X

Ipoteză: Lumina NU este produsă de soare

Peter A. Lindemann a devenit interesat de energia liberă în 1973. Până în 1981, el și-a dezvoltat propriile sisteme de energie liberă bazate pe generatoare variabile de reluctanță și pe modele cu impulsuri motorice. Dr. Lindemann este una dintre cele mai importante autorități privind aplicațiile practice ale tehnologiei eterului și a energiei electrice la rece. El este în prezent director de cercetare pentru Clear Tech, Inc.

Teoria lui Peter Lindemann, la Conferința despre Energie, Idaho, iulie 2012 – video

,,Soarele nu este adevărata sursă a luminii. Nu putem vedea raza de lumină. Vedem doar corpurile care reflectă lumina… Am fost mințiți într-o manieră incredibilă despre natura aproape a fiecărui lucru. „

Deși cam bâjbâind asemenea tuturor oamenilor de știință care caută adevărul în afara lui Dumnezeu și nefăcând deci, nicio referire la Biblie, teoria sa nu face altceva decât să întărească ceea ce știm deja din Geneză, adică faptul că lumina a precedat luminătorii. Așadar, nu ei sunt adevărata sursă a luminii. Ei există pe tăria cerului doar ca repere pentru noi oamenii.

Deasemenea, acest inginer, emițând teoria că stelele sunt creația ultimului strat al atmosferei, nu face altceva decât demonstreze existența Tăriei Cerului pe care știm că Dumnezeu a așezat Luminătorii.

Geneza

Cap. I

1. La început a făcut Dumnezeu cerul şi pământul.
2. Şi pământul era netocmit şi gol. Întuneric era deasupra adâncului şi Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor.
3. Şi a zis Dumnezeu: „Să fie lumină!” Şi a fost lumină.
4. Şi a văzut Dumnezeu că este bună lumina, şi a despărţit Dumnezeu lumina de întuneric.
5. Lumina a numit-o Dumnezeu ziuă, iar întunericul l-a numit noapte. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua întâi.
6. Şi a zis Dumnezeu: „Să fie o tărie prin mijlocul apelor şi să despartă ape de ape!” Şi a fost aşa.
7. A făcut Dumnezeu tăria şi a despărţit Dumnezeu apele cele de sub tărie de apele cele de deasupra tăriei.
8. Tăria a numit-o Dumnezeu cer. Şi a văzut Dumnezeu că este bine. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua a doua.
9. Şi a zis Dumnezeu: „Să se adune apele cele de sub cer la un loc şi să se arate uscatul!” Şi a fost aşa. şi s-au adunat apele cele de sub cer la locurile lor şi s-a arătat uscatul.
10. Uscatul l-a numit Dumnezeu pământ, iar adunarea apelor a numit-o mări. Şi a văzut Dumnezeu că este bine.
11. Apoi a zis Dumnezeu: „Să dea pământul din sine verdeaţă: iarbă, cu sămânţă într-însa, după felul şi asemănarea ei, şi pomi roditori, care să dea rod cu sămânţă în sine, după fel, pe pământ!” Şi a fost aşa.
12. Pământul a dat din sine verdeaţă: iarbă, care face sămânţă, după felul şi după asemănarea ei, şi pomi roditori, cu sămânţă, după fel, pe pământ. Şi a văzut Dumnezeu că este bine.
13. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua a treia.
14. Şi a zis Dumnezeu: „Să fie luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pe pământ, să despartă ziua de noapte şi să fie semne ca să deosebească anotimpurile, zilele şi anii,
15. Şi să slujească drept luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pământul. Şi a fost aşa.
16. A făcut Dumnezeu cei doi luminători mari: luminătorul cel mai mare pentru cârmuirea zilei şi luminătorul cel mai mic pentru cârmuirea nopţii, şi stelele.
17. Şi le-a pus Dumnezeu pe tăria cerului, ca să lumineze pământul,
18. Să cârmuiască ziua şi noaptea şi să despartă lumina de întuneric. Şi a văzut Dumnezeu că este bine.

 

 

Categorii
Știință - bizar
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. Ceva asemanator a spus si Eric Dollad, ca in soare nu exista fuziune, si produce lumina functionand ca un tansformator, ca un convertor, a ceva ce este necunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!