X

Vladimir Putin și Petro Poroșenko au decis pașii următori în implementarea Acordului de pace de la Minsk

Related image

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, au purtat joi o discuție telefonică despre implementarea Acordului de pace de la Minsk, relatează agenția de presă RIA, citată de Reuters.

Conform unor surse, Vladimir Putin i-a spus lui Poroșenko despre lipsa unor alternative la acordul de la Minsk. Ucraina dorește implementarea părții cu privire la securitate din Acord, scrie mediafax.ro.

Președintele Ucrainei a scos în evidență importanța intensificării eforturilor în cadrul Formatului din Normandia, cu scopul de a trimite militari ONU să mențină pacea în partea ocupată din Donbas. Aceasta este o condiție importantă în implementarea acordului de la Minsk, informează agenția de presă de stat din Ucraina.

De asemenea, în cadrul convorbirii telefonice, Poroșenko i-a cerut lui Putin eliberarea deținuților politici ucrainieni ținuți în închisorile rusești și în teritoriile ocupate.

Categorii
Externe
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. intro descoperire a unui cresin din Rusia se spune ca v. Putin din 2007 nu mai este in viata, si ca cei ce ies in locul lui sunt actori cu masca din silicon, pentru informatii cautati in google pozele pina la 2007 ale lui putin si vedeti cum iau crescut obrajii, si au disparut sacii de sub ochi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.