X

Vladimir Putin și Petro Poroșenko au decis pașii următori în implementarea Acordului de pace de la Minsk

de null
Related image

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, au purtat joi o discuție telefonică despre implementarea Acordului de pace de la Minsk, relatează agenția de presă RIA, citată de Reuters.

Conform unor surse, Vladimir Putin i-a spus lui Poroșenko despre lipsa unor alternative la acordul de la Minsk. Ucraina dorește implementarea părții cu privire la securitate din Acord, scrie mediafax.ro.

Președintele Ucrainei a scos în evidență importanța intensificării eforturilor în cadrul Formatului din Normandia, cu scopul de a trimite militari ONU să mențină pacea în partea ocupată din Donbas. Aceasta este o condiție importantă în implementarea acordului de la Minsk, informează agenția de presă de stat din Ucraina.

De asemenea, în cadrul convorbirii telefonice, Poroșenko i-a cerut lui Putin eliberarea deținuților politici ucrainieni ținuți în închisorile rusești și în teritoriile ocupate.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. intro descoperire a unui cresin din Rusia se spune ca v. Putin din 2007 nu mai este in viata, si ca cei ce ies in locul lui sunt actori cu masca din silicon, pentru informatii cautati in google pozele pina la 2007 ale lui putin si vedeti cum iau crescut obrajii, si au disparut sacii de sub ochi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button