X

Trump îi laudă pe liderii din UE care se opun imigranției: premierul Italiei, Giuseppe Conte și cel al Ungariei, Viktor Orban

de null

Image result for trump orban

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a discutat telefonic sâmbătă cu premierul Ungariei, Viktor Orban, a informat Casa Albă; cei doi au fost de acord că este nevoie de frontiere naţionale puternice, transmite Reuters. 

Trump l-a felicitat pe Orban pentru formarea noului guvern ungar, care şi-a început mandatul pe 8 mai. Cei doi lideri s-au angajat să menţină relaţii bilaterale puternice, arată preşedinţia SUA.

Reuters reaminteşte că Viktor Orban s-a remarcat ca adversar puternic al imigraţiei şi observă că Trump a încercat să aibă contacte mai strânse cu guvernele care critică Uniunea Europeană şi au atitudini dure împotriva migraţiei. Recent, preşedintele american l-a apreciat pe noul prim-ministru al Italiei, Giuseppe Conte, care conduce un guvern cu vederi similare în privinţa imigranţilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button