru a determina cum să procedăm mai departe”.

 

”Până când vom putea revizui această discuție potențial vătămătoare pentru spectatori, vom elimina orice copie ilegală a discuției, postată pe Internet”.

 

Ulterior, conținutul postării a fost actualizat, precizând următoarele:

 

”Un eveniment TEDx organizat independent a postat recent și apoi a eliminat o discuție de la canalul YouTube TEDx, pe care organizatorul evenimentului a intitulat-o: `De ce percepția noastră asupra pedofiliei trebuie să se schimbe`.”

 

”Evenimentele TEDx sunt organizate independent de conferință anuală principală TED, fiind aproximativ 3.500 de evenimente organizate în fiecare an, în mai mult de 100 de țări. Organizația non-profit TED nu controlează conținutul evenimentelor TEDx.”

 

”Această discuție și eliminarea ei au fost aduse recent în atenția noastră. După examinarea discuției, credem că aceasta citează cercetări deschise la interpretări eronate grave. Acest lucru i-a determinat pe unii spectatori să interpreteze discuția ca pe un argument în favoarea unei practici ilegale și dăunătoare.”

 

”Mai mult, după ce am contactat organizatorul, pentru a înțelege motivul pentru care a fost eliminat clipul, am aflat că vorbitoarea a cerut ea însăși să fie scoasă de pe internet, deoarece în urma acestei prelegeri avea îngrijorări serioase cu privire la propria sa siguranță.”

 

”Politica noastră este și a fost întotdeauna să eliminăm discuțiile vorbitorilor, atunci când aceștia solicită acest lucru. De aceea susținem decizia organizatorului TEDx de a respecta dorințele acestei vorbitoare și de a menține discuția offline.”

 

”Vom continua să eliminăm orice copie ilegală a discuției, postată pe Internet”.

 

Nu este clar modul în care încărcările videoclipului sunt considerate ”copii ilegale”, deoarece TED publică videoclipuri în conformitate cu acordurile de licențiere Creative Commons, fără a menționa că TED îndeamnă utilizatorii la a-și răspândi conținutul: ”Vă încurajăm să împărtășiți prelegerile TED în condițiile licenței noastre Creative Commons BY-NC-ND” (https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/), care permite ”copierea și redistribuirea [materialului] în orice mediu sau format”.

La un eveniment separat TEDXSittardGeleen (http://www.tedxsittardgeleen.nl/news/press-release-2018/) din Olanda, intitulat “Misbehaving Beautifully” (”Să ne purtăm urât în mod frumos”), o prelegere prezentată de psihologul și criminologul Madeleiene van der Bruggen în aprilie, a solicitat, de asemenea, publicului să ”se maturizeze în legătură cu pedofilia”.

Iată un rezumat al discursului lui van der Bruggen din descrierea canalului Youtube al TEDx Talks:

În această transcriere a unei părți din prelegerea lui van der Bruggen, ea îndeamnă la acceptarea socială a pedofililor, spunând ca după aceasta ei vor fi mai dispuși să caute tratament:

”Deci, acum cum putem fi deschisi cu privire la problemă? Cum putem sfărâma tabuul? În primul rând, să ne oprim de la ură, să ne oprim cu ecourile negative din mass-media și să nu mai aruncăm pietre în casele infractorilor [sexuali]. Pentru că aceasta nu ne va duce nicăieri. Nu va rezolva niciodată această problemă. Dar mai degrabă vă rog să fiți raționali în legătură cu această problemă. Să vorbim despre asta. Să fim deschisi și să fim o societate matură. Ce-ar fi dacă fiul tău s-ar apropia de tine într-o zi și ți-ar spune că se luptă cu sentimente pedofile? L-ai bate sau ai vrea să-l ajuți?”

Deocamdată, discursul lui van der Bruggen (https://www.youtube.com/watch?v=egiBgmvv8wA) încă este disponibil publicului:

Programul TEDx este descris ca fiind ”creat în spiritul misiunii TED, idei care merită să fie răspândite. Sprijină organizatorii independenți care doresc să creeze un eveniment asemănător TED în propria lor comunitate”.

Partenerii TED includ: Bose, Ford, IBM, Delta, Target și Toyota.

NPR (National Public Radio) găzduiește și co-produce ora de radio TED.

 

Știrile despre conferințele de acceptare a pedofililor au loc în timp ce Congresul se mișcă pentru a promova o legislație cunoscută sub numele de ”Creeper Act”, care interzice în Statele Unite importul și transportul păpușilor sexuale sub formă de copii, datorită teoriei că roboții ”întăresc, normalizează și încurajează comportamentul pedofil, supunând mai mulți copii riscului de a li se face lucruri rele”, potrivit susținătorului proiectului de lege, congresmanul Dan Donovan.

 

Urmăriți @AdanSalazarWins

Facebook: https://www.facebook.com/adan.salazar.735

https://youtu.be/MgJ1fVVwyIw

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. http://ortodoxinfo.ro/2018/03/28/fereastra-overton-sau-cum-manipuleaza-societatea-activistii-imoralitatii-pentru-a-impune-absurdul-ca-firesc/

    Schema generală a „Fereastrei OVERTON”: De la IMPOSIBIL la LEGE!

    Iată, pe scurt, cum se traduce literar Schema „Fereastra OVERTON”:

    Pasul 1. – Într-un moment de OPORTUNITATE politică se reîncălzește o ciorbă, adică i se prezintă opiniei publice o IDEE/PROBLEMA ce este cunoscută în societate ca fiind IMPOSIBILĂ, de NEACCEPTAT;
    Pasul 2. – Se dezbate IDEEA/PROBLEMA de către specialiștii în domeniu ca fiind o soluție RADICALĂ, nu de neconceput, așa cum este cunoscută în societate;
    Pasul 3. – Se arată că IDEEA/PROBLEMA poate fi ACCEPTABILĂ și poate funcționa în anumite circumstanțe;
    Pasul 4. – Se mută „Fereastra OVERTON” în zona RAȚIONALĂ, pas în care media începe să joace un rol foarte important în manipularea populației;
    Pasul 5. – Se prezintă IDEEA/PROBLEMA ca fiind deja POPULARĂ, răspândită în societate – media și lobbyști fac tot jocul;
    Pasul 6. – Se mută „Fereastra OVERTON” în zona legalizării problemei ca fiind o oportunitate politică – adică politicienii promulgă o LEGE! Manipularea și-a atins scopul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button