X

Tâlcuirea lui Virgil Maxim la proorocia lui Agatanghel de la 1273, despre Mișcarea Legionară

de null

Image result for Arhanghelul Mihail Mişcarea Legionară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Proorocia lui Agatanghel, trăitor în insula Rhodos, despre România şi Mişcarea Legionară

În vremea aceea (1920), va apare în ţara aşezată pe Carpaţi până la Dunăre, ţara de la gurile Dunării, sau ţara Lupului, va apare Fiul Omului încins cu sabia de arhanghel. Acesta va face o organizaţie numita Legheon, iar membrii acestei organizaţii vor fi persecutaţi, vor fi închişi, omorâţi la răspântii de drumuri, mulţi vor fugi peste hotare persecutaţi fiind de capul statului şi de poporul vrăjmaş lui Dumnezeu. Şi în timpul acesta tot poporul acesta de pe Carpaţi şi alte popoare vor intra în mare suferinţă, dar după o vreme, Maica Domnului şi Sfântul Ioan va aduna sângele lor în potire şi se va prezenta cu el în faţa tronului Fiului Său. Şi nu pentru vrednicia lor, ci pentru rugăciunile Maicii Sfinte, cei ce vor mai fi rămas vii vor fi scoşi afară din temniţe”.

PROFETIA LUI AGATANGHEL, traitor la 1273 in insula Rhodos

Comentariul lui Virgil Maxim

„Fraţilor, noi suntem obiectul acestei minuni! Ne cutremurăm gândindu-ne de atenţia care ni s-a dat, nu pentru vrednicia noastră, ci pentru rugăciunile Maicii; e un dar special pe care Maica Domnului îl face neamului nostru, să mijlocească la Fiul ei rugăciuni pentru noi, pentru condiţia noastră. Noi am fost obiectul acestei minuni, pe noi ne-a scos Maica Domnului din închisoare! Şi socotesc eu că nu ne-a scos la întâmplare. Deci până la eliberarea noastră noi am putut să urmărim împlinirea acestei proorocii care este pe 700 de ani, 1273-1973. Rămâne să se împlinească această ultimă parte a proorociei, care continuă:

Şi atunci va porni de pe culmile acestei ţări o acţiune de încreştinare a tuturor neamurilor, şi aici noi ne-am cutremurat. Iată deci misiunea neamului nostru, iată harul pentru care Maica Domnului a intervenit. Noi nu suntem decât nişte mărturisitori; din punct de vedere biologic suntem terminaţi, dar din punct de vedere spiritual avem datoria de a lăsa nişte mărturii pentru generaţiile care ne urmează, şi dumneavoastră, care sunteţi tineri, vă revine o misiune extraordinară, şi trebuiesă vă pregătiţi foarte serios pentru acest act de jertfă pe care va trebui să-l prestaţi în faţa lumii întregi.

Dacă noi am avut misiunea să mărturisim aici, deşi în toată lumea s-a răspândit despre aceasta, dumneavoastră va trebui să preluaţi această ştafetă pe plan mondial, şi iată, zic eu că bătălia deja a început. Orice minune este contestată, pentru că mărturisitorul nu vorbeşte de la sine, el este un investit haric şi săvârşeşte un act de continuitate. Niciodată apostolii, mai pe urmă ucenicii lor, şi episcopii şi preoţii, nu s-au auto-investit; ei au primit investitura invocându-se asupra lor harul special al preoţiei.

Când Dumnezeu alege, rânduieşte mai bine zis, ca cineva să realizeze şi din punct de vedere social o lucrare în planul istoric, îl pregăteşte încă din pruncie, în chip potenţial el posedă nişte daruri pe care le dezvoltă, îşi dă seama de ele, le face să ajungă la formele cele mai înalte, şi putem să ne dăm seama de ce toţi care au fost pe linia aceasta a mărturisirii, de ce n-au cedat în faţa tuturor adversităţilor şi adversarilor, văzuţi şi nevăzuţi: pentru că aveau conştiinţa misiunii pe care trebuiau să o îndeplinească… Noi avem certitudinea că nu suntem înafara harului pentru faptul că ori de câte ori am făcut această mărturisire a adevărului ni s-au opus cei care n-au putut să-şi justifice actele pe care le-au săvârşit”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Se pare, după cum spune Virgil Maxim precum că „bătălia deja a început”, că noi suntem (generația noastră) cei care trebuie să ne pregătim foarte serios pentru a putea duce mai departe ultima parte a proorociei lui Agatanghel. Acum este o vreme de întărire a noastră, de antrenament cum s-ar spune. Dacă vom fi conștienți că avem de dus o misiune sfântă până la capăt, atunci ne-am înțeles ROSTUL nostru. Doamne ajută !

  2. „Şi atunci va porni de pe culmile acestei ţări o acţiune de încreştinare a tuturor neamurilor”.
    Este sigur vorba despre România? Pentru că cu o ierarhie care a semnat în Creta FĂRĂ NICI O EXCEPȚIE, cu preoți care în proporție de 99% ascultă de această ierarhie, cu apartenența BOR la CMB de aproape 60 de ani, nu se îndeplinesc condițiile unei acțiuni de încreștinare a tuturor neamurilor. Mi separe că ne îmbătăm cu apă rece. Poate că situația se va schimba în bine la un moment dat, dar deocamdată se vede doar că situația s-a înrăutățit.

  3. da…din pacate situatia s-a inrautatit si nu stiu daca generatia actuala de tineret va fi in stare de asa ceva..Presiunile dusmanilor crestinismului sunt tot mai mari pt.ca ei stiu de aceasta misiune a noastra si vor cauta sa impiedice aceasta…nu stiu daca vom fi vrednici de asemenea misiune …in conditiile care se vad acuma pe plan religios.Doar exemplu prin martiriul nostru ..care ni se pregateste deja prin legea antisemitismului ,la care iar nimeni nu prea reactionam …ci dormim!..spre a noastra pieire!!!

  4. Domnule R mare dreptate aveți;pentru a înfăptui ceva memorabil,un popor trebuie să fie cât de cât curat spiritual prin faptele ce le săvârșește;poporul român prin ce se deosebește de celelalte popoare sectare si păgâne?prin faptul că suntem în primele națiuni la avorturi,implicit cred că primul la a alege varianta de a nu procrea;la faptul că preotii si monahii români accepta tacit sau pe fata ecumenismul;la chestia ca avem bărbații care numai sunt barbati decât atunci când beau;așa că trebuie să fim realiști si sa ne gândim că un eveniment,o organizație cum a fost Mișcarea Legionară la noi nu va mai avea loc prea curând;poate chiar deloc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button